Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nagyon nem mindegy, hogy mivel és hogyan fűtesz. Ha kivesszük a képletből a szenet, már eleve nagyságrendekkel megnöveled egy ilyennek az élettartamát.. Nekem van egy nagy, rakott cserépkályhám, csak fával (legalább egy-két szezont száradt) tüzelek, nagy parázsnál zárom és 10+ éve semmi baja.
-
Geller72
veterán
..Legyen "szerencséd"... Nekem alapvetően vannak ezzel kapcsolatban fenntartásaim. Egész pontosan az, hogy az eredeti anyaga ezeknek nem véletlenül öntvény... Ahogy az általad feltett képen is látszik, még az sem bírja ezt hosszú távon.. Szerintem igen hamar elkezd majd deformálódni, 1-2 szezont tippelek max és látni fogod, miről beszéltem.. (Még a "gyári" öntvényre is csak 2 év garanciát adnak, nem véletlenül..) Azon sem lennék meglepődve, ha a varratoknál elkezdene elpattani a két anyag. (Minősített hegesztő (is) vagyok).. Hidd el, ide kelleni fog az öntvény..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel a netet túrva nem jött velem szembe semmi érdemi információ, így a saját és mások tapasztalataira hagyatkozva,...
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest