Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Xiaomi töltő és a telefonhoz kapott kábel volt? Ha nem megy, akkor nem kompatibilis a telefon gyorstöltésével a töltő. Én egy kínai 175 wattos töltőállomással használom. Megy vele a gyorstöltés, igaz nem max teljesítménnyel, de 40-50 perc alatt feltölti 20-ról 100%-ra.
No meg jut eszembe egy kérdés. Be van kapcsolva a beállításokban a gyorstöltés? Nekem nem volt! Addig nem is ment. -
Gloob
addikt
Nekem is ezek voltak a szempontjaim. Jó fotó, jó akkumulátor, jó kijelzö. Ezek megvannak itt. Más márkáknál nem nagyon nézelődtem, mert egy hirtelen döntés volt a vásárlás. Nem akartam cserélni még, vártam a Samsung A56-ra, aztán ez lett. Amikor szembejött az Alzánál, akkor viszont szerencsére nem vártam.
Gariról nem tudok semmit. Igaz, vettem már telefont Aliról is, GB-ről is, de nem volt gond szerencsére. Meg kell kérdezni az eladót, de nagy valószínűséggel ki kell küldeni, esetleg itthon megcsináltatni, és fizetik a számlát. Tényleg nem tudom. -
Gloob
addikt
Nem tudom mi történt, tegnap még volt az Alzán a 8/256-os, ma meg csak az SE van. Kifogytak a készletek talán egyenlőre? Nem tudom. Jön a V50, meg itt van az X200, igaz jó drágán. Nem tudom a Vivo gyártási kapacitásait. Néztem az Alin, de ott sem nagyon látni jelenleg. Ahol van, ott meg viszonylag drága. 180 körül van a 8/256-os. Én 185-ért vettem s 512-est. Esetleg túl jól sikerült, és generálnak egy kis piaci hiányt. Remélem, hogy csak ennyi, hiszen ez a telefon csak tavaj jelent meg az év 2. felében. Tudom, ez téged nem vigasztal. Android 14-el jött, a bekapcsolás után azonnal frissített, majd újaindulás után azonnal jött a 15-ös droid rá.
-
Gloob
addikt
Ez a topic ez tényleg halott? Lassan csak én irogatok ide? Vagy keveseknek van ilyen telefonja? Esetleg annyira jó a telefon, hogy nincs miről beszélni?
-
Gloob
addikt
Eddig nagyon jók a benyomásaim róla. Üzemidö szerintem rendben lesz, persze ez használat függö. A fényképezöt még sokat igazából nem próbáltam, 1-2 kép erejéig csak. A Samsung A52S-nél, amit váltott, lényegesen jobb. Ha ezt választod, az Alzáról a 12/512-őt érdemes megfontolni.
-
Gloob
addikt
Ma jött egy frissítés. Ezt tartalmazza:
Rendszer: Frissítettünk a 2025. februári Google biztonsági javításra a rendszer biztonságának javítása érdekében
Kamera: Optimalizáltuk a Kamera funkcióinak stabilitását
Hálózat: Optimalizáltuk a hálózati stabilitást a hálózat és a hívásminőség javítása érdekében
Bluetooth: Növeltük a Bluetooth-os autós készlet kapcsolatainak stabilitását Kijavítottuk azt a problémát, amely miatt eseténként nem lehetett Bluetooth-eszközöket csatlakoztatni
Óra: A felhasználói élmény javítása érdekében optimalizáltuk az Óra funkcióinak stabilitását
Állapotsor és értesítések: Kijavítottuk azt alkalmanként előforduló hibát, amely miatt az állapotsor bizonyos esetekben nem jelent meg megfelelően
Egyébként tényleg érdekelne, hogy ez a telefon csak engem érdekel? Napok óta nincs hsz!
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Pénteken megérkezett a telefonom az Alzáról. Frissítéssel kezdtem. Így a legújabb firm van rajt. Utána vettem csak használatba. Jelenleg nagyon meg vagyok elégedve vele. Tok volt hozzá, fólia rajt van, az akku pedig 5500-as a telefon szerint. Mellesleg megjegyzem, hogy nem nagyon pörög a topic! -
Gloob
addikt
Sziasztok
Bejelentkezem a topicba. Megrendeltem az Alzáról a 12/512-es verziót. Remélem nem bánom meg. Egy Samsung A52S-t vált majd. Biztosan jövök majd kérdésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest