Hirdetés

2022. november 29., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-09 10:14:10

LOGOUT.hu

Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7999) stop


stop
aktív tag

"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."

"Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció.
4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.
Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2.
Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok...

Tisztelet nélkül: ________________________ "

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

(#8000) buherton válasza stop (#7999) üzenetére


buherton
őstag

Ez nagyon jó. Jól fogalmaz, finoman küldi el őket a pi...ba :D .

Ha bűzlik - kémia, ha izeg-mozog - biológia, ha nem működik - Windows.

Két szesztestvér bemegy a kocsmába:
- Neked mi legyen?
- Nekem nyolc. És neked?
- Nekem is nyolc.
- Pincér! 16 sört kérünk!

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#8001) Tsumaas válasza stop (#7999) üzenetére


Tsumaas
senior tag

Ez hatalmas :DDD :DDD

Hard work beats talent.

(#8002) pnagy7


pnagy7
aktív tag

Helyesírás

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzoínytéik.

Nekem sikerült elsőre elolvasni, ne azt olvassátok hogy milyen betű jön, hanem csak kísérd végig gyorsan a szemeddel a szöveget és közben hangosan tégy úgy mintha csak átfutnád a szöveget, és olvasni fogod. :K

Mr. Hóember

(#8003) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Ezt nem szabad kihagyni :D
Levél a upc-nek

lordshop.hu -reg eladó

(#8004) MaciG válasza BITBOYS (#8003) üzenetére


MaciG
addikt

Nem hát. Épp azért linkelték 4 hsz-el feljebb ;]

A dadogós elmegy az orvoshoz mivel már nagyon zavarja őt dadogása.
- Ddddooktooorrr úúúúr, kkkérrremmm sssegíttssseeen rajjjttaaammm! - mondja a dadogós. férfi az
Az orvos megvizsgálja, majd közli a diagnózist:
- Nos, a probléma abban rejlik, hogy az Ön pénisze több, mint 30 centi hosszú, így kevesebb vért kap az agya, emiatt dadog. A megoldás az, ha leoperálunk 15 centit belőle, így visszaáll az agy normál vérellátása. Ebben az esetben a dadogása is elmúlik.
A férfi gondolkodik, majd úgy dönt, aláveti magát a műtétnek, mert a dadogás már nagyon zavarja. A műtét sikerül, a dadogás elmúlik.
Egy hónap múlva visszamegy a páciens:
- Doktor úr, jól sikerült a műtét, azóta semmi bajom a beszéddel. Viszont az összes barátnőm elhagyott, így azt szeretném kérni, hogy operálják vissza azt a 15 centit, amint lehetséges.
Erre az orvos dühösen:
- Aaaa fffffrraanc eesseen maaagáááábbbaa!!!!!!!

BANZAII

(#8005) SzalaiG válasza BITBOYS (#8003) üzenetére


SzalaiG
addikt

"Levél a fibernetnek" ;]

# Olyan hülye vagy, hogy a tévére ülsz és a kanapét bámulod!
# Játsszunk ökrös szekeret! Én leszek a szekér, te pedig önmagad!
# Tanulj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
# Arrogánsabb vagy, mint a magyar parlament!
# Van engedélyed arra, hogy ilyen hülye legyél?
# Nekem pezsegsz kicsi Plussz?
# Bújj el, ma viszik a szemetet!
# Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!
# Téged születésedkor háromszor feldobtak, de csak kétszer kaptak el?
# Amikor Isten az intelligenciát osztotta, Te a vécén voltál?
# A szüleid jobban tették volna, ha arra a 10 percre sétálni mentek volna!

(#8006) BITBOYS válasza MaciG (#8004) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ezt benéztem, sajnálom :B

SzalaiG: Nem azért, de a 1221 az UPC ... ;]

[ Szerkesztve ]

lordshop.hu -reg eladó

(#8007) SzalaiG válasza BITBOYS (#8006) üzenetére


SzalaiG
addikt

A címe mégis: Levél a fibernetnek

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.