Hirdetés

2021. április 11., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56) Oly


Oly
senior tag

Jó hosszú nap lett ez is...

Ma zárás után már megint nem akart beindulni az autóm. Fél óra szenvedés után felhívtam egy-két ismerőst, hogy mi lehet a gond. Az egyik volt vevőm kitudakozta valahogy, hogy az indításgátlóm 109-es reléje lehet a hibás.
Hál'istennek még este fél hétkor sikerült találnia valakit, aki fanatikus túlórzóként bent volt az alkatrészboltban... egy másik volt vevőmnek (a DHL-es Kósa Peti, akiknél vacsizni voltam) szóltam, hogy szaladjon már be a reléért és hozza le nekem. Kicseréltem és láss csodát! Azóta indul a kocsi.
Gyorsan haza vittem volt anyósjelöltem, majd átöltöztem és mentem a megbeszélt randimra egy új ismerőshöz. Felmentünk Kósa Petiékhez megköszönni aa segítsége, majd kocsikáztunk egyet a városban (közben egy mekit is megejtettünk) és haza vittem...
A házuk előtt beszélgettünk a kocsiban, amikor megláttam a járdán egy sünit... Gyorsan neki estem fotózgatni, majd úgy gondoltam elviszem Süninek (az egyik legjobb lány barátom beceneve a Süni). Éjfélkor még képes voltam felverni, hogy fontos dologról kell beszélnünk, azonnal jöjjön le a ház elé... Kicsit megijedt szegény, hogy mi baj lehet,de nagyon örült a sünikének. Kivittük a csónakázó tóhoz, hogy elengedjük. Mikor már vagy 10 perce simogatta az ölében... megharapta. Úgy eldobta, hogy csak repült.
Majd még beszélgettünk kb 1 órát és haza jöttem..

Holnap reggel korán kelés... Munka után meg Nyíregyházára kell mennem. :U

Jóéjt

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.