Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#4034) Dalai Láma válasza SystemRoot (#4032) üzenetére


Dalai Láma
őstag

Ne haragudj, de ebben a hozzászólásodban rekord nagy ostobaságot írtál le. Nem érez a magzat? 2-3 hónaposan már egészen fejlett idegrendszere van, teljesen be van idegezve, még mozogni is képes. Megvan mind a 10 ujja a kezén ránézésre is ember. A spermium nem ember. Kár idekeverni. Biológiai ismereteidet nagyon sürgősen bővítened kell, már csak a tudomány nevében is, mert ezek nagy sületlenségek, amiket írtál. És akkor itt még a hit és a vallás képbe sem került.

Nincsenek gondolatai? Van agyműködése. A megszülető csecsemő sem különbözik sokban tőle. És vajon tudatánál van a megszületett csecsemő? Hol és mikor ébred tudatára? Mikortól mondod, hogy már nem csak egy dolog?

Továbbá, mint leírtam az abortuszt az esetek döntő többségében nem tizenéveseken hajtják végre.

De látom nem vagy tisztában azzal, hogy az anya hasában nem dolog, hanem egy élő ember fejlődik. Amit a fájdalommal kapcsolatban írsz, azt nem is tudom kommentálni. Te jössz folyamatosan a tudománnyal, erre most valami olyat írsz, ami a legsötétebb középkorra emlékeztet. Süt a butaság az egész hozzászólásból. Rengeteget kell még tanulnod, hogy majd évek múlva hozzászólhass ehhez a témához.

''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.