Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
üzenabakusz
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Köszi, most én is Windows alatt teszteltem, a verzió a legfrissebb (amint írtam 2025.07.21).
A te verziód is hibára fut nálam. Akkor valószínűleg hálózati hiba lehet, talán megint a proxy serverünk nem enged át valamit. Nem baj, az említett weboldallal le tudom szedni, csak érdekelt volna ez a megoldás is.yt-dlp.exe --write-auto-subs --sub-langs "hu" --convert-subs "srt" --skip-download --ffmpeg-location "d:\Video\ffmpeg\bin" "https://www.youtube.com/watch?v=4EE5JIRq3LM"
[youtube] Extracting URL: https://www.youtube.com/watch?v=4EE5JIRq3LM
[youtube] 4EE5JIRq3LM: Downloading webpage
[youtube] 4EE5JIRq3LM: Downloading tv client config
[youtube] 4EE5JIRq3LM: Downloading tv player API JSON
[youtube] 4EE5JIRq3LM: Downloading ios player API JSON
[youtube] 4EE5JIRq3LM: Downloading m3u8 information
[info] 4EE5JIRq3LM: Downloading subtitles: hu
[info] 4EE5JIRq3LM: Downloading 1 format(s): 137+251
[info] Writing video subtitles to: Pays-Bas : Les Maisons Flottantes D'Ijburg | Habiter Le Monde | Ipso Facto [4EE5JIRq3LM].hu.vtt
ERROR: Unable to download video subtitles for 'hu': HTTP Error 429: Too Many RequestsAmúgy a videók letöltése működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest