Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48486) Satyricon válasza DigitXT (#48485) üzenetére


Satyricon
addikt

Tyúúú Jó kis géped van Neked is! ;]

Am ismerős a csipogó hang és a kék lerakódás is. Előző gazdája a zalmi proci blokkot tuti nem takarította ki, na ott volt kék lerakódás, na meg sárgás trutyi is, nem tudom mi lehetett az, na mindegy... A lényeg, hogy jövőhét közepén szabin leszek, és rá szánok 1-2 napot, hogy rendbehozzam a rendszert. Am igen, nekem a fekete változat van. És érdekesnek találom, hogy az áramlásmérőt kék világítással szerelték, ez előlapot meg pirossal... Na mindegy, majd megoldom valahogy a kék ledes mod-ot is.

Am arra gondoltam, hogy a Reserator két oldalán felül található bordás részt úgy takarítom ki, hogy fogok egy üvegtisztító kefét és ki be ki be tolom-húzom... Szerinted ennél a dolognál is hatékony lenne ez a mozdulat? :DDD Mert másnál igen, csak itt nem tudom mennyire kivitelezhető a dolog, a lyuk mérete miatt... :D (kissé viccesen, de komolyan kérdezem) A radinál még nem tudom milyen megoldást fogok használni, de arra is gondoltam, hogy pici apró kavicsokat öntök a radiba, majd bele vizet meg flóraszeptet, és rázogatom 1-2 órán keresztül, ide-oda. Természetesen olyan átmérőjű apró kavicsra gondoltam, ami nem ragad benne a radiba. Rozsdás belsejű benzintanknál hatékony megoldás volt ez a kavicsos mosás, itt nem tudom mennyire lenne megoldható a dolog, ill. hogy mennyire lenne hatékony... Persze utána rábilincselném a cuccot a kerti csap slagjára és kicsit nagyobb nyomással a megszokottnál kinyomatnám belőle a benne maradt dolgokat. Szerinted? :F :B A csöveket is valami kisebb sörtéjű üvegtisztító kefével megkefélem... Így kiélem perverz vágyaim a Reserator XT iránt, úgyis mindenféle nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetem a koszossága és a csipogós dugulása miatt! XD

Szerk.: TaaT: Hogyhogy volt nekik, de nem adtak? Nem vágom... Ez olyan, mintha bemennék egy boltba és kérdezném, hogy van-e kenyér, az eladó meg mondaná hogy van, de nem adok? :D Akkor miért nem mondta azt, hogy nem adhatja ki, csak X Y használatra van és CSAK receptre? Vagy mittomén... De hogy kijelenti, hogy nem adok, hát... Menjen a... Na mindegy... Szóval gyógyszertáron kívül lehet máshol is hozzájutni ilyen tiszta alkoholhoz? :F Most ezt a löttyöt próbálnám ki deszt vízzel és van egy olyan érzésem, hogy tuti biztos megoldás az algásodás ellen!

[ Szerkesztve ]

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.