- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, hogy láttátok e ezt a régi filmet. Arról szól, hogy a jövőben mivel etetik az embereket. Nem rossz film. [link]
-
válasz
philoxenia #244 üzenetére
"Azaz a minőség fel van áldozva a mennyiség oltárán."
-
-
válasz
mefistofeles #167 üzenetére
Ne bánd légyszíves, tök jókat írtok. Sokat tanulok.
Tudom, hogy nem egy egyszerű téma, és nehéz néha nem indulatból írni.
-
válasz
hombre[EU] #126 üzenetére
"mert az ebéd utáni emésztés sokkal kellemesebb vega kaja után"
Ez azt hiszem nálam is így van.
Na de ez mi? Nem értem
"egy jó ny strip nélkül "
-
És ehhez mit szóltok? Kíváncsi vagyok.
-
válasz
Geri Bátyó #93 üzenetére
Ezt nagyon jól megfogalmaztad.
-
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Komolyan írom: sok okosságot le tudtam szűrni belőlük.
Köszönöm nektek.
Amúgy sajnos tudom, hogy nem élek egészségesen, tudom. De vajon 100 emberből hány tud a mai világban egészségesen élni/enni/inni? Sztem nagyon számít az is, hogy hol élünk. Európában egy városban, vagy Kínában egy hegyi faluban....Nem?
-
válasz
Hieronymus #37 üzenetére
Szívesen körbevezetlek a fürdőben nálunk.....tessék lépj be, fordulás, kilépés
Panel ház, 60 nm-es lakás, kicsi fürdő.
1700 a csirkemell, 1500 a csirke szárny asszem, a gomba 2000 felett emlékeim szerint.
Itt nálunk nem nagy a fizu. Nettó 250-280. Mire mindent kifizetünk, marad 100k. Napi 3.000 ft. Abból kell enni, tankolni, ruházkodni, stb. Szóval nekem nem mindegy, hogy 1700 vacsi, vagy 2200. Sajnos. Pedig inkább ennék gombát! -
válasz
idegen lény #33 üzenetére
Sztem ezzel akar bevágódni, igen
De a halolaj azért halból van nem? Vagy már ki tudja, hogy miből igaz? Fene tudja....
Hát a gomba például sokkal drágább , mint a hús. Csak egy példa. De lehet csak Szekszárdon.
-
"Olyan szarult voltam mint még soha!"
Lehet, hogy olajban sült és attól? Mármint hogy az olaj megviselte a gyomrod.#25Hieronymus: igaz.
-
Ma kíváncsiságból megnéztem, hogy miket vettünk ma estére, holnap reggelire, délre. Hideg kaja, nem főzünk mindig. Van benne hús, szalonna. De csak az az egy tétel. Tehát mondhatni minimális. Nem tudom, hogy ettől felmenthetem e magam
-
#11thebiker:
#12totron:
"Rendkívül egyszerűen kisimítható a problémakör: légy éhes és megtapasztalhatod a természetes folyamatok istenét."
Ez így van sajnos. És remélem, hogy soha nem fogom megtapasztalni ezt. Legyen szó éhezésről, szomjazásról, bármilyen katasztrófáról, a bajban előjön az igazi énünk, a túlélés mindent elsöprő késztetése. Akkor ember embernek farkasa.#13Tabea:
Én kiskoromban sok tejet ittam. De valahogy ma már nem az az ize, így nem iszom. Az asszony meg olyanokat iszik, hogy sajnos h@nyni tudnék tőle.(rizstej, mandulatej, kendertej, zabtej)
-
Kérdésem a ChatGpt felé:
"Helló. Lenne egy kérdésem. Mi a véleményed arról, hogy az állatok védelmében az emberek egyenek kevesebb húst? Vagy egyszerűen csak bánjanak jobban az állatokkal? Le fognak tudni szokni az emberek vajon az állati eredetű húsevésről valamikor a jövőben vajon? Akár a közeli vagy a távoli jövőre gondolok. Az emberiség eddigi több ezer éves történelme ugyanis azt mutatja, hogy bizony mi ragadozók, húsevők vagyunk....úgy látszik...."
A ChatGPT válasza pedig:
-
De.....hogyismondjamcsak...talán az is lehetséges, hogyha más kultúrába születünk, másik országba, másik kontinensen, ahol ezek a dolgok máshogy vannak, ott talán....lehet most szöcskéket ennék? Vagy ha mittudomén egy kis szigetre ázsia alá, lehet csak rizst ennék zöldségekkel, ki tudja....
Köszönöm a sokszínű és változatos hozzászólásokat, ilyenre számítottam.
Lennének válaszaim is, de most nem szeretnék 100 sort írni.Képzeljétek, én olyan hülye vagyok amúgy, hogy például simám megállok az utcán lehajolni, megmenteni egy bogarat, akármi csúszó mászót is. Hogy ne menjenek át rajta. A nagyobb állatokról nem is beszélve.
Jó mondjuk a szúnyogok hallnak mint állat
-
válasz
parandroid #6 üzenetére
De bolond vagy
Más, vissza a témához: azért nagyon kíváncsi lennék, hogy tényleg tejből van e a sajt, hogy mennyi benne a tej, és hogy még miket tesznek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 10
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest