Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ritkán kommentelek ilyen írásokhoz, de borzasztóan tetszett az ötlet - ezért különösen fájt a "gordon" (no meg ennek a helyesírás-ellenőrzőre fogása még ennél is kevésbé elegáns húzás).

Részben örülök viszont annak, hogy gyakran lesajnált ételt is rendeltetek, az viszont szintén furcsa volt, hogy egyikőtök sem bevállalós.

Kis odafigyeléssel remek sorozat lehetne ebből :)

Javítottam. Egyébként szerintem 10 óra fizikai munka után megírni, összerakni egy ilyen cikket, lefuttatni egy online helyesírás-ellenőrzőn, majd úgy kitenni, hogy egy-két hiba benne marad, nem halálos vétek. Engem inkább az bánt, hogy még mindig a szőrszálhasogatás megy mindenhol. Pedig nem ez a lényeg.
    Igyekeztem komplexen átadni, hogy mi tetszett, mi nem, milyen észrevételeink voltak. Nem annyit írtam, hogy „finom” vagy „nem finom”, hanem elmagyaráztuk, miért jutottunk arra a véleményre, amire. Nem fikáztunk senkit, hanem valós tapasztalatok és korrektség mentén fogalmaztuk meg a véleményünket. Ennek ellenére sokaknak még mindig inkább a felszín számít, és ezt sajnálom.

UI: nem bevállalós ?

Új hozzászólás Aktív témák