Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#11023) Noddy válasza Dorien (#11017) üzenetére


Noddy
senior tag

Erről már volt szó korábban. Hogy én ezt úgy látom, hogy attól, hogy még te valamit nem nevezel áldozatnak vagy oltárnak, attól még ott vannak a lelkedben :) És a te "istened" is kíván áldozatot és van oltára is.

lao ce
Úgy látom egy kicsit sok Dänikent olvastál, kár hogy egyedül látja ő így a dolgokat :)
De komolyra fordítva a gondolatmenetet. Attól hogy itt Európában csak a 20. században fejlődött ki a repülés igazán, a kínaiak már ezer éve sárkányokkal emeltek terheket, használtak hadászati célokra, a óceániai szigetcsoportokban repülő szerkezeteket használtak halászatra, vagy ott vannak a nazca indiánok hőlégballonjai, stb. Tehát az aerodinamikai törvények felismerésénél nem kell egyből ufó-t kiálltani.
A zsidóknál a rituális melltábla is pont úgy nézhet ki mint egy kapcsoló tábla, csak éppen szabályos sorokban kirakott drágakövek. Az az elmélet is megdőlt, hogy csak a fejlett európai civilizáció idején jutottak át Európából Amerikába, voltak akik megelőzték Kolumbuszt. Ha tudnál pontos idézetet a Bibliai repülő, fém tárgyról amiben ember ül, megköszönném, én még csak a Biblia tanulmányozás elején tartok, nem olvastam el még minden könyvet alapos részletességgel.
Lehetnek ők nyugodtan ufonauták, jövőből jött fejlett technológiát használó emberek, de azért jobban körbe kell nézni mielőtt felelőtlenül állítunk dolgokat. Persze amiket leírtam egyáltalán nem biztos hogy a valóság úgy mint ahogy az se amit te feltételezel, de erre csak akkor nyerünk választ ha tényleg visszamennénk az időben.

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.