- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- moongoose: remote-control-world.eu lesz@rjuk a vásárlót esete.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 18 – Minek nevezzelek, avagy, az vagy-e, aminek hívlak
- GoodSpeed: ChatGPT, Grok AI, Perplexity, Gemini - most akkor melyik éri meg?
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
Nem feleslegesen akarok rugózni. Csak egyrészt messze nem igaz, hogy az Apple mindent brilliánsan oldott meg (persze az se igaz, hogy nincsenek jó ötletek, de már rég nem driverek), másrészt elég tragikomikus, hogy az Apple fanboyok szerint mindenki mindent az Apple-ról másol, akkor is, ha az adott dolog jóval az Apple megoldása előtt is létezett.
"Csak egyrészt messze nem igaz, hogy az Apple mindent brilliánsan oldott meg"
Pontosan! De írtam ilyet? NEM!"az Apple fanboyok szerint mindenki mindent az Apple-ról másol"
Írtam ilyet? NEM! Akkor minek megint idehozni pár idióta fanboyt?Annyit írtam, hogy kiváncsian várom az Apple megoldását, mert sokszor hoznak olyan megoldást, amire a konkurencia a homlokára csap, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe. Aztán lehet most nem lesz ilyen.
De ez az állandó fanboy emlegetés ge.ire unalmas. FEJEZZÉTEK MÁR BE KÉRLEK!
-
gusthy
veterán
Nem feleslegesen akarok rugózni. Csak egyrészt messze nem igaz, hogy az Apple mindent brilliánsan oldott meg (persze az se igaz, hogy nincsenek jó ötletek, de már rég nem driverek), másrészt elég tragikomikus, hogy az Apple fanboyok szerint mindenki mindent az Apple-ról másol, akkor is, ha az adott dolog jóval az Apple megoldása előtt is létezett.
-
Kobak77
aktív tag
A BBOS gesztus vezérléséből bizony egy csomó dolog tovább el az iOS-ben. Bár a teljes igazsághoz hozzátartozik hogy egy része a Meego-ban mutatkozott be, BBOS is csak másolt 1-2 dolgot.
-
Ricardo
titán
"A bugok meg mind az Android hibája ugyebár
"Így van. Miért tesznek bele olyan dolgokat/ lehetőségeket a szoftvereikbe, amit nem tudnak lemásolni hibamentesen az iOS szoftvermérnökei?
Szégyeljék magukat!
-
hdavid1
aktív tag
A kinyitás-becsukás szerintem klasszikusan olyan dolog, amit az Apple jól fog megoldani.
A bugok meg mind az Android hibája ugyebár
-
Ricardo
titán
Nem, hanem azt írta, hogy szoftveresen az Apple lehet megint (mint sokszor) sokkal logikusabban működő szoftverrel fogja kínálni ezt a kivitelezést.
Például Apple Pie elindított kinyitva egy Youtube videót, majd összecsukva a telefont nem folytatta a lejátszást a külső kijelzőn. Miért nem?"sokkal logikusabban működő szoftverrel"
Látjuk az iOS 26-nál.
A régi fapados szoftvert jól megírták. Ameddig nem akartál kijönni a korlátai közül, és úgy használtad ahogy ők azt elképzelték, addig minden szép, és jó volt.
Amint szerettél volna valamit állítani, és próbáltad kitalálni hogy ezt vagy azt hogy lehet megoldani, a válasz az volt, hogy sehogy.
Amit picit bonyolultabb lett a szoftver, nyitottabbá vált, (és még így is messze van mojduk egy Samsung testreszabhatóságától), röcög, melegszik.....stb
A normális Sirit mikorra is ígérték? Még most is az az "AI szőkéje".
De majd most ( sokadik ilyen ígéret) aztán ütős lesz.
Visszattérve a szoftverre. jelenleg a sima modellekre gondot okoz a szoftver ( rendesen működő, simán futó) rendszer megírása, érdekes lesz látni mit hoznak ki a hajlított telefon szoftveréből ahol kinyitva és összeecsükva is illene mndennek rendesen működnie.
Nem mondom hogy rossz lesz, de azért ez az Apple már nem az az Apple mint anno.
Nem venném készpénznek, hogy ez jobb lesz mert ez Apple.A logikusabb, meg alapból is egy erős általánosítás.
Ami tény, hogy más logika alapján épül fel, mint a droid.
Az hogy ez logikusabb, vagy kevésbé logikus, egyéni egítélés kérdése.
Sőt. Sokan vannak (köztük én is) akinél még ez sem egyértelmű.
Van pár megoldásuk amire elégedetten bólintok, hogy ez milyen jó ötlet/megoldás, és van amin pislogok, hogy ez mot komoly? -
spect80
őstag
Nem, hanem azt írta, hogy szoftveresen az Apple lehet megint (mint sokszor) sokkal logikusabban működő szoftverrel fogja kínálni ezt a kivitelezést.
Például Apple Pie elindított kinyitva egy Youtube videót, majd összecsukva a telefont nem folytatta a lejátszást a külső kijelzőn. Miért nem?ja, női logikával logikusabb

samsungnál be lehet állítani hogy becsukás után folytassa a lejátszást vagy állítsa meg. (asszem ez utóbbi default) -
janeszgol
félisten
Például Apple Pie elindított kinyitva egy Youtube videót, majd összecsukva a telefont nem folytatta a lejátszást a külső kijelzőn. Miért nem? -
scdlsc
senior tag
Nem jól érted. Te most tényleg egy ilyen csacsiságot akarsz itt erőltetni, hogy utána lehessen rajta rugózni tök feleslegesen?
-
gusthy
veterán
Ha jól értem, akkor eszerint a logika szerint tulajdonképpen a droidos gyártók 8 éve az Apple-t másolják a kihajthatós telefonjaikban alkalmazott megoldásokkal. Sőt, mivel az Apple ezeket még meg se jelentette, ezért a droidos gyártók az Apple ipari titkait lopták el előre.
Oh, wait... -
gusthy
veterán
Mihez képest lopta el?
1, Ha valami előbb jelenik meg, mint egy másik dolog, akkor nem nagyon lehet azt mondani, hogy a korábbi "lopta el".
2, Már van a piacon több ilyen képarányú telefon is. Akkor most az Apple "lopta el" az Oppo-tól és/vagy a Huaweitől? Az Oppo már több éve hozott ki ilyen modellt. -
spect80
őstag
-
Nekton
aktív tag
-
spect80
őstag
-
blueye
veterán
-
scdlsc
senior tag
Jelenleg az is kihívás nekik hogy normál változat esetében sima, akadás, és jelentős melegedés mentes működésre bírják a rendszert.
Az összehajtható eszközöknél kicsit több optimlizációra van szükség.
Kiváncsian várom hogy oldják ,meg , hogy összecsukott és kinyitott helyzetben is simán menjen minden. A kettő közötti váltásra nem is gondolok.
hdavid1
"Akkor szépen ellopta az Apple ötletét a Samsung?Az oppo 2021-ből üdvözletét küdi.
"Kiváncsian várom hogy oldják ,meg"
Én is.
-
Ricardo
titán
Jelenleg az is kihívás nekik hogy normál változat esetében sima, akadás, és jelentős melegedés mentes működésre bírják a rendszert.
Az összehajtható eszközöknél kicsit több optimlizációra van szükség.
Kiváncsian várom hogy oldják ,meg , hogy összecsukott és kinyitott helyzetben is simán menjen minden. A kettő közötti váltásra nem is gondolok.
hdavid1
"Akkor szépen ellopta az Apple ötletét a Samsung?Az oppo 2021-ből üdvözletét küdi.
-
helixP
nagyúr
Tudom, hogy ízlések és pofonok, de nem fér a fejembe, miért van tőle mindenki elájulva. Néztem élőben is, férfi létemre a Flip nagyon szimpatikus, de ez ritka ormótlan, mint egy gombbal kipattintós cigarettadoboz. Az Apple féle egyoldalt lekerekített noteszról nem beszélve, ha igazak a pletykák. Az egy kézzel nyomkodás nálam nem jött össze, így nem látom nagy létjogosultságát, de biztos az újdonság varázsa dolgozik sokaknál...
Én személy szerint egyetértek. Pedig nagyon vártam. Sajnos nem egykezes. Fold-on elintézek mindent egy kézzel, ezen nem. Onnantól pedig, hogy gépeléshez kell a két kéz az első kijelzőn is, nem igazán vagyok előrébb...

But that's just me. -
helixP
nagyúr
-
scdlsc
senior tag
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Meglepte a marketingeseket/saleseket
Pont ezt akarták elérni, jelezni kellett volna a gyártás felé (biztos hogy volt igényfelmérés). -
Ricardo
titán
". Inkább az előbbivel, akkor még ma is használható lenne. (Droidból meg anno kapott volna két főverziót és viszlát.)"
Ennyi ideig az iOS sem frissül, tehát ma már felejthető lenne akármi lenne rajta. -
janeszgol
félisten
-
Ununqatrium
aktív tag
Tudom, hogy ízlések és pofonok, de nem fér a fejembe, miért van tőle mindenki elájulva. Néztem élőben is, férfi létemre a Flip nagyon szimpatikus, de ez ritka ormótlan, mint egy gombbal kipattintós cigarettadoboz. Az Apple féle egyoldalt lekerekített noteszról nem beszélve, ha igazak a pletykák. Az egy kézzel nyomkodás nálam nem jött össze, így nem látom nagy létjogosultságát, de biztos az újdonság varázsa dolgozik sokaknál...
-
hdavid1
aktív tag
Akkor szépen ellopta az Apple ötletét a Samsung?
-
janeszgol
félisten
"a vártnál is nagyobb népszerűség állítólag meglepte a gyártót. Minket nem."
Engem sem. Csak a féleszű Samsungot. Lásd Oppo Find N1-2-3.
-
spect80
őstag
az a selfie kamera kerülhetett volna a szélére mint a Motorola foldban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív