Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A hajlított kijelzős telefonokra mikor adtak gyárilag edzett üveg fóliát?
Gyorstöltő 24 ezer? Innye, hogyhogy? Miből van? Annyit még az Apple se kér egy gyorstöltőért.
Én most gyorsan kerestem egy gyorstöltőt, legyen 67W-os, 8300 Ft.
Ja ,ha már szóba hoztad a külföldi rendelést, üvegfóliát nem szoktál onnan rendelni olcsóbban?

Értem, hogy jobb felfelé ferdíteni persze. Nem feladatod szórakoztatni, de jól csinálod.
Faragtam gyorsan pár ezret, töltő legyen 10 ezer, Alzán meg 10-ért találtam überdrága fóliát... Na egy 20-asból megvagyunk, és nem hazudtunk túl sokat. Tokot meg találsz ha kell úgyis.
Alin 1500-2500 Ft egy sima tok. Nem tudom, csak én nem vagyok a pénzem ellensége úgy tűnik... -
Graphics
Jómunkásember
Engem a készülék érdekel, nem a körítés.
Csavarhatod,
de nem érdekel.
Bocsánat, de se a fólia, se a tok nem érdekel, ezek filléres dolgok... Nem a telefont határozzák meg számomra.Ez pedig egy jó készülék.
De értelmesebb lenne úgy a beszélgetés, ha elkezdenéd sorolni azokat a készülékeket , amik 170 ezerért adnak többet.Ezen a virtuális közelségérzékelőn meg megy a hiszti, de tessék, nézd meg a videót, mert talán így normális dolgokról is lehet beszélgetni, és nem ez a rákontrázós vonal megy tovább.
Nem tudom mi a gond ezzel, HA MŰKÖDIK NORMÁLISAN?
Értem, elmondja a videóban, nehogy leírd, hogy a fizikai jobb... ( volt amikor az sem volt jó sokaknak, mert hogy xyz gyártó.. De azt nem rángatom ide, nincs értelme)Mondok egyet Xiaomi 13T, de folytathatod nyugodtan. Ja, de tudom, ott meg majd az lesz a kritika, hogy jajj hát nem tudni miféle romok vannak és stbstb. lefutott kör.
Mostanság akármelyik topicban összefutok veled, nem sok készülék kapcsán voltál elégedett. Kár.
Az árazás meg: Minek nem ment fel amúgy az ára?
És mi az, ami a piacon mondjuk hasonló körítést kínál? Most már válaszokat akarok, nem pedig üres lózungokat. Sőt, mit használsz Te?
-
Pityu99
tag
Többünknek is van hozzá tok, szóval egyelőre ez kérdéses. Töltő azóta kb semmihez nincs, nem is lesz már. Fólia van rajta gyárilag, Jack pedig szintén nincs már semmihez. Ez a proxy szenzoron rágódás meg egy fölösleges baromság. Teljesen jól működik, egyszer sem nyomkodtam még a fülemmel telefonálás közben.
Önmagában az árát kritizálni baromság, csak úgy érdemes, hogyha tudsz felmutatni hasonló tulajdonságú telefont jóval olcsóbban. Mutass ilyet a piacon. Mindennek felment az ára, kár ezen rugózni. Vagy akkor ennyi erővel minden topikban be lehetne írni ugyanezt, aminek kb semmi értelme.
-
atosan
veterán
Szerintem azért annyira nem fog lemenni az ára két-három hónap múlva.
Egyetértünk, bárki leírhatja a véleményét. Pusztán csak visszakérdeztem mert tényleg érdekelt volna, hogy vastagon kiemelve miért kenjék a hajukra. A legtöbben itt, de minden más topikban megindokolják, hogy valami miért nem tetszik vagy tetszik. Természetesen nem kötelező. Félreértés ne essék, nem vagyok Vivo fan, de nem is húzom le ismeretlenül. Csak a leírt teszt alapján tudom megítélni. Az alapján jó ajánlatnak tűnik. Nem kevés az ára, de nem is eltúlzott a konkurenciához képest. Bármelyik árban megegyező készülékre rá lehet bökni, hogy kenjek a hajukra.
Niknevemmel bárki szórakozhat, szójátékozhat. Még be is szállok 🙂 Ez is csak nézôpont kérdese, hogy primitív vagy sem. -
Graphics
Jómunkásember
De nem kínált ennyit és az sokkal gyengébb felhozatal volt.
Ez viszont árban is jót kínál.
Primitív? Az ilyen megnyilvánulása inkább. ( De szót se erdemel...)
Szerinted nem áll jól ennek a készüléknek a Szenaja?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de, ez a Vivo nem úgy kezdi , hogy szart kínál túlárazottan.
Jók a fotók, jó a kijelző, jó a hardver, nagy az aksi ( habár ott majd mostanság várható boom)Lezarom az évet.
-
Pityu99
tag
Én nem tudom, hogy most az övékhez tényleg nem volt tok vagy csak nem nézték meg rendesen a dobozt, de az enyémhez járt. Sima fekete szilikon tok, de akkor is volt a dobozban.
Mondjuk nekem a devcheck is 5500-as akksit mutat. Szóval nem tudom, hány verzió lehet a piacon. Alzán vettem blekk frájdéj idején, a 12/512-es verzió volt 180 ezer akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ámen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)