- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
itt már Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 van megadva.
-
jeni
félisten
válasz
Elit3Zotya #43 üzenetére
Az a kérdés, hogy valóban az Exynos 2200 lesz benne?
Még a S24 EU szériában sem tudni,hogy mi is lesz itt a SOC? -
Az a káva eleg szép darab, na meg az exynos amire az optimailzálás nem nagyon megy sajnos.
-
lolal
senior tag
Vélhetően vastag árazás, snapi helyett garantált Exyfos a hülyének is megéri … Ja nem. Kerülje mindenki messziről ezt a szennyet és vegyetek S23 at vagy egy tavalyi S22-t.
-
19ati93
senior tag
Nem tudom de a promó videón/kivágott képkockán vékonyabb a káva mint amit a csávó mutogat nekünk FE néven, de a minősége annak a promós videónak totál gagyi szóval fene tudja.
A model nevét az utolsó videón meg mi a bánatnak takarja el. Mintha az imei lenne vagy a serial lol.. legalább kiderülne hogy kamuzik e vagy sem.
-
enginev3.0
félisten
Szép kavak
-
jeni
félisten
Ezek szerint a gyártóhoz nem jutottak el az Exynos 2200 problémáik.
Sok volt a hiszti az S22 mobilszéria során,hogy ez a Exynos 2200 saját SOC-k a legrosszabb a gyártó részéről ez idáig.
Vagy még se? -
janeszgol
félisten
Attól függ, mennyiért nyit nálunk. 300k felett nem éri meg, ott az S23, Xiaomi 13.
250-300k között meg ott az S22. Bár utóbbiban csak 3700-as akku van, lehet, hogy a jobb kamerát érdemes beáldozni az akkuidő oltárán? -
leslien
nagyúr
válasz
GuineaPigMan #25 üzenetére
ha jót akarsz magadnak ,akkor veszel az apróról egy S23 -at..
-
Hallosz
senior tag
válasz
GuineaPigMan #22 üzenetére
2021-22-ben legyártott, raktárban porsodó proci köré építenek egy telefont.
Mitől javult volna bármi is? -
leslien
nagyúr
ezt mondtam anno :
ha S széria Snapdragon ,akkor tőlem jöhet bármi más Exynos -alés ha S24 Exynos al jön ,akkor még nagyon sokáig marad a S23 ,de leszünk ezzel egy páran..
-
GuineaPigMan
tag
Engem érdekel a telefon, és lehet le is váltom a jelenlegi A72-t, ha előfizetés mellé egy szép kis kedvezményt raknak rá.
Kinézete nekem kifejezetten tetszik, Exynos-nál látom vannak problémák (főleg játékoknál), de remélhetőleg ez már javult valamennyire. Jobb kijelző, jobb kamera, erősebb processzor, több memória, vezeték nélküli töltés. Nekem szerintem megérné, de az egész az árazáson múlik majd.
-
gattolino
senior tag
Nem tudom, hogy ezt melyik Fan fogja megvenni, de hajrá Samsung. Hajrá Exynos
-
mjani1172
addikt
Nem csak az Exynos miatt nincs létjogosultsága,(lehet, hogy csiszoltak rajta ?) így nem ítélném el azonnal, de valahogy ebben semmi FE-t nem látok. Inkább csak egy mindentől megfosztott olcsó valaminek érzem. Olyan alsópolcos érzete van, előfizetéshez ingyen.
Kb. mint egy Astra Classic. -
klaya86
senior tag
A felső kategóriás kinézetű (kivéve hátlap)és anyaghasználatú 21fe után a Samsung csinált egy 3 éves designt idéző A54et s23fe néven, jó kis üzemidő "bajnok" exynossal 😀 szép munka. Ez aztán kurv@ra fan edition.
-
doooo
veterán
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Nem kellene áttervezni. Ugyanúgy 4nm.
Anno az S10-Note10 között sem tervezték újra az Exynos 9820-t, pedig ott 8nm-ről 7nm-re rakták át, pár hónapon belül (és érezhetően javult is).Szerk.: most látom, hogy visszavontad, de nem baj, itt hagyom, szolgáljon kiegészítésül az előző kommentemhez.
-
doooo
veterán
Akkora különbség itt véletlenül sincs, mint az általad említett kettő SoC között, a 8 Gen1 sem sikerült jobban az alapokat nézve (csak azt mindenki szépen elfelejtette, mert el akarta felejteni).
A legnagyobb probléma az optimalizáltság hiánya volt az appok részéről, hála az AMD GPU-nak, de azt is azért lényegesen javították mostanra.
Egyébként várjuk meg a teszteket, majd kiderül, hogyan szerepelnek. Minden lehetőségük megvolt újabb 4nm-es technológiával gyártani ezeket (nem úgy, mint amikor először piacra kerültek). Talán éltek is a lehetőséggel. -
Örni
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Az S23 370 ezer Ft. Hol olcsóbb az FE-nél?
-
doooo
veterán
Jövőre ütős ajánlat lesz ez, pont mint az eddigi FE-k. Ezek tovább maradnak forgalomban és gyártásban (nem csak egy évig, mint az S-széria mindenkori tagjai), és egyre csak javul az ár-érték arányuk. Sikeresen betölti majd az űrt az A-széria, meg az S24-ek között.
De persze hivatalosan olcsóbb lesz most az S23-akhoz képest is. Amerikában is meg Európában is.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudom mit szórakoznak a saját SoC-val, mehetne Gen1-el mindenhová, ha beáll az ára értelmes utódja lehetne a 21FE-nek.
-
batai15
félisten
Ezerszer inkább egy s23. Nem is értem mi a lét jogosultsága, főleg úgy hogy az fe egyetlen előnye a snapdragon proci helyett is exynos van.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
De ha konkrétan gyemgébb telefont kapsz (soc, kamera. Amit eddig biztosra vehetünk), drágábban, az rendben van?
Itt (ahogy az FE sorozattal is) a legnagyobb probléma az árral van. Jó telefon ez, de max 220-250ezres magyar árral.
Dehát annyira széthúzza a Samu a kategóriáit, és úgy áraz, hogy nem lehetne beszúrni sehova. Olcsóbban házon belül lenne konkurencia, ilyen áron meg semmi értelme az S23 mellett.
Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy az aktuális FE mobilt kizárólag az aktuális FE tabbal adnák, mit tudom én 500-550ért. Örülhetnének a fanok, évente lenne jópénzért mindkettő cserélve.
-
joelke HU
őstag
Szép nagy keret van a kijelző körül. Gondolom ezt is kifejezetten a rajongók kérték.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Miért lenne hülye? Mert nem érdekli? Mindenkinek tudnia kéne, hogy nem az igazi az Exynos? Sokaknak szerintem ígyis elég a tudása.
-
buherka
addikt
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Neked Exynos másnak egy okos telefon.
Tudom hogy hihetetlen, de igaz.
Ilyen egyszerű. -
kakuk.tamas
addikt
Exynos. Csak nekünk. Gondolom 300k+ért.
Csak tudnám hol van ennek a célcsoportja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Reklámanyagokat és egy rövid kézben felvett videót is látni az októberre várható telefonról.
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest