Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
Halkan megjegyzem hogy a korábbi mikrofon problémám megoldódott. Kicseréltem egy Rode SVM-re (Thnx, MediaDot), az már stereo, igy a gép nem erőlteti az erősítést, és a mikrofonon meg amúgy is van egy erősítés kapcsoló.
Eki - az eredeti
-
Cancer
senior tag
Canon 550D Monochrome(Sepia+Yellow szűrő) + Helios 44-2 58mm obi + ISO 12800 és kész a retrohangulat.
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
Cancer
senior tag
Eddig HDSLR videóhoz kinek melyik obi jött be leginkább?
-
Cancer
senior tag
Az előbb rossz helyre ment...
TimeLapse videó... bár inkább a lényeg a szövegben van...
Nem szép ilyenekkel kérkedni:GEAR
Cameras and lenses:
Canon 1Ds mk III
Canon 5D mk II
Canon 7D
Canon 14 f2.8
Canon 15 f2.8 fisheye
Canon 17 f4 TS
Canon 24 f3.5 TS
Canon 24 f1.4
Canon 35 f1.4
Canon 45 f2.8 TS
Canon 50 f1.2
Canon 85 f1.2
Canon 90 f2.8 TS
Canon 100 f2.8 IS
Canon 300 f2.8 IS
Canon 600 f4 IS
Canon 16-35 f2.8
Canon 24-70 f2.8
Canon 70-200 f2.8 IS
Sigma 12-24 f4.5-5.6
Motorized sliders & heads / Motion control:
Kessler Crane Cineslider 5 feet
Kessler Crane Ultra HD 12 feet
Kessler Crane Shuttlepod
Kessler Crane Revolution head
Kessler Crane Oracle controllers..köcsög
-
.DLL
veterán
Jöhetnek ide projektek, eddigi munkák, ki min dolgozik most, mi az amire eddig büszke, Sőt, felszerelések, DIY cuccaitok is jöhetnek.
Ebben majd lesz 1-2 postom, most van 3 DIY projektem is ami fut, (Rig, mattebox, remote follow fókuc) csak meló mellett nehéz, és jelenleg még félkész állapotban vannak.
A vizsgaidőszak végével új lendületet kap egy kisfilm is amit haverokkal terveztünk, addigra mindenképp megcsinálom a cuccokat is .[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
magnum15
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre irtam -e de nem találtam kimondott videozásos témát.
Tehát a gondom a következő: Van egy Samsung VP-D375W, kamerám,és egy Toshiba
L300 11F laptopom. Átszeretnék venni a camerárol, és azthiszem már mindennel
probálkoztam , volt ulead állandóan lefagyott, volt pinaccle studio 14 kiakadt megált, és még vagy 5 amivel probálkoztam.Mivel nem vagyok nagy szakértő, ebben a témában, ha volna aki tud valami megoldást nagyon megköszönném. Ha esetleg valaki irna megkérem olyan részletesen irjon mint egy hozzá nem értőnek, Előre is köszönöm! -
Peethy
őstag
Június elején lesz szerencsém 2-3 napot egy 5d mk2-vel meg egy 24-105 f4-el leforgatni. Eléggé várom már, gyönyörű képe van, a mélységélesség meg össze sem hasonlítható egy kis kézikameráéval.
-
Peethy
őstag
Ha az embernek jó kapcsolatai vannak, akkor minden lehetséges Sajnos csak 1-2 napra.
Egy pályázatra fogok filmet csinálni, a migráció, az emberi sokszínűség és elfogadás jegyében. Olyan 3-4 perces rövidfilm lesz, jelenleg is írom a forgatókönyvet. Egy hasonlat köré építem majd, amit nemrég hallottam: a szeretet úgy változtatja meg az ember életét, mint mikor kap egy csokor virágot, és mikor bele akarja rakni a vázába, eltöri. Vesz egy újat, belerakja, de utána látja, hogy milyen csúnya a terítő, amire helyezné, ezért elmegy és vesz egy szebbet. Utána ugyanígy az asztallal és a szőnyeggel, meg az egész szobával.. végül pedig minden megváltozik. Szerintem nagyon jól megjeleníthető, remélem sikerülni is fog..
Nem tudom, mennyire tartozik a DSLR-videózáshoz, de nemrég készítettem két filmet is a stop motion technikával, ha gondoljátok, lessétek meg: [link] [link]
Nagyon megtetszett a technika, és - bár az enyémek nagyon amatőr próbálkozások lettek - nagyon élveztem.magnum15: pontosan mire rögzítetted? Ha jól látom, az a kamera miniDV-t és SD-t is tud. Gondolom ha át akartad venni, akkor miniDV volt, ebben az esetben USB-vel vagy Firewire-el próbáltad bedigitalizálni? Az USB-vel szokott probléma lenni, én a helyedben kipróbálnám Firewire-el is.
Ha eredetileg is firewire-el próbáltad, akkor nem tudom, mi lehet a probléma, én Adobe Premiere-t használok (az 5.1-től kezdve már majdnem az összes verzióval volt dolgom), abban sosem találkoztam ilyen problémával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Linux Mint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- További aktív témák...
- CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép+ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT +AJÁNDÉK.
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EF 75-300mm 4-5.6 III. Objektív
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Canon EOS 100D + 18-55mm IS STM (8576B026AA) Digitális fényképezőgép
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Eladó Sony 50mm f2,8 Macro objektív (Sony FE)
- Eladó Lowepro Tahoe BP 150 fotós hátizsák
- Eladó új állapotú Sony 28-70mm f3,5-5,6 objektív (Sony FE)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest