Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ketogén étrend
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucika
csendes tag
Érdeklődnék járt e igy valaki és mit csináljak ? Esetleg újra reggeljek más néven? Vagy 10 éve használom a Justvoip -t soha semmi problémám nem volt Most júliusban uaznap 4 sms-t levontak,aug.ban uanap 7 telefonálást levontak.9 cent maradt.Ezek után nem merem feltölteni ,gondolom valaki feltorte.
-
pbujna
aktív tag
Sziasztok. Végül a Fonio lett a nyerő, gyakorlatilag 2000 Ft / év a hívószám.
Viszont a segítségetekre lenne szükségem. Valami valahol elakadt. A Telekom természetesen kikötötte a netet is a hívószámmal együtt, így most egy Sim-router adja a Gigaset A580IP készüléknek a netet. Valamiért viszont csak és kizárólag Vodafone hálózatból hívható az IP telefon. Kivizsgáltattam a Fonióval a problémát, de ők semmi rendelleneset nem találnak. Mi okozhatja ezt a problémát, találkoztatok már vele?
Köszönöm. -
whbear
senior tag
Ephone működik.
Fonio nem működik.
Több mint 10 év tapasztalata.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Stanlee
őstag
ehh, pont ezen gondolkoztam en is, hogy forumtars miert ment el tobb penzert a foniohoz? Meg csak azt se mondhatja, hogy a percdijak jobbak lennenek a fonional, mert meg az is dragabb az ephone-hoz kepest. Ha meg fontos a korlatlan hivas, szerintem arra is van olcsobb megoldas.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
instantwater
addikt
válasz Stanlee #31257 üzenetére
Fonionál felhasználható az évi 2000, az ephonenál az 1200 az előfizetés.
De tény, hogy a fonio weboldala katasztrófa.
Én is csak lustaságból vagyok még velük.
Évekkel ezelőtt amikor kértem a számot tőlük, akkor még működött a weboldal egyenleg lekérdezés funkciója.
Pár éve már emailezgetni meg utalgatni kell... -
Stanlee
őstag
válasz instantwater #31263 üzenetére
Koszonom, ezt igy nem tudtam. Ettol fuggetlenul nem valtanek e-phone-rol.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
pbujna
aktív tag
válasz instantwater #31263 üzenetére
Nálad is voltak problémák? Egyelőre arra gyanakszom, hogy valami az én készülékemben, szolgáltatómnál lehet. Vodás SIM router okozhatja a problémát? Csütörtöktől lesz normál internet, akkor kiderül...
-
Stanlee
őstag
válasz pbujna #31266 üzenetére
Routingnal tokmindegy, hogy milyen neten van a keszuleked, mivel te a szolgaltatod szerverevel vagy kapcsolatban, igy ha befele csak vodafone-os szamrol mukodik a hivas - probaltataok esetleg vonalasrol is hivni? -, akkor a voip szolgaltatonal van a gond.
Az, hogy ok azt mondjak, hogy minden OK, az egy dolog...
-
pbujna
aktív tag
válasz Stanlee #31267 üzenetére
Igen, próbáltuk máshonnan is. Egyelőre egyetlen más szolgáltatótól sem érjük el.
A legnagyobb probléma, hogy a voip szolgáltatóhoz el sem jut a hívás.
Már valahol félremegy a kapcsolás. Ők így visszafejteni sem tudják így, de most elindítottam egy vizsgáltatot a Diginél, mivel a cégemnél ők vannak, mint vonalas. -
Stanlee
őstag
válasz pbujna #31268 üzenetére
Ezen sajnos csak a fonio tud javitani, ill. nekik kellene tudnia, hogy miert nem lehet vegzodtetni a hivast.
megkuldod, hogy itt a szamodra mit kapsz valaszkent?
http://szamhordozottsag.nmhh.hu/
-
libus
őstag
Telz-t használtam már évek óta.
De e hónap 15-ével megszűnt 😔 Kb. 5 Ft os percdíja volt.
Nem tudtok valami hasonló jót?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Visszatérnék a VoIP- hoz .
Reenger nincs, már Telz se (mindkettőt sajnálom, alig volt velük gondom)
Mit tudtok ajánlani?
Saját mostani számon kéne mindenképp.
Zoiper van, Mobile VoIP is, ha muszáj.#?*@&!
-
fb_de
friss újonc
Helló,
hogyan adhatom meg a fonio.hu hozzáférési adatait a fritz.boxban? Melyik opciót kell választanom a szolgáltatónál?
Előre is köszönöm. -
petir
senior tag
+1 a MegaVOIP-ra
Reenger volt nálunk is a sztár...MegaVOIP kb 3 hónap után bedobta a 3€-os Unlimited csomagot persze használni kell addig is meg ugye hozzárendelni a saját számot stb.. és ugye nincs 21-es szám.
Ha e nélkül meg tudsz lenni ajánlott kategória amúgy. -
libus
őstag
válasz BestofJAVA #31288 üzenetére
De mi lehet köztük közös tényező?
Amúgy, ezt a 3 eurós korlátlan beszélgetés úgy ajánlják fel egy idő után?
Mert most a Stuntcalls/MobilVoip-ot használom újra, de itt nem találok ilyen lehetőséget.
Minap feltöltöttem 10 euróval az egyenlegem, most azt használom..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
petir
senior tag
MegaVOIP 3 hónap után ajánlja fel.
- Hitelesíteni kell az accountot email
- Telefonszámot megerősíteni.
- App-ot feltenni.
- Feltölteni
És aztán használni
Nálunk pontosan 3 hónap után jött az e-mail.
Aktívvá válik a Subscriptions-on amivel 3€ -ért adnak korlátlan beszélgetést vezetékes és mobil irányban. -
libus
őstag
Tényleg..
Akkor nem csak az új Dellmont oldalakon elérhető.
Még 9,5 euró van a számlámon. Ha aktiválnám, akkor ebből vonnák a 3 eurot havonta?
Mert ugye be kell kapcsolni az automatikus feltöltést, ha 1 euró alá esik a számla, meg ugye meg kell adni a kártyaszámot..Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Beni2360
félisten
A Super meg a Mega egy és ugyan az a cég meg bírósági címjegyzék is azonos.
Melyik az jobb az elő fizu végett?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- DPD tapasztalatok
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest