Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4002) Cryon


Cryon
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az itt megforduló vízhűtés guruktól!
A történet röviden: német ebayről lőttem egy Reserator 1 plust, ami kicsit körülményes úton jutott el hozzám (engem elhajtott a német csóka, csak németbe volt hajlandó küldeni, kellett egy kint élő ismerősöm segítsége a licithez) Szóval az a helyzet, hogy a reserátorba kötendő csövek végéről hiányzik a gyorscsatlakozó (olcsó húsnak ugye... :(( ), amit sok kör futása után se tudok beszerezni. (voltam öntözéstehnikai, pneumatikus, kertész, és nem utolsó sorban számtech boltokban is, még a praktikernél is szerencsét próbáltam.) Az lenne a kérdés, hogy tudja-e valaki, honnan lehetne beszerezni gyorscsatlakozót (képen).
Másik kérdés, hogy vajon a praktikerben kapható PVC cső megfelel-e vízhűtéshez, nem eszi-e majd meg a hűtőfolyadék, nem reped-e majd meg előbb-utóbb, vagy mindenképpen rendeljek szilikon csövet? (az sem jött elég hosszúságban a csomaggal ugyanis :( ).
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!

Üdv!
Cryon

[ Szerkesztve ]

ASROCK Z77 Extreme4, Core i7 3770, Corsair Vengeance 4x4GByte @2133, Corsair 240 Force3 SSD, AMD Firepro 4900, Dell U2711, Thermaltake Tenor, Zalman Reserator1 V2 plus vízhűtés, Chieftec 500W táp.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.