Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- DPD tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
-
kuki18
csendes tag
válasz 4Grider #31462 üzenetére
Szia. én kb:15-éve használom https://www.freevoipdeal.com/dashboard. feltöltés 10euro. 3-hónappig ingyen van a vezetékes. mobil hivás: 7,3-Ft Lakcímnek Monoco-t kell megadni, mert ott nincs áfa! és igy csak kezelési díjat vonnak le. Még olyan nem volt hogy nem tudtam volna telefonálni!
-
schferenc77
aktív tag
Ha valaki érdekel, egy csokiért elvihető egy Gigaset A510 kézibeszélő és töltőbölcső, a hirdetéseim között megtalálható a HA-n
-
czarzsolt
csendes tag
Sziasztok!
BrowserCalls hoz volt egy oldal ahol kisebb összegért is lehetet kreditet vásárolni. Tudja valaki a címet?
Köszönöm4 -
zeon.hu
nagyúr
YourDialer másnál is vacak minőségű?
Hétfő óta ilyen, kb csak minden 5. hívás jó csak.
Ugyanaz az account Megavoip -on hibátlan.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Másnál se megy a Dellmont?
Nem tud regisztrálni...Szerk.
Közben jó lett, 5-10 percig nem volt jó.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
kuki18
csendes tag
válasz shabbarulez #2 üzenetére
Szia. Nekem kb 12-éve van ephone nagyon is megbízható szerintem, persze ha nincs net akkor telefon sem. Sosem szakadozik! A szomszéd néninek is van és neki rá van kötve egy segélyhívó is, ami nagyon jól működik. Én és a szomszéd idős néni is a matávos számunkat vittük át.
-
zeon.hu
nagyúr
Dellmont eléggé vacak minőségű jó ideje nálam, mindegy milyen klienst használok.
Már levettem 4G-re, mert 5G-n (NSA) siralmas, de még így sem igazán jó.
(Wifin ok, de munka közben az nincs)Mit tudtok javasolni?
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
whbear
senior tag
válasz zeon.hu #31518 üzenetére
VoipPro-t használok standard route-al. Évek óta csakis Groundwire klienssel. Tökéletesen működik. Rokonságban szintén küzdenek a Dellmont appal. Groundwire esetén érdemes a system audio processing-et kiválasztani. Ha nem tökéletes a hang alap beállításokkal akkor az Advanced Sound Settings-ben érdemes turkálni. Bátran ajánlom.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
kl122
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Dellmont klónoknál DIGI mobilos 50-es körzetszám működik-e hívásazonosítóként ha beállítom megjeleníti-e a hívottnál a rendszer?
Kb 3 éve nem használtam Dellmont klónt, akkor még nem működött, kérdés, azóta megoldották-e már. -
bishop100
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van a Supervoip -al, hogy ha hívok valaki és az kinyom, akkor nekem cseng tovább és újra hívja a számot, amit én ez által észre sem veszek.
Ugyanez akkor is előjön ha hívok valakit, végig csörgetem. Nekem ugyanúgy folyamatosan kicseng, de a hviott felet újra hívja.
Mobilevoip -ot használok.Találkozott már valaki ilyennel?
-
whbear
senior tag
válasz bishop100 #31532 üzenetére
Ilyen volt nekem is Dellmont esetében. Egyszer csak jött az üzenet, hogy vegyem már észre magam és ne hívogassam folyamatosan a tagot mert nem véletlenül nyomja ki. Persze nem hitték el, hogy nem hívtam folyamatosan, hanem csak vártam hogy felvegyék. Akkor tértem át a CommPeak - re.
FreePBX trunknek volt beállítva a Dellmont.[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
válasz bishop100 #31536 üzenetére
Nem alkalmazás oldalon van ilyenkor a probléma tapasztalatom szerint. Lehet pár nap múlva megoldodik magától is.
