Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tuninger #11630 üzenetére
Akkor is ezt mondanád, ha nem adom kölcsön?
Amúgy nem tudom mennyire volt nyilvánvaló mikor fontban szabtam meg az árakat és angol oldalt linkeltem, de nem Magyarországon élek.
Ha pesti lennék nem csinálnék belőle ügyet, de így azért nem egyszerű kölcsönadni.Amúgy komolyra fordítva, azért utazáskor vannak előnyei a Fujinak és hátrányai a Pocket 4K-nak.
Kisebb, keményebb, cseppálló. Nem kell féltenem ha elkap egy eső, vagy ha elázik a csomagom. Van rajta EVF, ami szikrázó napsütésben pótolhatatlan és a legtöbb kép úgyis turista szemszögből készül, vagy max leguggolok. Béka- és gólyaperspektívára szerintem akciókamerázok továbbra is, arra jó egy nyeles gimballal.
AF-C bár a travel videóhoz nem létszükséglet, de azért nem csak ebből áll az élet.Így papíron ennél jobban nem lehet átgondolni. Innen már csak az billenthetne ki, ha kipróbálhatnám mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest