Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
1.6.11 még mindig nem nyitja meg az mpeg-2-t. A fájl megnyitás ablak legördülőablakában nincs is felkínálva mpeg* kiterjesztés, csak mpeg-1.
A VirtualDubMod 1.5.10.2 simán megnyitotta ua. az mpeg-2. Na mindegy, legalább ez működik.
Nagy kérés: nem próbálnátok ki a Neat Videot [link]? Hátha tényleg tud valami csodát a képzajszűrésben. Nekem nem sikerül még elindítani sem
-
mr_knight
senior tag
igen, bocs elírtam
Interlaced-re gondoltam. 
nem rossz progi a DivxtoDVD. Nagyon szépen átalakítja, csak az a lényeg, hogy CBR-be legyen a hang MP3-nál, de kezel más hang fajtát is. Nekem eddig XVID,DIVX,MOV-ot vitte rendesen! Annyi a prob vele, hogy AC3 + XVID dolog az nem működik vele szval a hang, az jobb, ha nem AC3-as, mert annál csak recsegés ropogást fog átalakítani. De ugye erre meg van másfajta dolog.... TMPGEnc stb...
Ha érdekel a program akkor a kicsit régebbi verzióját ajánlanám, mert az freeware.
![[kép] [kép]](http://www.usite.hu/kep/divxtodvd.jpg)
[link]
üdv, mr_knight -
mr_knight
senior tag
Volt olyan mikor átméreteztem egy filmet és bekellett pipálni a DEINTERLACE-t, mert anélkül nem engedte a méretezést... Szval le is vágtam a szélekből és átméreteztem. A filmben meg középen egy csík jelent meg néha.

Mod.: VirtualDub néha szokott pipa lenni, ha nem CBR-be van a hang, de amúgy, ha VBR-be van akkor figyelmeztet is, ha jól tudom...
Én mindig átalakítom CBR-be, mert a DivxtoDVD is csak CBR-t kezel. VBR-nél már csúszik, mert a Bitrate-t nézi és nem az időt.... 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Interlaced-re gondoltam.