Hirdetés

2022. november 27., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-09 10:14:10

LOGOUT.hu

Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21) LOTR


LOTR
addikt

-Mi a különbség ET és a férfiak között?! - ??? - ET legalább haza telefonált...
-Milyen az abszolút vasutas házaspár? >- Eva Peron-Charlie Sheen.
-Hogyan hal meg a teniszező? >- Megáll benne az ütő.
-Kit hívnak, ha a vak beleesik a kútba? - A vakmerőt.
-Mi az? Nagy, sárga, és fáj, ha belemegy a szemedbe? - Villamos.
-Mi a legjobb zöldség? >- ??? - BESTZELLER.
-Honnan tudod, hogy túl kövér vagy? >- A Greenpeace aktivistái vissza akarnak tuszkolni a tengerbe.
-Hogy mondják az angolok hogy ''haj van az autón''??? >- Harison Ford!
-Mi az? Elefánt lábujjai között apró barna foltok? >- ??? >- Lassú busmanok.
-Miért nem kapott jogosítványt a gepárd? >? Mert sohasem áll meg a zebránál.
-Mit énekelnek a molyok a szekrényben? >- Eddablúzt...
-Mi az? Fekete, és fehér levelei vannak? >- Néger postás...
-Mi az apácák kedvenc sorozata? >- Barátok közt.
-Mi a különbség a méh és a darázs között? >- A darázs nem gyűjt vasat.
-Hogyan lehet felismerni a tűzoltót civilben? >- Nehezen. (!)
-Mit mondott Jónás a cet gyomrában? >- Bánatomat halban mondom el...
-Mit csinál a szőke nő a feketével? - Megissza.
-Mit mondanak be a bibliai hangosbemondóba? >- Jónást várják a halban!
-Milyen a klónozott szellem? - Kísértetiesen hasonlít.
-Hol lakik Tarzan? - Inda House.
-Hogy hívják a narkós elefántot? - Coco Jumbo!!!
-Melyik a legfájdalmasabb sportág? - A véraláfutás.
-Mit lehet enni az üzemi konyhán? - Koszt.
-Mit csináljon a föld nélküli paraszt? - Vessen magára!
-Miért hideg a hajnali szél? - ??? - Mert egész éjjel kint volt.
-Miért nincs a radiátornak gyereke???? - Mert meleg...
-Hogyan keresed meg a rókalyukat? - Félrehúzod a farkát!
-Hogy mondják angolul: apádra ütök? - Puff Daddy.

One Ring to rule them all

(#22) tr00p3r


tr00p3r
őstag

az utolsó magyar naplója:

Részletek az utolsó Magyar naplójából by Stampedli
2008 04 10
Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.

2012 01 01
B.U.É.K. Jó pofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....

2015 03 15
A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...

2018 10 28
A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?

2020 03 31
A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, ''mecsek''-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik)
minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?

2022 05 16
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget.... Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

2024 01 08
Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az k*rva szőrös...( a lánynak) már előre félek....

2025 08 02
A fővárosi állatkertben megdöglött ''Mazsola'' a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó...Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a ''müzli'' az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????

2027 09 02
Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő az nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.

2027 11 05
Sopronban is megkezdődött a ramadán!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metsző fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!

2028 06 02
Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozzá.

2030 02 14
Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

2031 11 29
Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!

2034 12 01
Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott, Mától az Euarábiai Sejkség ''Mah'giar'' tartománya néven létezünk tovább.

2036 02 08
Óriás kivetítőn megnézhettük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.

2039 09 01
100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidők.... Szerveződik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kőolajvezetéket, és azon keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs...? Be álltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.

2042 03 22
A lázadást leverték, pár százam maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: Tevének öltözve visszaszöktem a táborba. szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettük Szibériába. Oda nem mennek. Ezek utálják a hideget.

2050 4. holdhónap.
Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. k*rva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz hogy már csak 70-en vagyunk. Gecimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidősebb fia, Apr'o Fallosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert ő gyűlöli a siíta-kat. ..mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.

2052 ramadán hónap.
Rájöttünk, hogy lehet parlagfűből pálinkát főzni. Ekkora marhákat..... ezek még soha sem ittak szeszt? 1kg lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lőrét. Esnek kelnek tőle. Utána meg össze vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon.... Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszáj volt már agyonverni. Szegény Béla bácsi.......

2061 8. holdhónap.
Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (Ő hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedig szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen... már csak 5-en vagyunk.

2066 13. holdhónap.
Nagy a csönd. Napok óta nem láttam muszlimokat. jövő héten leszek 100 éves. Nem hittem volna hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozzá... Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem.

2066 13. holdhónap (a születés napom)
Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipőben és hoztak egy lavór főtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Buddhizmusra, ha jót akarok. ....ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. ...a francba, ezek kínaiak........

2067 január.
Ma kezdődik a Majom éve! ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, és ez nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, végeeeeeeeeeee! Buddha kísérjen utamon.....................
:C

(#23) NoLF


NoLF
addikt

- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak
szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak???
- Normálisan, mondd, hogy Sanyi!

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#24) Janoska26 válasza NoLF (#23) üzenetére


Janoska26
addikt

lol ez hülye vicc volt :DDD

(#25) CallaoW


CallaoW
tag

Öreg házaspár felkerűl a mennyországba.Csodálatos minden ,hihetetlenül szép tájak,nyugalom és békesség mindenütt.Sétálgatnak,nézelödnek egyszercsak az öreg megfordul és lekever egyet az asszonynak.
-Hát ezt miért kaptam?

-Ha nincs az a hülye diétád,már évek óta itt lehetnék.. :D

(#26) fokukac válasza NoLF (#23) üzenetére


fokukac
nagyúr

ez üt... :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#27) tr00p3r


tr00p3r
őstag

sztyúpid drájverek: [link] :Y

(#28) krokk


krokk
senior tag

[link]

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#29) brownus válasza krokk (#28) üzenetére


brownus
veterán

vááááááááá :DDD

ja, thx :D

[Szerkesztve]

(#30) CallaoW válasza krokk (#28) üzenetére


CallaoW
tag

Thank you. :D

Itt van az egyik kedvenc viccem:
Nyuszika kitalálja a zenélő wc-t.
Jön a róka.
-Szia róka milyen zenét rakjak be neked?
-valami klasszikusat.
Elvégzi dolgát és utána agyon dicséri nyuszikát.
Jön a farkas.
-szia mit rakjak be neked?
-Valami zúzos rockot.
Szintén végez és szintén nagyon elégedett.
Egyszercsak nyuszika meglátja a medvét aki fut mint egy állat,hasát segét fogja,látszik majd beszar.odakiáltja neki:
-Milyen zenét rakjak be?
-Amit csak akarsz vazze.
Kis idő elteltével kijön a medve,lábai tökig lefosva..
-mi van medve?
-Igaz,hogy azt mondtam,hogy rakj be bármit,de azt nem gondoltam,hogy a HIMNUSZT fogod...

(#31) tr00p3r


tr00p3r
őstag

nemtom volt-e már :C :

Közmondások programnyelven:

while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut);

set_quality(Aratas, get_quality(Vetes));

if (origin(Horse) == SOUVENIR)
Allow_Look_At.Teeth = 0;

if (TimeToInt(Wakeup.Time) < TimeToInt(StrToTime
(''06:00:00'')))
AddToList(UserLoggedIn.FoundItems, Gold);

Const Num_Of_Dog_Buying_In_Buda = 1;

(#32) #54715584 válasza krokk (#28) üzenetére


#54715584
törölt tag

mi torteni ka vegen? szegenyek mar eleg faradtnak tyunnek igy 10000 kornyeken :D

(#33) Sirpi válasza #54715584 (#32) üzenetére


Sirpi
senior tag

Én itt vagyok melóhelyen, a laptopomon 3500-ig bírtam (inkább zenét hallgatnék), ezért egy mások által nem használt gépen elindítottam, hadd szóljon. Ha lefutott, írok :)

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#34) Cika válasza #54715584 (#32) üzenetére


Cika
csendes tag

Asszem ezt a tenkjut nem várom végig. kb egy nap, míg lefut :)
De sok sikert Neked!
És Neked is, Sirpi! :D

[Szerkesztve]

Nem én kések. A világ siet. (Fodor Ákos: Aszinkron)

(#35) Sirpi válasza Cika (#34) üzenetére


Sirpi
senior tag

Szerencsére abban a gépben nincs hangkártya, szóval véletlenül se tud zavarni. Hétfőn jelentkezem a dologgal kapcsolatban :)

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#36) #54715584 válasza Sirpi (#35) üzenetére


#54715584
törölt tag

ha meg lefut ma, dobhatsz par sort :)
de ha csak egy nagy tenkju lesz a vegen, akkor izemize... bar lehet este majd a gepen lefuttatom, a melohelyen most en is inkabb zenet nyomok :)

(#37) Sirpi válasza #54715584 (#36) üzenetére


Sirpi
senior tag

Na, indulok hazafelé. Eddig 162000ig jutott, hétfőre csak meglesz a milla.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#38) LOTR válasza tr00p3r (#27) üzenetére


LOTR
addikt

ki lehetett az a vadbarom aki egy ilyen megoldást talált ki
és ki lehetett az a még nagyobb ....... aki engedélyezte

mondjuk nem tudom, hogy mennyire van kitáblázva, hogy ilyen hülyén van megoldva, de aki életében először megy arra jóhogy belemegy

[Szerkesztve]

One Ring to rule them all

(#39) Csepy


Csepy
senior tag

Drága Szüleim!

Már 3 hónapja itt vagyok az egyetemen, és még nem írtam Nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígerem, hogy most mindent bepótolok! De mielõtt még folytatnám a levelet, kérlek, üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva!! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a negyedik emeletrõl, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyû hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én okoztam, 1 milliót kell fizetnünk az egyetemnek a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentõket és a tûzoltókat. Õ volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Õ vagy kétszer olyan idõs, mint én, de õrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelõtt megtartjuk az eskuvot, mielõtt túl feltünõvé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek!!!

Tudom, hogy alig várjátok már, hogy nagyszülõk lehessetek, és biztos vagyok benne, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek leszenek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvõnket az egy fertõzés, amit a võlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetõen, amit vénásan adnak nekünk. Az orvosok valami szifilisznek hivják a betegséget, azt hiszem.

Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag. Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint mi, de tudom, hogy milyen toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb a bõre, mint a mienk. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!!! Mivel nagyjából a ti korotokbeli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek). Az õ szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendõbelim is származik...

Most, hogy már mindenrõl részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se võlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim. Az igazság az, hogy meghúztak analízisbõl meg makroból, és kettest kaptam informatikából, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is!

Sokszor csókol

Lányotok

Regards: Csepy

(#40) Arnold2 válasza krokk (#28) üzenetére


Arnold2
őstag

Megnéztem: 100 köszönömöt 08:26 alatt darálnak le (másodperc:századmásodperc).
így kicsit durva megközelítéssel: 1376.33 perc alatt mondják el ami: 22óra 56perc és 33mp.
Ez persze körülbelüli érték,de 23óra alatt biztos elmondják!

És igen, nagyon ráérek :D

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.