Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Szerintem azért annyira nem fog lemenni az ára két-három hónap múlva.
Egyetértünk, bárki leírhatja a véleményét. Pusztán csak visszakérdeztem mert tényleg érdekelt volna, hogy vastagon kiemelve miért kenjék a hajukra. A legtöbben itt, de minden más topikban megindokolják, hogy valami miért nem tetszik vagy tetszik. Természetesen nem kötelező. Félreértés ne essék, nem vagyok Vivo fan, de nem is húzom le ismeretlenül. Csak a leírt teszt alapján tudom megítélni. Az alapján jó ajánlatnak tűnik. Nem kevés az ára, de nem is eltúlzott a konkurenciához képest. Bármelyik árban megegyező készülékre rá lehet bökni, hogy kenjek a hajukra.
Niknevemmel bárki szórakozhat, szójátékozhat. Még be is szállok 🙂 Ez is csak nézôpont kérdese, hogy primitív vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Forrmell.enn
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest