Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Írtam már többet is. Én a 30 napos felmondási időn túli, 3 hétnél vagyok. Január 3.an mondtam fel...
-
-
-
edk-
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
A kérdésben ez szerepelt: egyáltalán nem használok sim kártyát
-
-
válasz
4Grider
üzenetére
A bejövő hívás minőségét dicsértem, ami nincs a Dellmontnál.
Magyarországon valóban bőséges a 4G lefedettség, de én a hanyatló nyugaton élek, ahol szó szerint vannak gyenge 4G foltok, főleg beltéren.
A 2G pedig a frekvenciaterjedésből, lefedettségből adódóan valóban elég stabil, de szabványból adódóan elég alacsony a hang bitrátája.
-
4Grider
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
Az ország földrajzi területének bő 95%-án van VoLTE. A három nagy közül a leggyengébbnél 85% körül van. De ott a VoWiFi is, pl. Telekomnál feltöltős kártyával is elérhető. És van olyan szolgáltató, akinél 2G-n is elérhető a magas hangminőség. Jobb, mint a Dellmont klónoké, így a Stuntcalls-é...
-
válasz
4Grider
üzenetére
A hangminőség elég térerő függő egy SIMnél.
Ahol én lakok elég gyenge a 4G, ezért külön örülök, ha a VOIPos számomon hívnak, amit wifin fogadok.Persze erős 4G-nél, esetleg VoLTE-n is ugyanolyan jó a hívás mint VoIPon.
A VoIP minőség akkor szokott romlani amikor nem stabil a kapcsolat a mobil és wifi miatt.
-
4Grider
félisten
válasz
zolka95
üzenetére
Ha mobiltelefonon akarod fogadni a bejövő voip hívást, ahhoz szükséged lesz egy sim kártyára, amin legalább a mobilnet menni fog (mert ugye nem mindenütt van wifi).
Ha pedig szükséged van sim kártyára a mobilnethez, akkor már célszerű annak a számát megadni, így normálisabb hangminőségben tudod rajta fogadni a hívásokat.
Ha fix/otthoni telefonban gondolkodsz, ott is szükséged van hívószámra, egy-két voip szolgáltató ad, de az havidíjas. Ott is olcsóbb egy feltöltős sim hívásfogadásra. -
Zeki
nagyúr
válasz
zolka95
üzenetére
Sok-sok évvel ezelőtt a német Telekom bepróbálkozott az immmr nevű alkalmazással. Az volt olyan, hogy telefonszámot hívtál, de az abban regisztrált szám, mindenhol kicsörgött, ahová beléptél vele. Vagy lehetett immmr appban is telefonálni, akkor meg ingyen volt a hívás.
De gyorsan kútbaesett.Ha jól emlékszem.
A Vibert esetleg nézd meg.
-
edk-
őstag
válasz
zolka95
üzenetére
A saját appjával nem tudsz hívást fogadni, de Zoiperrel vagy cSIPsimplével elvileg igen. Feltéve, hogy a hívást indító tud hívószám helyett usernevet hívni. A Dellmont accounthoz nem tudsz hívható számot társítani.
Nem szükséges a Stuntcalls használatához számmal rendelkezned. -
zolka95
őstag
Üdv!
Használom a StuntCalls-t, az appon belül tudok hívni úgy is ha nincs a sim kártyám a telefonban (másikban van). Meg lehet oldani azt is, hogy az appon keresztül fogadjak hívásokat?Illetve ugye a StuntCalls használatához szükséges egy itthoni telefonszám. Megkerülhető ez valahogy, vagy voip-hoz feltétlenül szükséges egy szolgáltatótól kapott telszám? Elég csak egy igen vagy nem, ha nagyon mélyvíz akkor majd utánajárok én.
-
Vigyorka
aktív tag
Fonio (ma reklamáltam meg!)
"Köszönjük visszajelzését. Tájékoztatom hogy technikai hiba miatt jelenleg a visszautalás szünetel. Türelmét kérem , a hiba elhárításán dolgozunk, amint kollégáink megoldják a problémát az utalást azonnal indítjuk."
Ez van.... -
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Még nem utalta... (de elkérte a számlaszámom..)
-
-
Vigyorka
aktív tag
ePhone tapasztalataim:
- korrekt ügyintézés
- kiváló minőség.. (...nagy meglepetés.)
(1 hetes...) -
tibor23
senior tag
Fonio-tól nekem is jött az ominózus levél, nekem 2 számom van, írtam a másodikat töröljék, mert nincs rá szükség. Erre azt írják: "
A regisztrációját hamarosan töröljük. Tájékoztatjuk hogy a regisztrációjához csatolt 2 db hordozott hívószámot /+36-....... / vissza adjuk az eredeti szolgáltatójának, így azok vissza kérése nem lesz lehetséges.
Köszönjük hogy igénybe vette a szolgáltatásunkat.
Fonio Ügyfélszolgálat"Gyorsan írtam, nehogy töröljék a fő számomat, arra szükségem van. A levelemre válasz nem jött, pedig eddig bármikor írtam, szinte azonnal volt korrekt válasz. Hívtam a 1271 számukat, de szolgáltató nem kapcsolható a saját szolgáltatásukról. Van valami más számuk?
-
Ma az én számom is átkerül az ePhonehoz.
Elakadási pont volt, az átkérési űrlap, amit szerettek volna papíron aláírt, majd beszkennelt formában, de én nem akartam nyomtatni.Szerencsére az Ügyfélkapun generálható hiteles digitális aláírás, amivel megfelelt digitálisan is.
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Zoiperhez a névjegyzékbe milyen formátumban kell beállítani, hogy látszódjon. (Jelenleg: Unavailable) -
Vigyorka
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
...én járok vásárolni nyitva tartási idő alatt is emelkednek az árak.
Azért is váltok, mert évek óta egy helyben állnak, bár az ügyfélszolgálatuk kiváló.
-
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
Röhögés más kárán? - nem vagyunk egy formák! (...és én büszke is vagyok rá)
-
-
Vigyorka
aktív tag
...és kész!
6-n 20-24 óra között költözik a számom. (Remélem jól döntöttem...) -
Stanlee
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Meddig érvényes a feltöltött egyenleg?
A feltöltött egyenlege 360 napig használható fel, a felhasználhatóság végéről 30 nappal a lejárat előtt írásban, e-mailben tájékoztatjuk.minimum 1000 Ft-tal lehet feltolteni. En evente egyszer feltoltom aztan hagyom, de az az erzesem, hogy nem veszik el az egyenleg, ha ratoltesz.
-
edk-
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Azt hiszem, nincs.
-
-
-
Vigyorka
aktív tag
Rákérdeztem a Fonio-nál vissza utalja a rendelkezésemre álló egyenleget..
Indítom a számhordozásom. -
yanna
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Igen, jön a matek, számhordozás díja elengedve 10000 feltöltésért, amit soha nem beszélek le...
-
Itt a topikban többször ajánlották már az ephone.ch szolgáltatót. Náluk 99 Ft/hó egy hívószám.
Viszont ki kell matekozni, hogy megéri-e a számhordozás díja és a macera.
Én is leginkább bejövő hívásokra használom a Foniot, és ők kérnek évi 2000 Ft feltöltést.
Az új díjszabás szerint 200 Ft/hó lesz a számhasználati díj ami 2400 Ft egy évre.
Ebben az ütemben évek alatt fog lefogyni az egyenlegem.
-
yanna
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Köszönöm, holnap ránézek, meg írok e-mailt is.
Valamilyen olcsó megoldást keresnem kell, csak azért van ez a telefon, hogy egy ember hív rajta, heti 1-2 alkalommal. Ne mobilt kelljen hívnia vezetékesről. -
Azt hiszem közben rábukkantam.
Ez biztosan valamilyen "titkos" feature, mert a weboldalon egy szó nincs erről a menüpontról, csak az, hogy írj emailt.Tehát az egyenleg:
Be kell lépni a sip.fonio.hu oldalon, majd Charging Plans > My Charging Plan opciót választani.
Itt a "Remaining outgoing calls credit" mezőben látszik a fennmaradó egyenleg.Az egyenleg érvényességét pedig a "Charging Credits" opció alatt található feltöltések listájából lehet kiszámolni.
Az utolsó feltöltés után 1 év az érvényesség.Az is huncutság, hogy nem adódik hozzá 1 év az érvényességi időhöz feltöltés után, hanem a feltöltéstől számított 1 év az érvényesség.
Persze ez a "nagyok" is így csinálják a feltöltős SIMeknél.A biztonság kedvéért célszerű emailt írni, mivel ez egy nem hivatalos opció, a valóságban lehetnek eltérések.
-
yanna
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Ez az emilezgetés rémlik, azt gondoltam van valami egyéb lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest