Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szalma
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
lehet, hogy semmit
merd le a forrast is, amirol felvetted a hanganyagot
javitani valami hangszerkesztovel tudod, vagy ha komolyabb progival vagod a video ala, ott lehet nyujtani (asszem premier tud ilyet, de az ugye fizetos)
szerk.: amit javasolt programot, abban van ra lehetoseg, hogy uj hosszt adsz meg a hangsavnak, es ennek megfeleloen ''szethuzza'', vagy ''osszenyomja'' azt
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a sima vdubbal hogy sikerült megcsinálni, hogyha valóban mp3 volt a külső forrás (esetleg wav ba bújtatott mp3 lehetett), de talán az a baj, hogy utána nem tömörítetted be, hanem pcm-en hagytad, és azért foglal ekkora helyet.
Hangfelvételben nem igazán vagyok jártas, de ilyesmit goldwave-vel szoktam csinálni. -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Virtualdubmod-ot használj.
Megnyitod a videot, streams/stream list menü. Adott lesz egy hangsáv duplaklikk rá vagy disabled gomb, ezzel letiltod. Majd add gomb, kiválasztod a kívánt hangsávot, miután berakta, jobb klikk rá, és direct stream copy(ha nem akarod áttömöríteni). Okézod az ablakot, majd mented.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a vágások miatt ne számíts sok jóra! Kézihajtány lesz végig...)
)