Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Scae [Edgar]
tag
zár6ó

-
Scae [Edgar]
tag
Úgy látom ilyennel itt nem érdemes viccelni.

-
Scae [Edgar]
tag
Kiurgok az ablakon ha nem lesz.
-
Scae [Edgar]
tag
Senki semmit?
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
Scae [Edgar]
tag

Nekem nagyon kéne.
-
Scae [Edgar]
tag

Hát rendeljenek. Van rá igény. Majd elmegy a többi is. -
Scae [Edgar]
tag
Csomagként kell feladni, törékenyként, biztosítással. Így 1620ft a pk, nekem még egy se veszett el. (olyan 6-7x postáztam az ország legkül. részeibe)(volt ami már másnapra megérkezett!)
Viszont azért nem postázok már utóbbi fél évben mert 20-40 percem nincs sorbanállni és 50fokban írogatni miközben lihegnek a tarkómba.
2005.Újpest. Ja és van klíma,de gondolom dísznek van kirakva. Az okmányirodáról pedig azért nem írok,mert nincs kedvem új bill.-t venni. 
-
Scae [Edgar]
tag
De akkor tuti hogy működik hangkártya nélkül is? Minek ismeri fel a rendszer? Nem akarom azt hogy megrendelem, kifizetem, de nem működik,mert csak egy sima dac van benne. Ezért nem vettem se 3e-ért se 4.5e-ért usb-s hangfalat. Azok is vidáman szólnak 3 mp múlva, HA van hangchip a gépben, ami a pci buszra feltolja az adatot.
Kéne pontos tipus hogy utána tudjak olvasni gyártónál.
Turho: neked úgy is működik ha le van tiltva biosban+windowsban is a hangchip? -
Scae [Edgar]
tag
Engem tuti h érdekelne egy még mindig, csak azt mondjátok megy hogy ebben van saját hangchip? Mert én egy olyan notihoz venném amelyikben kinyiffant a hangkari, ja és csak usb 1.1-es port van rajta.
-
Scae [Edgar]
tag
Meg tudnád adni a mailcímét? Vagy mi a bolt neve? Rendelni lehet? Én akár várok is rá és előleget is adok. Vevő lennék egyre.

-
Scae [Edgar]
tag
3k?

Nekem is kéne. Ki tud ilyet szerezni??
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha addig nem sikerül összehozni a postát meg havert se levihetem ha eljössz érte.