Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Amerikai Amazonon elozo heten vettem egy csomagolasserult Redmi 12S (8/256) telefont 90 dollar + szallitas + afa (Nemetbe). 115 Eurobol megallt a telefon. Szerintem jo aron volt.
-
Motorola off off!
-
vence
aktív tag
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Én még nem láttam tőle ...
és engem inkább kikezdett ... de mind1 is,
ez a része nem igazán érdekel, az idő engem igazolt.A moto G54 5G series (incl. G64 India only) sikere az original
moto G (1st Gen) berobbanó sikerét idézi. Ami kicsit húzta a többi modellt is, pl. G84, edge 40, 40 Neo, de még lehetne folytatni.De - hogy a topic témájánál maradjunk -
ezt a listát érdemes kicsit tanulmányozni ...
[ Amazon.de - Bestseller in Handys ]
# 10
moto G34 5G - 4 -128 GB - SD 695 5G -
Egyetlen olcsó/ belépő telóként fért be a top 10-be, amiben leginkább csak Apple és 3 Samsung található.
Nálunk, megmagyarázhatatlanul kevés figyelmet kapott ...
- ami leginkább az importőr/képviselő számlájára írható, de ... -Pedig 3 dologban is kiemelkedik a kategóriájából:
- legolcsóbb 5G-s
- legolcsóbb eSIM profilokat fogadni képes (ezzel 8-10 kártya/profil/tel.szám);
- és az ebben a kategóriában mindig problémás chipset/ SOC tekintetében;
Tudtommal az egyetlen, a kategóriájából kiemelkedő csipszet
"fogyasztó" modell.
+
# 19
# 20
# 32
Már "látható" helyen - a hosszú listán - a kicsit haloványabbra sikerült G34 utód - moto G35 5G - eSIM ...
A tesztalany egyik lehetséges alternatívája.A jó vétel pedig leginkább időzítés / fogott akció kérdése ...
a G54 5G Power Ed. 8 - 256 GB (120Hz, eSIM stb.)
többször is volt mostanában 60 eFt alatt is ...
azaz a tesztalany árában.
(Hw- árkülönbség ~ € 50,- / csak azt tekintve, amin tud az esetleges vevő segíteni!!!)
Gondolom felesleges bármi mást is hozzáfűzni. -
Bagoly01
senior tag
Büntet rendesen.
-
janeszgol
félisten
Graphics is szokta ajánlani a Motorolákat. Jók is. Nem mindig hűdejó vételek, de sokszor jók. Nekem pl a Moto G60 kamerája kifejezetten tetszik. Éles, természetes színekkel. De van G72 G31, Edge 50 Fusion (a 12/512 verzió 100-120k, kimondottan ajánlott vétel szvsz).
Meg lesz is még. Meg lehet van egy-kettő. -
"...A korlátozott képességű kamerarendszer miatt a 256 GB RAM is bőven elég..."
Jaj. Az itthoni PC-mben is csak 64 GB RAM van.
-
judas13
addikt
Vicc. Fele ennyiért sem kéne.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
vence
aktív tag
Te ezt nagyon tudod ...
mint, amikor te folyamatosan fikáztad a motorolák gyors-töltését, amikor a legalapvetőbb dolgot sem tudtad róla, hogy be kell állítani.De mondhatnám az olcsó AMO-k, vagy a túlárazott Samuk túltolását, amik szerinted mindig jó ajánlatok, fele memóriákkal is ...
De miért is érezted most szükségét, hogy reagálj erre a hsz-re?!
:sFura módon a Te abszolút egyoldalú és sokszor megalapozatlan ajánlásaid nem jelentenek problémát.
Itt csak a moto-s ajánlásokkal van gond.
Pedig, nagyon megérdemelnék a támogatást.
Sok extra náluk a legmegfizethetőbb.Tudod engem sokkal kisebb dolgokért tiltottak ki, mint ami neked itt meg van engedve, ki tudja hogy miért ...
Állítólag nem szabad más ajánlatait bírálni, de te ritkán tudod ezt megállni.
Te bezzeg állandóan személyeskedhetsz ...
Most tényleg magadba szállhatnál!És úgy tűnik, rád az off sem vonatkozik!
-
cs.zs.
veterán
-
janeszgol
félisten
Nekem szimpatikusak a hozzászólásai, mert már visszafogottabbak, és ugye sokszor csak Motoroláról szól, ami nem baj, mert szerintem is méltatlanul elfeledett gyártó. A Mto kb 4-5 éve jön fel egy meglehetősen jó kínálattal, csak sajnos a közben ez nem tudatosul.
Én is a cikkben szereplő trágya helyett akartam ajánlást írni és a Samsung jutott az eszembe és ennyi. Holott sok jó Moto van 100k alatt is.Szerintem szakmailag kifogástalan a hozzászólása!
-
janeszgol
félisten
Ez a telefon minden tekintetben egy kalap trágya.
-
Sziasztok! A második oldalnál a doboz,külső fejezetben a második kép felett ez olvasható :
A korlátozott képességű kamerarendszer miatt a 256 GB RAM is bőven elég, de ha kell, akkor az egyik SIM feláldozásval microSD-vel tovább is bővíthető.
Szerintem is bőven elég ennyi ram,az pedig külön plusz,hogy ezt egyéni módon micro sd kártyával bővíteni is lehet .
Egyébként pedig igenis van értelme ilyet tesztelni nektek. Megértem hogy sok szopás van vele,de pont ezért olvassák sokan a Mobilarénát,mert ti vagytok az a biztos támpont,ami alapján a vásárlók zöme olcsó telefont vesz.A ti tesztjeitek miatt pörögnek jobban az olcsóbb modellek, pont azért ,mert más nem foglalkozik ilyesmivel. Éppen ezért gondolom úgy,hogy hiba lenne elengedni ezt a vonalat.
Nagyok vagytok,jók a tesztek,igaz a szépségápolásos izéket nem szeretem,de ez az én gondom, attól függetlenül jár a taps és a pacsi! Köszi! -
szkaroly
senior tag
Ezerszer inkább valami használt Poco mint ez. Jézusom, már a 2016-os P9 Lite-ban full HD-s képernyő volt.
-
cs.zs.
veterán
Ezek itt induló-árak, amik hamarosan lejjebb mennek majd.
Most jelent meg, kb. a nyári ár lesz az igazi ár. -
vence
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #1 üzenetére
"Álmodik a nyomor!"
Azért ettől még drágább dolgokba is elsütötték a G88-at is!Persze ez - ha jól sejtem - csak a G81 átcímkézett változata,
szóval ... nincs min csodálkozni!Szerencsére alternatíva olcsóbban is akad
pl. a moto G24 /G24 Power (itt is lett tesztelve!)
43 eFt - Alza
amit azért még nem feltétlenül javasolnék ...Mert ilyenkor derül ki, hogy mekkora ász lett/volt ebben az árkategóriában a moto G34 5G,
a maga Snapdragon 695 5G-jével.Persze, amikor már € 100 környékére beállt az ára, és bőséges szolgáltatói kínálat is volt.
(( Mert felülről nagyon szorongatta a G54 5G - nem Power Ed., hanem a szerényebb RoW/W-Eu. verzió - átütő sikere.))És a Moto könnyű, tiszta Android UI-ével a 4 GB-os verzió is kiválóan teljesített a Notebookcheck tesztjében. Talán ekkor kezdték el felkapni ...
Már nagyon kifutóban van, de itt-ott még jó árakon is elérhető.
De nem árt sietni, mert az utód - moto G35 - ugyan szép, de csak
Unisoc T-760 ...... igaz 6nm és szintén 5G. -
Plug Life
senior tag
Ipari hulladék
-
aprokaroka87
nagyúr
Oké a legendás a Helio g99 sem egy Ferrari, de azért az lehet picit jobb választás lett volna 😁
Pl a hátlapi villogó kör helyett erre gondolhattak volna...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem az 5G-s verziót lehet itthon kapni, ami az árára pillantva rögtön érthető is. De néhol azt érezni, hogy még így is sokat kérnek érte.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Home server / házi szerver építése
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest