Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Gatya
senior tag
Azt mondták, hogy eddig senki sem kereste

-
Gatya
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Ma AlBundyval elmentünk hangkarirét és lehnagyobb meglepődésünkre nem volt. Azt mondták, hogy tudnak rendelni Taiwanból, de ne vicceljünk néhány darabbal. És mire ideér az kb. 4-6 hét. Úgyhogy sajna, de nem fog menni a dolog. Csak 1 fajta hyperszuper cucc van amki 6650 FT. Ez valami fullos cucc USB hubbal meg minden.
Egy kép és némi info róla, ha esetleg érdekelne valakit.
Bővebben: link
Üdv. Gatya -
Gatya
senior tag
NA 2 db megrendelés van. Jöhet a 3.
-
Gatya
senior tag
Üdv mindenkinek. Eddig konkrét e-mailben való megrendelés csak edgar részéről történt. Kegalább 3 db-nak 9ssze kéne jönnie, hogy meg tudjam rendelni.
-
Gatya
senior tag
Hétfőn tudom megrendelni. Viszont össze kéne jönni legalább 3 db-nak, hogy megérje nekem elmenni érte. Utánvét nem frankó. Nem tudja valaki elvinni neked? Valami haver?
-
Gatya
senior tag
Azt elfelejtettem, hogy ezekre 1 Év garancia van rendes garanciapapírral.
-
Gatya
senior tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
Nem tudok pontos típust. Ha neked úgy jó akkor ha valaki rendel akkor kiveszem a gépenből a hangkarit és letesztelem, hogy milyen okés?
-
Gatya
senior tag
Üdv mindennek.Na megkérdeztem és 3500 FT az ára. Csak megrendelésre hoznak tehát 2 nap. Ha érdekel valakit az szóljon és mailbe küldjön nevet és elérhetőséget. Ja és SINO Márkájú a cucc. Típusszámot sajna nem tudok
-
Gatya
senior tag
USB Audio adaptor
1.Hot plug-and-play USB interface ,eliminates the need of traditional sound card.
2.Multi-channels technique,achieve anology Stereo 5.1-channel sound effects 3.Dynamic surround background sound effects. 4.Virtual SPEAKER SHIFTER. 5.Freely set and switch the Mircophone mode or speaker mode. 6.Available stereo mixed music effects; Karaoke function. 7. 16 rhythm modes for selection 8. 23 enviroment sound effects for selection
Ezt írják róla. -
Gatya
senior tag
Üdv mindenkinek!
Én tudok szerezni ilyen cuccot kb 3.5k-ért darabját. Holnapra pontosan megmondom az árát. AlBundy szólt nekem, hogy keressek.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Warhammer 40.000
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest