Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Meg itthonra is minimalis a fogyasztásom, nem is tudom miért nézem a havi díjat. 2020 februárba toltottem fel 10 EU-val és most marad 0, 12 €. Callingcredirnel vok. Most marcsak egy 5 € befizetest keresek. Volt itt egy tag 5 éve akinél tudtam de nem érhető már el. Ismerősökkel a Telegrammot hasznalom hivatalos és egyéb nem csatlakozott személyeket hívok amikor szükséges.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
, és ez mennyire biztonságos? Nem szeretek ismeretlen helyre fizetni.
És milyen adatok kellenek?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nisida
aktív tag
Hello!
Segítséget kérnék tőletek, tudna valaki olyan VOIP Android app-ot mondani meg lehet oldani, hogy út választóként ugyanazt a felületet használva lehessen mobilal és voippal telefonálni , ne kelljen váltogatni a kettő között ?
Előre is köszi.
"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"
-
instantwater
addikt
válasz Nisida #31308 üzenetére
Groundwire?
Abdroid 10en (MIUI 12) Miui Dialerben van Calling accounts beállítás ahol be lehet állítani, hogy SIM vagy Groundwire hívás legyen.
Bár ez is "állítgatás", nem kérdezi meg minden hívás előtt, hogy melyiket akarod használni.Régebben a Mobile VOIP megkérdezte, de már nem emlékszem pontosan, hogy melyik verzió kell belőle.
[ Szerkesztve ]
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Egy márkaspecifikus kérdésem lenne!
Yealink T46s IP telefonunk van. Eddig mind a Transfer mind pedig a Forward funkció jól működött.
Most egy ideje észrevettük hogy a transzfer , tehát ha van bejövő hívás, felvesszük és továbbítani akarjuk, az jól működik!
Viszont a forward, tehát a bejövő hívás továbbítása felvevés nélkül, nem akar funkcionálni!
Mindegy, hogy hogyan próbáljuk beállítani állandóra, foglaltra, vagy "gombosra", nem megy tovább a hívás!
Ha aktiváljuk a forwardot, akkor megjelenik hogy aktiv stb stb.. ha bejövő hívás van, akkor megjelenik a bejövő hívás és rögtön feldbja az ablakot hogy forwarding erre és erre a számra, a hívó úgy halja, hogy rendesen kicsörög a telefon, de a számnál, amire továbbítva van semmi nem történik!
Factory reset megvolt, account beállítás szintén.... Látszólag minden rendben van, de valójában mégsem funkcionál!
Valakinek lenne valami ötlete? -
p.t.r
aktív tag
A MobileVOIP app minap frissült v8.53-ra. Ezt követően a túloldalon borzalmas hangminőségre panaszkodtak. Vissza kellett állnom a korábbi verzióra.
-
janakbacsi
őstag
gigaset a510 kézibeszélőn villog a bázisállomás felirat. azon hiába nyomom be a gombot, nem történik semmi. hogyan kell ezt életre kelteni? köszönöm.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #31313 üzenetére
lehet hogy nem kap ip címet? megmakkant? hogyan lehene ezt leellenőrizni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
4Grider
nagyúr
válasz janakbacsi #31314 üzenetére
Megnézed a routereden, hogy milyen ip cím van neki kiosztva (vagy emlékszel rá, ha fix ip címet állítottál be rá), és azon böngészőből megtámadod. Bejelentkezel a 4 számjegyű pinnel, és máris látod, hogy mi a baj.
-
asdf_
veterán
Ip cím nélkül csak azt írja szerintem, hogy nincs internet, attól a pstn része még működik. Tápot húzd ki meg be a bázisból, esetleg ha van azonos feszültségű és csatlakozójú táp, azzal is tennék egy próbát.
-
4Grider
nagyúr
válasz janakbacsi #31318 üzenetére
Működik egyáltalán a bázis (ég rajta valamilyen színű fény)?
-
herdsman12
őstag
válasz janakbacsi #31318 üzenetére
Nem kap áramot a bázisállomás, gondolom a gombon sincs világítás.
-
janakbacsi
őstag
válasz herdsman12 #31320 üzenetére
de kap, világít kéken a gomb.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz janakbacsi #31321 üzenetére
Akkor passz…
Tele-Signál Kft szervizeli, érdeklődj náluk. -
asdf_
veterán
válasz janakbacsi #31321 üzenetére
How do you reset a Gigaset a510ip?
A: Unplug the power supply unit from the socket. Press and hold down the paging key on the base station. Plug in the power-supply unit again. Keep the paging key on the base station pressed for 7 more seconds.Persze csak ha van konfigmentésed és/vagy megvannak az accountok loginjai. Meg persze ha a táp ki-be már megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Magyarországon hogyan lehetséges az, hogy VOIP telefonhívást lehessen kezdeményezni mobiltelefonra úgy, hogy egy általunk választott telefonszámot jelezzen ki? Sajnos fordult már olyan elő, hogy nem csak "poénnak" használták ezt és más telefonszámát felhasználták.1) Hogyan lehetséges ez? Skype esetében tudom, hogy meg lehet adni bármilyen kijelezhető telefonszámot, de ott a visszaélések elkerülése végett megerősítő SMS-t küld a megadott telefonszámra. Milyen módszer van arra, hogy ilyen ellenőrzés nélkül mégis meg lehessen adni bármilyen telefonszámot?
2) Hogyan lehet megállapítani, hogy a kijelzett telefonszám a valódi telefonszám vagy csak annak álcázott kamuszám?
Eléggé új vagyok ebben a VOIP témában így minden segítséget köszönök! Mivel ez olyan téma, hogy eléggé határán táncol annak, hogy mi legális és mi nem és az információval akár vissza is lehet élni, ezért ha nem muszáj, akkor nem itt, hanem privátba várom a tippeket/leírásokat a témáról.
Ha valaki tudja, hogy miről van szó és hogyan működik, de pont azért nem osztja meg a tudását, hogy ne lehessen visszaélni vele, akkor annak privátban elmondom, hogy miért is lenne az információra szükség.
Köszönöm előre is a segítséget !
-
Zeki
nagyúr
válasz Darth_Revan #31324 üzenetére
Lehet van valahol most is megerősítés nélküli telefonszám, de mivel a voip birodalma egy ideje nem érdekel (céges telefon), már passz.
Régen a voipinfocenter.com partnereinél adhattál meg bármit.
Jó ideje már ott sem.
Nagyon régen még szöveges hívót is megtudtam adni valahol.
Bárki tudtam úgy hívni , hogy RENDORSEG, vagy ANYA, vagy bármi.De most hogy a voipinfocenternek utánanéztem, találtam ott olyan saját logint és feltöltést, ahol a partnerszolgáltató már megszűnt, de itt az egyenleg megvan, SIP beállításokkal letelefonálható lenne. 7 éve áll ott 2100Ft-om. De már itt is csak úgy tudnám módosítani a számot, hogy validálom.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
MobileVoip alkalmazás új verziója mennyire stabil?
Nagyon régi, még 4.62-t használom, de már nincs híváslista valamiért.
(Érdekes, sms-ek vannak)#?*@&!
-
ggabor02
aktív tag
FreeVoipDeal-al is megy. Hangminőség rendben.
-
petir
senior tag
MegaVOIP saját appja sajnos elég vacak mostanában mint ahogy feljebb is írtuk - lehet teszünk egy próbát akkor. - köszi a tippet!
-
tibor23
senior tag
Úgy néz ki a Hungarofon.com nevű szolgáltató kliens is bedobta a törölközőt, pár napja nem tud beregisztrálni, a honlap elérhetetlen, emailt nem küldtek a megszűnésről. Ez már a sokadik voip szolgáltató, amelyiknél bennragadt pár forintom. Csak az információ kedvéért írom, mert használni nem volt értelme úgy megdrágították a hívásokat. Néha indítottam róla rövid hívásokat, csak az érdekesség kedvéért. Ez valamikor régen működött úgy, hogy hívószám küldésre beállítható volt bármi, nem volt ellenőrzés.
Mára gyakorlatilag csak a Dellmont-ok tartják még magukat, mondjuk nálam mostanában elég jól működnek, hangminőség és hívószámküldési gondok nem voltak. Ki tudja Fonio-Ephone mikor csődölnek be.[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Sziasztok,
MegaVOIP törölte az unlimited call előfizetést.
Ti is kaptatok ilyen emailt?
Mi lehet az oka ? -
edk-
őstag
Szervusztok,
Ephone-hoz hordozott szám fogadását szeretném beállítani egy Gigaset A580 IP-n (Firmware version: 022270000000 / 053.00), de nem jön össze. Kifelé mennek a hívások, de befelé vezetékesről foglaltat jelez, mobilról eldobja a hívást.
A beállítások:
Állítottam port forwardot a routeren, nem segített. Egy Zyxel P2002L-ben beállítva az accountot megy a hívásfogadás. Mit kellene varázsolni az A580 IP-n, hogy ott is menjen?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
petir
senior tag
Regisztráltam, megnéztem.
Ugyan az az oldal csak név más 😀
Érdekes, hogy a Country subscription régen 3 € volt most mindkét oldalon 2 € ír.Létezik, hogy árat csökkentenének
Többen is használják itt a topikból ezt a subscription-t remélem írnak mások is mert ez így egyre érdekesebb 😃
-
petir
senior tag
Igen , úgy.
Nekünk kb 2 hónap után ajánlotta fel a rendszer.
Jött egy email aktivaltuk és eddig használtuk...most meg ugye levonta a 3 €-t majd két nap múlva jött a mail , hogy visszafizetik és törlik az unlimited call-t. Azóta ugye az egyenlegből beszélünk.Most meg a subscription-nal 3€/month helyett 2 € van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.