CommPeak az egy voip szolgáltató de független, nem Dellmont klón. A FreePBX az egy telefonközpont, oda vannak beállítva a trunkok azaz a voip szolgáltatók. Nekem van Dellmont, CommPeak és Ephone. Kimenő hívás iránytól függően vannak a szabályok létrehozva, hogy melyiket használja. A Dellmont most már egy éve pihen. Szerintem egy sip kliens minőségbeli ugrást jelenthet a MobileVoip alkalmazáshoz képest. Nekem a Groundwire, Session Talk és esetleg a Zoiper vált be.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
bishop100
csendes tag
válasz whbear #31538 üzenetére
Megnéztem a CommPeak -et de sehol sem találtam az árakat.
Sip kliensel (CSipSimple) is próbáltam / használom, de pontosan ugyanazt produkálja.
Lehetséges, hogy a SuperVoip -al lenne probléma? Másik klónt kellene választanom? Maga rendszer az ugyanaz minden Dellmont klónnál nem?
-
dandadude
csendes tag
Tanacsra lenne szuksegem.
- Otthon a mobilomat amikor csak lehet szeretem repulo modba rakni (megfelelo atiranyitas be van allitva), hogy ne sugarozzon semmit sem (kovezzetek meg, csak ne menjunk bele, allando WIFI sincs :-)).
- Ugyanakkor elerheto akarok maradni illetve hivast is akarok tudni kezdemenyezni ugy, hogy a mobilszamomat jelzem ki. Elobbit egy FLIP-re kotott analog telefonnal oldottam meg eddig, utobbira nem volt megoldasom mostanaban, s ez egyre jobban zavar.
- Tisztaban vagyok vele, hogy hivasatiranyitas mennyibe kerul, s azt vallalom, megeri szamomra.
- A hivaskezdemenyezesnel sem a legolcsobb megoldas a lenyeg szamomra (alig telefonalok, de akkor fontos), hanem az, hogy kijelezze a mobilszamomat, s lehetoleg ne legyen minosegi problemam meg szakadozas stb. Van ephone-om amugy, de azzal nem hiszem, hogy ki lehet jelezni a mobilszamomat.
- Most uj helyre koltozok, T lesz a netszolgaltato, tudnak adni telszolgaltatast, de mivel a fenti celnal a "mobilszamom kijelzeset hivas eseten" nem oldom meg, ezert felmerul, hogy van-e barmi ertelme, s nem-e inkabb egy VOIP telefon kene, amibe bemegy az RJ45, s mar mukodik is... Szerintem ez az irany lenne a jo, csak elegge newbie vagyok a temaban.
Mit javasolnatok jo szivvel szamomra? :-) Konkret szolgaltatok es eszkozok is erdekelnenek.
Koszonom!Nincs
-
4Grider
nagyúr
válasz dandadude #31545 üzenetére
Én azt javaslom, hogy véletlenül se költözz földfelszíni digitális tv-vel lefedett helyekre, mert azok több/sok 10 kW-os adótornyai által nagyságrenddel nagyobb sugárzás éri a tested, mint az otthoni állandó 0.1W-al sem dolgozó wifi-vel, amin aztán mehetne repülő módban VoWiFi-n a mobiltelefonod is.
Persze megértem, ha rá vagy kattanva a kábelre, csak éppen nem sok értelme van annak, amit csinálsz. -
asdf_
veterán
válasz dandadude #31545 üzenetére
hogy ne sugarozzon semmit sem (kovezzetek meg, csak ne menjunk bele, allando WIFI sincs :-)).
Pedig érdemes lenne belemenni és kiszámolni, hogy 1-2-3 méterre a telefontól, a távolsággal négyzetesen(!) csökkenő sugárzást kapva éri-e nagyobb terhelés a testedet mondjuk 24 óra alatt, vagy épp akkor, amikor bekapcsolva van a zsebedben, neadjisten nem otthon vagy így azon keresztül beszélsz két percet, amikoris az agyadtól 2 centire van az antenna. De amúgy metróra, villamosra, trolira sem szállsz ezek után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest