Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Megnéztem itthon, valóban egy 2008-as MPEG2 plugin-om volt eddig.
Felülírtam a régit az újjal, de semmi észrevehető változást nem láttam, gyorsabb sem lett a konverzió, meg más változást sem vettem észre, pedig biztos van, csak a mélységeit nem ismerem. Vagyis jó volt a régi is, de most már marad ez.
Egyébként a "pazarló" 160 kbps CBR-es MP3 hang mellett (tehát nem VBR) az én tévéből felvett MPEG2 fájljaimat 900 kbps videó esetén (gyakran elég az ha nincsenek gyors mozgások) kb. 1/6 méretű, 1350 kbps esetén 1/4 méretű AVI-ra nyomatom össze a "sima" VirtualDub-bal, bejáratott módszer szerint. Nagyon ritkán kellett 1800 kbps-ra feltennem, nekem az volt eddig a plafon. FFDShow XVID formátumot használok, a látható minőségveszteség az MPG-hez képest szerintem elhanyagolható. Az MP3-as hang konverzió is nagyon sokat nyom a "lat"-ban, mert nélküle (tömörítés nélküli hanggal) az 1350-es AVI mérete majdnem a duplája, a 900-asé a háromszorosa! Tehát a hang rengeteg helyet tud rabolni ..., és az én fülemmel semmilyen különbséget nem hallok közöttük ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Könyvajánló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen széket vegyek?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest