Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
A képek nagy része egy Nikon Z8-al készült, de a ZR-el is fotóztam a videózás mellett. A drónós képek egy DJI Mini 5 Pro-val készültek és némelyik kép egy DJI Osmi Action 5 Pro-val. A kamerákhoz volt nálam 14-24 f2.8, 20 f1.8, 24-70 2.8, 70-200 f2.8 és egy 135 f1.8 (Plena) objektív. Meg volt pár iPhone 17 Pro-s kép is.
-
pietrrr
senior tag
Szia!
Nagyon szép helyeken jártál!
Megkérdezhetem, hogy milyen setuppal készültek a képek? -
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Köszönöm szépen. Ha van rá igény, akkor meg tudom osztani a képeket eredeti méretben.
Köszi
Hasonló mint télen, 2-3 fokkal melegebb és nincs szél, vagy is kevesebb. Nyáron sincs kánikula.
Biztosan ö sem bánta meg.
Köszi
-
Jók a képek és a beszámoló
-
Montanaxy
aktív tag
Azt hiszem volt kollégám is erre e részre utazott kb 3-4 évvel ezelőtt. Tényleg jók az árak és szép a hely.
-
CYBERIA
őstag
Nem tapasztaltam még, de feltételezem hogy az éghajlata kellemes lehet, szívesen megnézném, milyen lehet kora tavasszal.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon szép hely és meglepő de az árak se vészesek. Jók a képek.
-
tomiivagyok
aktív tag
GYÖNYÖRŰ FOTÓK. mármint tényleg. nem szeretnéd esetleg feltölteni google drive-ra, hogy jó minőségben le lehessen tölteni őket? néhányat olyan szívesen használnék háttérképként, természetesen ha nincs ellenedre.
-
-
Biztos jó buli lehetett
Egyébként engem a gépek kora nem zavar, csak ne nézzen úgy ki, hogy mindjárt szétesik.
Egyébként nekem kétszer volt eddig tényleg halálfélelmem repülés közben.
Az egyik Málta közelében, nem sokkal a landolás előtt olyan brutális turbulencia volt, hogy az üdítős kocsi pattogott mint valami labda és a légiutaskisérő az egyik szabad helyre szépen le is ült, bekötötte magát és fehér arccal bámult a semmibe.A másik idén volt Francia-Polinézián. Épp szálltunk fel az egyik szigetről, ahol a pilóta kb. tű egyenesbe tette a gépet felfelé és benyomott onnét egy kanyart. Az összes utas ki volt akadva ezen, nem csak én, akinek egyébként is baja van a repüléssel.
A légiutaskisérő mondta utána, hogy ja bocsi, egy kicsit kemény lett a kanyar. Kicsit?
-
Tschubi
aktív tag
Köszönöm! Ez (megint) egy jó utibeszámoló volt!
-
Nagyon szep hely! koszonom a posztot! Kedvet is kaptam,hogy elvigyem majd a csaladot oda. Nem tudod esetleg, hogy komp is van-e a repulesen kivul, amivel el lehet jutni a szigetre? Koszonom!
-
Graphics
Jómunkásember
Na ne is mondd..
7 éve romantikusba vettem sétarepülést a budafoki reptéren.Cessna akármi, beülök, hátul fémplakett, rajta 87' , mondom az fasza ... velem egyidős..
Kifogtunk egy hideg és szeles napot... befostam, kiszálltam párom ugrál, de jó , de fasza mikor megyünk még, mondom SOHA
, 2 óra hosszáig a gyomrom akkora volt, hogy egy korty víz nem ment le...
Úgy levert a víz fent, hogy majdnem elájultam.. Bevallom , szar volt
Igazából az ereszkedés nem volt megbeszélve, hogy egy domboldal felé áll a gép, majd satura elveszi a gázt és tol egy bal kanyart, közben süllyed X métert.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Gyönyörű hely ,szívesen olvasok ilyen dolgokat.
Habár én a repülőtől erősen tartok, nem tudom mi az oka. Ibiza, Szardínia, Madeira nekem is szimpatikus, de hát túl kell lendülnöm a félelmeimen

A karácsonyi mizériából sokszor én is szabadulnék... Jobban járnánk, ha előtte 1 héttel lezavarnánk, minthogy 3 napig megyünk.. Idén 2 napra csökkent, mert lebetegedtünk...
-
Elképesztően szép a hely. A fotók is nagyon profik és a leírások is érdekesek hasznosak. Gratula és további jó utazást kívánok!
-
-
Nyitva
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Mesterséges intelligencia topik
- Rendszergazda topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, 2 óra hosszáig a gyomrom akkora volt, hogy egy korty víz nem ment le...