Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
válasz
rokendrol
üzenetére
Alapelvek 3/10/10(Különösen tiltott felhasználói tartalom): „Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése.
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
majd elküldöm valakinek a letöltött linket
Minek? Ha jól látom a végére biggyeszt valami egyedi hash keyt, szal. nem fog tudni vele kezdeni semmit. Meg ha már letöltöd, miért nem töltöd fel a letöltött cuccot és azt osztod meg?
Ez volt az eredeti kérdés:
a NAVÁT nem úgy szedi ugye?
Erre válaszoltam, hogy de igen.
Nálam egyébként lassabb is a jakstás letöltés. Szóval már csak ezért sem javaslom.
-
vacsati
csendes tag
válasz
rokendrol
üzenetére
rokendrol köszi!
Ide jutottam el én is, ilyen úton:
Kiindulás: http://www.mediaklikk.hu/video/4kerek-2015-10-03-i-adas-6/
forrásban megkerestem a playlist.m3u8 -t:http://78.24.186.240/vod/_definst_/r/mtva/2015/10/04/2015-298308-M0029-01-/index.smil/playlist.m3u8?keys=NcFh_sOHtw3iPDBav-NUhA&keyt=1445899006
letöltöttem, textpad, kiválasztottam a legjobbat (BANDWIDTH=1200000):
chunklist_w150517814_b1200000.m3u8?keys=NcFh_sOHtw3iPDBav-NUhA&keyt=1445899006Behelyettesítettem az előző urbe:
http://78.24.186.240/vod/_definst_/r/mtva/2015/10/04/2015-298308-M0029-01-/index.smil/ + chunklist_w150517814_b1200000.m3u8?keys=NcFh_sOHtw3iPDBav-NUhA&keyt=1445899006és így kaptam a jó minőségű chunklist*.m3u8 -t
És innen hogyan tovább?

-
wdtwrd
tag
válasz
rokendrol
üzenetére
Kicsit macerásabb, mint általában, de így raktam össze:
Az oldalon F12 gomb > Networks fül (Chrome), vagy Hálózatok fül (Firefox) > a megjelenő listában általában van "playlist.m3u8" vagy "chunklist...m3u8" fájl amiből már közvetlenül lehet lejátszást vagy felvéttelt indítani.
Ezen az oldalon javascript-tel generálják a linket, ami két fájlba van darabolva:
- az előbb említett Networks/Hálózatok fájllistában keress "flowplayer.init-v2.js" elemet, nyisd meg új lapon (jobbegérgomb), ebben rakják össze a video-linket
- van "rtsp" link a mobil eszközökhöz, illetve számítógéphez/laptophoz "http" link:
"http://" + streamServerUrl + "/mediacache/_definst_/mp4:atv/" + url + "/playlist.m3u8"
- a "streamServerUrl" és az "url" darab hiányzik a "képletből", - ezeket a főoldal html forráskódjában találod: streamServerUrl és data-streamurl mezők tartalma (Ctrl+U megnyitja a forráskódot és Ctrl+F a keresőablakot)Végeredmény: [link]
-
-
Chamea2
tag
válasz
rokendrol
üzenetére
Hogyan tudom akkor? Nincs valakinek valami jó tippje?
Ezeket sehonnan máshonnan nem lehet, még RTL most-ról sem, mert azon a retken sincs fenn!
Csak megnézni szeretném őket leginkább, már a letöltés sem olyan fontos.

De le kell tölteni valahogy, mert másképpen nem jön be.
-
Aureal
őstag
válasz
rokendrol
üzenetére
Ja! A facen kéne támogatásokat gyűjteni, úgy is mindenki azon lóg. Pár ezer főre csak felfigyelnének és azután kéne hivatalos levélben megkeresni őket.
Azon én sem tudok elmenni, hogy mikor felhívtam őket arra hivatkoztak hogy szerzői jogok meg egyéb baromságok kötik őket, viszont akkor az hogy van, hogy műsor sorozatokból bizonyos részeket pedig elérhetővé tesznek?!
-
cof
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
Belinkeled, hogy kellene utana meg mar nem... fura egy figura vagy.
Amugy szinte az osszes eddigi video amit kertel 512x288 pixel volt, azt nem tudom megerteni miert ilyen felbontasban archivalnak jobb nem lesz azt kell elfogadnod ami van. De ne linkelj be olyat ami nem is kell feleslegesen nem fog senki letoltogetni neked. -
cof
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
Kicsit utána olvastam a dolgoknak...
Tölts le egy vlc-t, telepítsd fel. Utána ezt a fájlt [link] másold a C:\Program Files\VideoLAN\VLC\lua\playlist mappába rendszergazdaként mert amúgy nem engedi. És mennek a videók vlc-t elindítod majd Média->Hálozati műsor megnyitása vagy CTRL+N billentyűzet, a képből amit linkeltél megtaláltalak a youtube-on, ez a te kedvencek listád https://www.youtube.com/playlist?list=FLcgklt162k1Kek6wCyVUmwg nem mindegyiket játssza le persze nem néztem végig mind az 500-at, de folyamatosan egymás után adja. Feldob egy hiba ablakot amit nem tud lejátszani azt bepipálod és többet nem fog rinyálni. Amiket cocka linkelt videókat azt is töltsd fel a youtube csatornádra egy új lejátszási listába és megvan oldva a dolog. A youtubeon kívűl nem találsz szerintem ennyire rugalmas stream oldalt.
-
cocka
veterán
válasz
rokendrol
üzenetére
Újabban a leggagyibb tévéken is van usb port. Az nem megoldás hogy veszel pl. egy 2 terás vinyót, a letöltött cuccaidat felmásolgatod oda, usbn csatlakoztatod a tévéhez és a hddről nyitogatod meg a videokat valamilyen playlist lejátszást is támogató média playerrel?
Vinyóhoz meg esetleg veszel dokkolót és el van intézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest