Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29007) Mlacee


Mlacee
tag

Sziasztok

Gőzerővel készül a rendszerem, az egész nyarat végigdolgoztam a garázsban átlag napi 6 órákat és ma már a negyedik sikertelen leak teszt után végre egy rendesen szigetelt rendszerem van amit körülbelül egy órája hajt a frissen vásárolt Laing DDCm (tehát most volt bekapcsolva először). Az egészről majd irok egy részletes blogot viszont most szeretném a tanácsotokat kérni, újra.

Noha a kisebbik radiátorom ereszt ez egy későbbi probléma.Ki lett kötve a rendszerből és az nélkül üzemel : tartály, CPU blokk, NB blokk, VGA blokk, egy nagy soros radiátor.
A rendszert többé kevésbé légtelenitettem, természetesen kisebb buborékok még repkednek fel a tartályban de oda a nagy radiátorból megy a víz.

A gondom most jelenleg az,hogy ugyan sokszor olvastam hogy a DDC ha levegőt is lapátol akkor hangos, feltöltésnél volt is hangja de aztán halkult ahogy fogytak a buborékok.

Most viszont egyáltalán semmilyen buborékot nem látok a vízáramban, a tartályban pár percenként kering egy darab, viszont a pumpa még mindig tisztán hallható és hangosabb is mint a tápom.

A hangja erősen emlékeztet ilyen szürcsögésre illetve apró gyöngyök csörgésére, sztem egyértelműen levegő miatt. Próbáltam a csöveket pár helyen megszorítani picit, hogy nagyobb nyomás alakuljon ki ez pár bubit ki is szabaditott a blokkokból, a pumpa a teljes rendszer legalján van de azt akárhogy mozgattam, sehogy nem jött ki belőle levegő.

Mikor fog a pumpa végre elhallgatni?

Will work for FSB!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.