- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 17 – Nyári töltöttkáposzta
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: SBC, avagy ipari számítógép ISA kártyán
- bitpork: Balcsis tali 2026
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
norti
addikt
-
wasd.hu
senior tag
-
norti
addikt
-
wasd.hu
senior tag
-
norti
addikt
Dolgozott magyar fejlesztő is a játékon: Bagóczki Zsolt
Mivel spoileres a credits, nem rakom ki, de ott a neve a gameplay programmereknél. -
S e t h
nagyúr
-
pandras83
őstag
-
norti
addikt
-
S e t h
nagyúr
Az aktuális animus küldetések mindenkinek ugyanazok?
Nem találom a corrupt ládát, már bejártam szinte mindent. -
norti
addikt
Adathalász sz*r, ha kell a trinket itt van a víz alatt: 615 767, plusz még véletlenül sem DLC mert már megjelenéskor a játékban volt.
Igen, a trinketet már felszedtem én is korábban, de van egy kvíz is Red Bull vitorláért
És nem véletlenül volt idézőjelben az a free, mehet a spamgyűjtő mailcímre. -
MostlyGentle
csendes tag
Adathalász sz*r, ha kell a trinket itt van a víz alatt: 615 767, plusz még véletlenül sem DLC mert már megjelenéskor a játékban volt.
-
peet05
senior tag
Hátha hasznos valakinek:
"Stephen Totilo, a Game File munkatársa számolt be róla a Bluesky-on, hogy a bug miatt 5 órányi játékideje ment a levesbe. Az történt, hogy belekezdett a Templar Hunt című mellékküldetés-sorozatba, ennek több misszióját is teljesítette Kingstonban, de aztán félbehagyta, hogy folytassa a főtörténeti szálat. Ekkor vette észre, hogy a fő- és a mellékküldetés "blokkolták egymást," emiatt nem tudta folytatni a játlékot.
Totilo szerint a Ubisoft már elismerte a hiba létezését, és azt ígérik, javítani fogják egy érkező frissítésben. Viszont azt egyelőre nem tudni, hogy ez mikor érkezhet meg. Úgyhogy addig érdemes elnapolni a templomos-vadászatot, vagy ha belevágunk, akkor egyben letudni az egészet." -
BaLee
addikt
Sima PS5-ön igy gyönyörű közepes beállításokkal (3 szint van). És mellette Havannában tök jól fut (olvastam többeknek volt PC-n performancia gonjd a városba érte bár inkább bug lesz).
-
pandras83
őstag

Gondoltam hogy szép lesz, de azt nem, hogy ennyire. Mindern maxon - 4K dlss quality, sharpen 35%, rtx 4070, 5700x3D. Így egybenyitva a korábban töltőképernyőkkel felszabdalt terület egy másik játék benyomását kelti, hülye az Ubisoft ha ezt nem lépi meg az első AC-vel is. -
MostlyGentle
csendes tag
Friss kód at Ubi-tól, a 2 milla első napi eladásért.
"You have successfully unlocked: 1500 keys + Crimson Storm Sails."
-
myckey
veterán
-
Mr X
veterán
Nem tudom... Nekem Shadows után olyan furán bénának, öregnek érződik a harc.
-
norti
addikt
Ahhoz a majomhoz nem kellett kód, alapra ott volt a store-ban csak rá kellett kattintani, lásd #39.
Nem baj, szívesen
-
MostlyGentle
csendes tag
Nem csodálkozom rajta, hogy veszik mint a cukrot.
-
MostlyGentle
csendes tag
Ingyen majom:
ASC-BFR-PMK-000
Beváltás: https://redeem.ubisoft.com/assassins-creed-black-flag-resynced![r/assassinscreed - Redeem Ingame Pet - Shipmate Monkey - [ASC-BFR-PMK-000]](https://i.imgur.com/g8LYoQ4.jpeg)
Ez meg a végtelen lövő kard
, amit érdemes megvenni/megszerezni (én valamelyik szigeten kaptam):
Ahhoz a majomhoz nem kellett kód, alapra ott volt a store-ban csak rá kellett kattintani, lásd #39.
-
norti
addikt
Ingyen majom:
ASC-BFR-PMK-000
Beváltás: https://redeem.ubisoft.com/assassins-creed-black-flag-resynced![r/assassinscreed - Redeem Ingame Pet - Shipmate Monkey - [ASC-BFR-PMK-000]](https://i.imgur.com/g8LYoQ4.jpeg)
Ez meg a végtelen lövő kard
-
ggbuffon1897
őstag
Lehet, hogy közben lemaradtam valamiről, de nem teljesen értem a válaszod.
mit kapsz az U+ -ban ennyi penzert? Kb semmit
Egy friss ropogós játékkal játszhatok a megjelenése napján, rögtön a legfullosabb kiadásban, mindössze 18 euróért. Ennél jobb deal a kalózverzión kívül (azt meg én fel nem teszem a gépemre, már ha egyáltalán van) nem létezik. Az, hogy te nem tudod egy hónap alatt végignyomni, mert nincs időd, nem a Ubisoft hibája. Nekem sincs éppen sok, de megpróbálom belesűríteni egy hónapba, de ha nem sikerül, fizetek plusz egy hót (amúgy is szeretnék mást is kipróbálni, pl. SW Outlaws), és még így is sokkal jobban jártam, mintha megvettem volna 60-70 euróért.De az elofizujuk azzal a kinalattal 3 eurot se er, nemhogy kozel 20at..
152 darab játékot tartalmaz a U+, ha minden igaz. Havi 18 euróért azzal és annyit játszhatsz, amennyit nem szégyellsz. Hogyne érne már meg ennyit? Nem vagyok Ubi fanboy, de azért ekkora orbitális fa... butaságot ne írjunk már, hogy 3 eurót sem ér. Pláne, hogy saját állításod szerint nincs bajod az Ubival. Azt meg, hogy szerinted féláron "illene" kiadni egy remake-et (nem remastert), mert neked megvan az eredeti, ami 13 éve jött ki, inkább hagyjuk, mert vicc a köbön.1. Tanuld meg ertelmezni a leirtakat: azt mondtam h az u+-ra valo elofizetes nem mindenkinek akkora deal a jatekkal kapcsolatban, mert nem mindenki ul egesz nap a gep elott. Es sztem a magamfajtabol van tobb. Sehol nem irtam h senkinek nem eri meg. A jatek maga ha jol remlik azert legalabb 50+ ora volt ha nem csak vegigfutkosod. Na az testverek kozott sem egy honap lesz hanem tobb. Es akkor mar nem egy honapot fizetsz..
2. Ja, van bent tobb mint 100+ jatek..remek. Es ebbol a fele az AC-k FC-k es Anno-k. Ertem a 152 jatekot..de pl ezek joresze benne van a GPU-ban, ami melle meg kapsz azert jopar egyeb jatekot.. na arra meg azt mondom (aremeles ide v oda) h talan megeros, az u+ sztem onmagaban nem igazan.
3. Nem izgat az Ubisoft, nem vagyok se tulajdonos, se reszvenyesuk..az AC-vel Anno-val elegedett vagyok nekem ennyi eleg. De egy-ket uzleti huzasukat vagy szolgaltatasukat azert hadd kritizalhassam mar a magam szemszogebol..
4. Tovabbra is azt gondolom, akkor is ha neked nem tetszik, h egy remake-t kozel 20ezerert arulni netto rablas. Pont.
-
myckey
veterán
-
wasd.hu
senior tag
A masik meg, ezt ki lehet vinni elofizuval is, vagy nem ?
UbiStore . Uplay 1 ho vagy mifene.Ezeket a Single cimeket nem folyamatosan veszi elo az ember...Kesobb meg par euroert meg is lehet venni, ha kell gyujtemenybe.
* Irtak mar elottem is, igen.
18 eur siman meger, es ez nem "1000 oras jatek", ki is lehet jatszani sztm, sima liba.
H. a jatekrol is irjak...
Az "uj" karakter fizimiskaja, arcberendezese...Nem szimpatikus. Az original game, sokkal hangulatosabb volt. Ez most olyan steril. Semmilyen.
"ki lehet vinni"
Hová?
Végig, úgy értetted? -
Kylesa
aktív tag
Ja es mit kapsz az U+ -ban ennyi penzert? Kb semmit.
Mondom ezt ugy h nekem sokakkal ellentetben nincs semmilyen ellenerzesem az ubisoft irant. Plane h engem az a ket sorozat ami meg erdekel (Anno es AC) tovabbra is hozza amit varok/szeretnek.
De az elofizujuk azzal a kinalattal 3 eurot se er, nemhogy kozel 20at..
Lehet, hogy közben lemaradtam valamiről, de nem teljesen értem a válaszod.
mit kapsz az U+ -ban ennyi penzert? Kb semmit
Egy friss ropogós játékkal játszhatok a megjelenése napján, rögtön a legfullosabb kiadásban, mindössze 18 euróért. Ennél jobb deal a kalózverzión kívül (azt meg én fel nem teszem a gépemre, már ha egyáltalán van) nem létezik. Az, hogy te nem tudod egy hónap alatt végignyomni, mert nincs időd, nem a Ubisoft hibája. Nekem sincs éppen sok, de megpróbálom belesűríteni egy hónapba, de ha nem sikerül, fizetek plusz egy hót (amúgy is szeretnék mást is kipróbálni, pl. SW Outlaws), és még így is sokkal jobban jártam, mintha megvettem volna 60-70 euróért.De az elofizujuk azzal a kinalattal 3 eurot se er, nemhogy kozel 20at..
152 darab játékot tartalmaz a U+, ha minden igaz. Havi 18 euróért azzal és annyit játszhatsz, amennyit nem szégyellsz. Hogyne érne már meg ennyit? Nem vagyok Ubi fanboy, de azért ekkora orbitális fa... butaságot ne írjunk már, hogy 3 eurót sem ér. Pláne, hogy saját állításod szerint nincs bajod az Ubival. Azt meg, hogy szerinted féláron "illene" kiadni egy remake-et (nem remastert), mert neked megvan az eredeti, ami 13 éve jött ki, inkább hagyjuk, mert vicc a köbön. -
isti80517
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem hogy járt e valaki már úgy hogy telepítés után a játék elején minden rendbe ment de amikor havannára érkezek akadozik rendesen pedig 100 fölötti az fps.
Gpu 5070ti -
myckey
veterán
ugy ez is opcio lehet, egyelore. jah !
-
BaLee
addikt
UbiStore . Uplay 1 ho vagy mifene.Ezeket a Single cimeket nem folyamatosan veszi elo az ember...Kesobb meg par euroert meg is lehet venni, ha kell gyujtemenybe.
18 eur siman meger, es ez nem "1000 oras jatek", ki is lehet jatszani sztm, sima liba.
Az "uj" karakter fizimiskaja, arcberendezese...Nem szimpatikus. Az original game, sokkal hangulatosabb volt. Ez most olyan steril. Semmilyen.
Ha megveszed lemezesen konzolon akkor még olcsóbban is kijöhetsz. Főleg egy launch editionnel az extrák miatt, a boltokból ki fog fogyni, végigjátszod aztán pár 1000-essel olcsóbban eladod. Kár, hogy a Sony tervei szerint ez megszűnik 2028-tól...
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
Csandi
addikt
Kolleganak is igaza van valahol, mert lehetne minden Ujrakiadas, nyomott aron. Mondjuk minimum a fele korul...
Boven ertheto es relevans ez az allaspont is.
Masfelol, ha kello energiat fektetnek bele, es jo is a program, akkor meg fogjak venni a jatekosok.
De hol 48 Eur ? Ubi, kedvezmennyelvagy a kuponokkal ?
Írta, hogy 100 ubi ponttal 20% kedvezmény
-
myckey
veterán
Már ne haragudj, de ez egy remake, nem pedig egy remaster. Újraépítették az egész játékot modern motorra, bővítették a sztorit több aktivitást tettek bele, átdolgozták a játékmehanikát/harcrendszert, újravették a szinkront stb. Plusz mivel én már játszom és egy hónapja toltam újra a régit, nos azt a sz*ros 48 ojrót röhögve megéri.
Kolleganak is igaza van valahol, mert lehetne minden Ujrakiadas, nyomott aron. Mondjuk minimum a fele korul...
Boven ertheto es relevans ez az allaspont is.
Masfelol, ha kello energiat fektetnek bele, es jo is a program, akkor meg fogjak venni a jatekosok.
De hol 48 Eur ? Ubi, kedvezmennyelvagy a kuponokkal ?
-
MzperX07
tag
Én most kivételesen az XBOX lemezes verziót vettem a rózsaszín-zöld boltból (a többi AC rész PC-re van meg).
Én a Launch Editiont vettem (21890Ft).
Lemez, képeskönyv, poszter-térkép, az árból még lejön 3500Ft a bent lévő pontok miatt.
Az alapjáték egyébként 18990Ft náluk.
Ha valakinek szintén vannak pontjai, akkor a PC-XBOX-PS5 alapverziót még olcsóbban tudja beszerezni, mint bármely kulcsos oldalról (45-47Euro). -
norti
addikt
Hagyd, majd ha megtudja, hogy "DLC"-ket árul hozzá az Ubisoft (amik ugye nem igazi tartalmak, amik megváltoztatják a játékot, hanem csak skinek vagy in-game currency), még jobban fogja kritizálni. Ahogy Steamen is abból áll az összes negatív kritika, hogy "fúj Ubisoft" "80EUR DLC első napon". Mintha nem lenne másik ezer népszerű játékban skin pénzért (lásd Resident Evil remake-k)...
Szerintem a videókon látottakon túl is szebb lett a grafika, még low-mediumon is, sok mechanikát felújítottak, alapvetően élvezhetőbb lett, bár így is maradtak benne hiányosságok (térkép mozgatása továbbra is borzalmas, menük lassúsága - kezelhetősége fapados, nincs minimap), de ezekkel is bőven megéri a benne lévő tartalom a 60EUR -20%-os árat.
-
Mr X
veterán
Nem szandekoztalak se meggyozni se kritizalni.
Ahogy irtam, mindenki azt vesz es annyiert amennyiert szeretne..meg ertem en h sokmindent atszabtak, de a lenyeget tekintve ez akkor sem egy uj jatek, amiert illdomos teliarral lesarcolni a nepet, plane azokat akik netalantan egyszer mar kifizettek a jatek arat.. ez volt a kritikam targya. Tehat jelen esetben az ubit kritizaltam nem a usert aki megveszi.
Hol megy ez teljes áron? Ahogy látom, mindenhol 60 dollár. Értem, hogy sokallod, de ez nem teliár.
-
ggbuffon1897
őstag
Már ne haragudj, de ez egy remake, nem pedig egy remaster. Újraépítették az egész játékot modern motorra, bővítették a sztorit több aktivitást tettek bele, átdolgozták a játékmehanikát/harcrendszert, újravették a szinkront stb. Plusz mivel én már játszom és egy hónapja toltam újra a régit, nos azt a sz*ros 48 ojrót röhögve megéri.
Nem szandekoztalak se meggyozni se kritizalni.
Ahogy irtam, mindenki azt vesz es annyiert amennyiert szeretne..meg ertem en h sokmindent atszabtak, de a lenyeget tekintve ez akkor sem egy uj jatek, amiert illdomos teliarral lesarcolni a nepet, plane azokat akik netalantan egyszer mar kifizettek a jatek arat.. ez volt a kritikam targya. Tehat jelen esetben az ubit kritizaltam nem a usert aki megveszi.
-
MostlyGentle
csendes tag
En rablasnak tartom tovabbra is h egy remaket teliaron akarnak ranksozni.
En elfogadom h vkinek ez belefer, vagy bevallalja, nincs ezzel baj. Nekem mivel amugy sem a kedvenc reszem es nem hoz igazabol lazba, egeszen biztosan nem er meg nemhogy 60 dollart de 30at se nagyon.
-
Csandi
addikt
En elfogadom h vkinek ez belefer, vagy bevallalja, nincs ezzel baj. Nekem mivel amugy sem a kedvenc reszem es nem hoz igazabol lazba, egeszen biztosan nem er meg nemhogy 60 dollart de 30at se nagyon.
Mondjuk játékokat sztem /óra érdemes számolni. 10k huf volt de 100 óra gametime? Óránként 100 forint fun.
Bármi ami olcsóbb mint egy mozijegy/mozifilm hossza már bőven megérős sztem.
-
ggbuffon1897
őstag
Az alap verziót vettem, a deluxe skinek nem érdekelnek pillanatnyilag (store-ból behúzható bármikor), tehát a játék 59.99, 100 ubi-pontért hozzácsaptam 20% kedvezményt 47.99-et fizettem.
-
MostlyGentle
csendes tag
Attol fugg mennyit jatszol.
Nekem kiskolyok mellett max estenkent van eselyem ha elaludt, akkor is max 1-2 orara..de legtobbszor addigra meg mar kedvem sincs.
Szval igen, akinek van ideje azoknak oke, de mondjuk egy magamfajta eseteben ez also hangon 2-3honap vagy tobb..ugy mar annyira nem buli.
Azert azoknak akik mar megvettek anno teliaron, sztem illett vna gesztuskent legalabb egy 50%os discount. Azonkivul grafikai rancfelvarras meg tartalom bovites ide vagy oda, azert ez megiscsak egy remake..
Egyebkent remelem csinalnak a 2bol meg a BHbol is..azok hangulata, zenei verhetetlenek
Az alap verziót vettem, a deluxe skinek nem érdekelnek pillanatnyilag (store-ból behúzható bármikor), tehát a játék 59.99, 100 ubi-pontért hozzácsaptam 20% kedvezményt 47.99-et fizettem.
-
Csandi
addikt
Nekem kiskolyok mellett max estenkent van eselyem ha elaludt, akkor is max 1-2 orara..de legtobbszor addigra meg mar kedvem sincs.
Szval igen, akinek van ideje azoknak oke, de mondjuk egy magamfajta eseteben ez also hangon 2-3honap vagy tobb..ugy mar annyira nem buli.
Azert azoknak akik mar megvettek anno teliaron, sztem illett vna gesztuskent legalabb egy 50%os discount. Azonkivul grafikai rancfelvarras meg tartalom bovites ide vagy oda, azert ez megiscsak egy remake..
Egyebkent remelem csinalnak a 2bol meg a BHbol is..azok hangulata, zenei verhetetlenek
Ja ez jogos.
Engem ha érdekelne ujra valszeg rászentelnék egy teljes minimál alvásos hétvégét, meg munkanapokon is munka után edzésen kívül van kb. 6 szabad órám alvásig

2+BH nálam is etalon.
-
ggbuffon1897
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
Csandi
addikt
Mondom ezt ugy h nekem sokakkal ellentetben nincs semmilyen ellenerzesem az ubisoft irant. Plane h engem az a ket sorozat ami meg erdekel (Anno es AC) tovabbra is hozza amit varok/szeretnek.
Befizeted, kimaxolod a gamet, lejár a hónap és nem újítod meg.
Olcsóbb mint megvenni és single gamet úgyse vesznek elő sokan újra.
-
MostlyGentle
csendes tag
Na ezt nem kellett sokat állítgatnom, megy mint a bolond. Rátolok egy VSync-et mert 100 fps nyakig elég.
(nézz be a store-ba van ingyen ruha/fegyver/kalózsapkás kismajom) 
-
ggbuffon1897
őstag
-
Fred23
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Elég sok a "tüskéd", az mitől lehet?
-
Ateszpapa
addikt
Én is úgy tervezem plusz Magyar felirattal.

-
Kylesa
aktív tag
Aki az ára miatt aggódik, ne feledje, hogy a havi 18 eurós Ubisoft Plusban is benne van a játék, ráadásul a deluxe verzió + az előrendelői cuccokat is tartalmazza.
Én erre fizettem most be, elő is lehetett már tölteni, elvileg ma 16 órakor élesedik. -
Fred23
nagyúr
Szintén zenész, 14400f, Arc B580, 32GB DDR5 1080p-ben beton 60 fps a cél 100 Hz-es monitor mellett, inkább elbabrálok a beállításokkal és belövöm ahogy nekem tetszik, az optimalizálós videókat meg használják a ... khm akiknek készült.
Ha a Shadows gépigénye lesz kopizva, akkor 1080p-ben közel maxon tolhatod majd. Legfeljebb használsz mellé egy custom XeSS upscalert (pölö 50-100%).
Most mértem egyet Shadows-ban, háttérben futott böngészővel, egyebekkel:
Nagyon remélem, hogy nem nőtt a gépigény. -
MostlyGentle
csendes tag
Nem szoktam, szeretem magamnak kikísérletezni, milyen látványért hány fps-t kapok adott játékban. Van, akit ez zavar, mást amaz, és tökre egyéni, ki mit miért hajlandó beáldozni.
Én most 1440p-re keresek majd megfelelő beállításokat egy 5700G + Arc B580 + 32GB DDR4@3200 mellé. És 60 fps meglegyen. 240 Hz-es OLED monitoron tolom, de ha az új látványvilágot élvezni is akarom, tippre nem nagyon mehetek majd 60 fölé. De hamarosan kiderül, ebben is lesz beépített benchmark.
Szintén zenész, 14400f, Arc B580, 32GB DDR5 1080p-ben beton 60 fps a cél 100 Hz-es monitor mellett, inkább elbabrálok a beállításokkal és belövöm ahogy nekem tetszik, az optimalizálós videókat meg használják a ... khm akiknek készült.
-
Fred23
nagyúr
Nem szoktam, szeretem magamnak kikísérletezni, milyen látványért hány fps-t kapok adott játékban. Van, akit ez zavar, mást amaz, és tökre egyéni, ki mit miért hajlandó beáldozni.
Én most 1440p-re keresek majd megfelelő beállításokat egy 5700G + Arc B580 + 32GB DDR4@3200 mellé. És 60 fps meglegyen. 240 Hz-es OLED monitoron tolom, de ha az új látványvilágot élvezni is akarom, tippre nem nagyon mehetek majd 60 fölé. De hamarosan kiderül, ebben is lesz beépített benchmark.
-
nubreed
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Driver teleptve, Black Flag letöltve, még négy óra és mehet a buli.
Először úgy voltam vele, hogy majd december körül megveszem mert ráér az, de belenéztem a youtube-on az elejébe és amikor a tutrial sziget után megjelent a logó + betolták a zenét ahogy úszik a dokkhoz hát annak böngésző bezár, ubi connect megnyit, gyere apucihoz lett a vége.
A megfelelő grafikai beállítások megtalálásával tuti elmegy még 25-30 perc a játék előtt, legalábbis nálam biztosan.
-
tibaimp
nagyúr
Először úgy voltam vele, hogy majd december körül megveszem mert ráér az, de belenéztem a youtube-on az elejébe és amikor a tutrial sziget után megjelent a logó + betolták a zenét ahogy úszik a dokkhoz hát annak böngésző bezár, ubi connect megnyit, gyere apucihoz lett a vége.
Megértem
-
MostlyGentle
csendes tag
-
nubreed
nagyúr
Vajon Linux/Steam/Proton alatt is vannak összeomlások?
-
tibaimp
nagyúr
Nekem mondjuk az Ezio trilogia a kedvencek, mar csak a kozepkori itália (Konstantinapoly mondjuk annyira nem jott be), ez a kalozosdi engem annyira nem hozott tuzbe, de vegigtoltam anno 2x is ezt is.
De azt azert ok se gondoltak komolyan h kb teliáron adják és annak sincs semmiféle kedvezmeny aki esetleg a régit már megvette.
A shadowsba meg még bele se kezdtem, ugyh jolesz ez majd 1 ev mulva tort áron.
+1! Kb így vagyok vele én is, bár nekem az egyik kedvencem volt.
-
RoyalPredato
csendes tag
De jó lesz újra vízbe szállni a nyári hőségben.
Mondjuk ezt kalóz verzióban, mert hát eredeti meg van, ezt meg majd max DLC áron később. Meg hát na, legyünk stílszerűek. -
ttt1
őstag
köszi a tesztet, én azt szeretném megkérdezni, hogy a sztori és a melléküldetések azok a szokásos AC minőségűek, vagy itt még mélyebb volt mindkettő? Játszottam az AC Origins, Odyssey és Shadows játékokkal, mindegyiket szerettem, de nem épp a mély történetéért, vagy a változatos küldetéseiért
Mondjuk azt tapasztalom, hogy mindkettőben van javulás, ahogy az egyre frissebb részek megjelennek, a Shadowsban már elég kellemes volt a sztori is, a mellékküldik már kevésbé...További 6 órányi tartalom és 1 2 új karakter és hozzá kapcsolódó mellékküldetés is bekerült. Illetve az "irodában" mászkálós részek teljesen kimaradtak, így csak kalózkodás a fő cél

-
ggbuffon1897
őstag
Nekem mondjuk az Ezio trilogia a kedvencek, mar csak a kozepkori itália (Konstantinapoly mondjuk annyira nem jott be), ez a kalozosdi engem annyira nem hozott tuzbe, de vegigtoltam anno 2x is ezt is.
De azt azert ok se gondoltak komolyan h kb teliáron adják és annak sincs semmiféle kedvezmeny aki esetleg a régit már megvette.
A shadowsba meg még bele se kezdtem, ugyh jolesz ez majd 1 ev mulva tort áron.
-
tibaimp
nagyúr
Az egyik kedvenc AC-m volt, majd ezt is megveszem.
-
xandrush0831
senior tag
Uborkáéknak nincs semmi új ötletük, csak egy fizetős grafikai modal fejik meg a játékosokat?
Far Cry 4 óta ezt csinálják, nem tudom hogy hogyan vannak még talpon. Ha az egyik IP-vel játszottál, akkor játszottál az IP minden részével. Próbálgatom őket mindig amikor jönnek Game Pass-ba, de 1 óra után rájövök, hogy valami enyhe autizmus kéne hogy ugyanazt élvezzem tizedjére.
-
GodGamer5
addikt
-
Phoen|x
addikt
Uborkáéknak nincs semmi új ötletük, csak egy fizetős grafikai modal fejik meg a játékosokat?
Csak az asszony meg ne tudja!
-
Fred23
nagyúr
PC-s maradok már a maradék maximum 40 évemre, de tény, hogy az állítgatások egyre unalmasabbak, és leginkább már csak a megszokás miatt próbálok facsarni még egy kicsit az ilyen-olyan pontokon. Valójában az az extra 1-2 százalék teljesítmény nem számít tényleg.
Nagy élmény lehet ez a játék a gyerekeknek, ha olyan a személyiségük.
Pár hasznos infó még ITT a játékról.
-
Armagedown
őstag
-
Fred23
nagyúr
PC-s maradok már a maradék maximum 40 évemre, de tény, hogy az állítgatások egyre unalmasabbak, és leginkább már csak a megszokás miatt próbálok facsarni még egy kicsit az ilyen-olyan pontokon. Valójában az az extra 1-2 százalék teljesítmény nem számít tényleg.
Nagy élmény lehet ez a játék a gyerekeknek, ha olyan a személyiségük.
-
wasd.hu
senior tag
Elég szubjektív dolog, de szerintem ennek van a legjobb sztorija az összes AC közül. A 2013-as eredetihez képest nem sokat változtattak, leginkább csak bővítettek rajta most.
Pityu.: Nem csak grafika. Sok apró játékmechanikát érintő változás, új lehetőségek, ezek egy része benne van a tesztben is, ami alatt kommentelünk. (Más része meg nincs, most perpill az ugrik be, hogy bizonyos dolgok fejlesztése nem lehetséges már a hajókabinból, sok esetben ki kell kötni miattuk, legalábbis ezt olvastam úgy 2 hete valahol a neten.)
Én már előtöltöttem a játékot, és az élmény maximalizálása érdekében neki is álltam ma tuningolni kicsit a gépem... -ami egy óra tetszhalál után most kezd éledezni.
Erre való a ps5, annó szerencsére kimaradt az eredeti cím, most majd adunk neki a gyerekekkel
-
Fred23
nagyúr
köszi a tesztet, én azt szeretném megkérdezni, hogy a sztori és a melléküldetések azok a szokásos AC minőségűek, vagy itt még mélyebb volt mindkettő? Játszottam az AC Origins, Odyssey és Shadows játékokkal, mindegyiket szerettem, de nem épp a mély történetéért, vagy a változatos küldetéseiért
Mondjuk azt tapasztalom, hogy mindkettőben van javulás, ahogy az egyre frissebb részek megjelennek, a Shadowsban már elég kellemes volt a sztori is, a mellékküldik már kevésbé...Elég szubjektív dolog, de szerintem ennek van a legjobb sztorija az összes AC közül. A 2013-as eredetihez képest nem sokat változtattak, leginkább csak bővítettek rajta most.
Pityu.: Nem csak grafika. Sok apró játékmechanikát érintő változás, új lehetőségek, ezek egy része benne van a tesztben is, ami alatt kommentelünk. (Más része meg nincs, most perpill az ugrik be, hogy bizonyos dolgok fejlesztése nem lehetséges már a hajókabinból, sok esetben ki kell kötni miattuk, legalábbis ezt olvastam úgy 2 hete valahol a neten.)
Én már előtöltöttem a játékot, és az élmény maximalizálása érdekében neki is álltam ma tuningolni kicsit a gépem... -ami egy óra tetszhalál után most kezd éledezni.
-
BaLee
addikt
Előrendeltem, a magyar felirat hiánya fáj legjobban, de ez nekem mindenképpen konzolon játszós game lesz...
-
Pityu.
nagyúr
Anno régen végig játszottam jó rész volt de ha a játék ugyan az csak a grafikát tuningolták akkor mi értelme megint végig játszani
Jó tudom akik sosem játszottak vele azokat leveszik a grafikával a lábukról de én azt mondom egy játékban nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény bár ebben a játékban az is van.Amúgy azt vettem észre a játék készítők mikor már nem tudnak újat mutatni előveszik a régi játékokat és megtuningolják kinézetileg kb ennyi az újítás.Tök gáz,hogy már kevésbé van kreativitásuk valami jót is mutatni. -
monguz82
tag
Köszi a tesztet!

-
Csandi
addikt
Mondjuk azt tapasztalom, hogy mindkettőben van javulás, ahogy az egyre frissebb részek megjelennek, a Shadowsban már elég kellemes volt a sztori is, a mellékküldik már kevésbé..."szokásos AC" aztán felsorold az új szarokat
A szokásos AC az 1-2(+bortherhood+revelations)-3-Black Flag-Unity voltak 
-
wasd.hu
senior tag
-
Phoen|x
addikt
-
penge111
addikt
Mondjuk azt tapasztalom, hogy mindkettőben van javulás, ahogy az egyre frissebb részek megjelennek, a Shadowsban már elég kellemes volt a sztori is, a mellékküldik már kevésbé... -
Ateszpapa
addikt
Köszönöm a tesztet.
Bedurrantom az UBI+ -ot, mert tetszik a game.
PC-re Magyar felirat is készül holnapra.
-
S e t h
nagyúr
Köszi a tesztet!
-
Big_Boss
senior tag
Köszi a tesztet!
Úgy tűnik megérte előrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Horgász topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- Revolut
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- További aktív témák...
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -35% Snapdragon X Plus 8 Mag 16/512 3K OLED 120Hz
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i5-1235U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 32GB 3600Mhz asztali RAM - 4db elérhető - Számla / 1 év Garancia
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó használt Xiaomi Redmi 15C 5/256GB fekete / 12 hó jótállás

És nem véletlenül volt idézőjelben az a free, mehet a spamgyűjtő mailcímre.

Nagyon remélem, hogy nem nőtt a gépigény.
De jó lesz újra vízbe szállni a nyári hőségben.
Mondjuk azt tapasztalom, hogy mindkettőben van javulás, ahogy az egyre frissebb részek megjelennek, a Shadowsban már elég kellemes volt a sztori is, a mellékküldik már kevésbé...

Jó tudom akik sosem játszottak vele azokat leveszik a grafikával a lábukról de én azt mondom egy játékban nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény bár ebben a játékban az is van.Amúgy azt vettem észre a játék készítők mikor már nem tudnak újat mutatni előveszik a régi játékokat és megtuningolják kinézetileg kb ennyi az újítás.Tök gáz,hogy már kevésbé van kreativitásuk valami jót is mutatni.