Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48710) Satyricon válasza DigitXT (#48690) üzenetére


Satyricon
addikt

Hátt... Nem szívesen adnám el, mert az XT-t 20K-ért vettem, plusz 3 eredeti pc játékot adtam cserébe, olyan 3-3,5K értékben. Szóval fogjuk rá, hogy 23,5k-ért vettem egy XT-t, amihez járt két darab ilyen gyorscsati, plusz egy ilyen pumpa. plusz egy ilyen és egy [ilyen] blokk. Az utóbbit nem használom, ha kell valakinek, potom pénzért eladom! Szóval azt hiszem ennyiért a cucc nagyon jó árban volt! És ha most eladnám az XT-t, nem hiszem hogy ki tudnék belőle hozni egy tripla radit. És ha ki is tudnék hozni... Hová tenném? A gépház oldalára nem akarom felfúrni, belülre meg nem fér el, nem sok hely van benn... :F És ha kiiktatnám az XT tartályát, helyette a plexi tartályt használnám csak, mennyire csinálnék nagy hülyeséget hőfok szempontjából? :F Így nagyobb lenne a víz nyomása is a rendszerben... Nem? :F

Am én nagyon meg vagyok elégedve az XT hűtési teljesítményével! Olvastam a Zalman Reserator 1 és a 2 ről, hát nem sok jót írtak róla, viszint az XT-ről épp az ellenkezőjét hallottam! Ezért is mertem megvenni a cuccot!

Az XT-n ezeket nézem: víz hőmérséklet, áramlás jelző, venti ford.számának legalacsonyobbra tekerése! :DDD (Engem azért nem zavar a venti hangja, mert az FSP tápom eredeti ventijét kiszedtem, és ledesre cseréltem, ami kicsivel hangosabb, mint az XT ventije... Ha lesz pénzem rá, majd lecserélem másikra, szóval a hang az most annyira nem lényeg, mert a Z-5500 brutális hangja úgy is elnyomja a gépzajokat! ;] )

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.