Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PSti: Tomb Raider 1-2 eredeti ingyen emulátorral modern Win/Linux/Mac rendszerekhez
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Nekem egyidős a mamáéval, az enyémnek semmi baja, az övében az idén raktuk be a harmadikat. Én sose zárom le sok parázzsal, bár ez a hatékonyságot rontja, mert a huzat kiviszi a meleget a kályhából és a házból is mivel kinti levegőt húz be a helyére, viszont hűti a rostélyt. Ő rázárja, át is izzik tőle, ki is égeti. Van mikor az ajtó is megszorul, mert a hőtől annyit tágul.
Sose szerettem mikor ennyire ki van maxolva a kazán vagy cserépkályha, de persze alapvetően így hatékonyak, különben az udvart fűtöd. Én csak akkor zárom le amikor már alig van benne valami.Értelem szerűen a parázsra rázárva, fára, szénre nem zárjuk rá amíg lángol, mert olyan gázokat ereget ami gyúlékony aztán úgy lehet szépen kidurrantatni az eszközt. A fél rokonság megcsinálta már.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel a netet túrva nem jött velem szembe semmi érdemi információ, így a saját és mások tapasztalataira hagyatkozva,...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest