Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86023) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Nem reg vettem eszre, hogy kb. egy honapja kaptam egy e-mailt, hogy lassan hosszabbithatova valik a husegem. Hogy ez a hosszabbitasi lehetoseg mikortol lehetseges, arrol nem irtak. Elvileg matol van uj ASZF, ugye? Holnap szerintem felhivom oket az ugyben. Az uj ASZF (04.14-tol) szerint 790 mar a VTV box:

"2.2.3.1. Vodafone mediabox bérleti díj
A TV díjcsomagban foglalt Vodafone mediabox-on felül igényelhető további, legfeljebb két darab Vodafone
mediabox havi bérleti díja mediaboxonként: bruttó 790 Ft."

de ez a dokumentum az "Általános Szerződési Feltételek" "Lakossági" tabja alatt volt. A Volt UPC tab alatt nem ir ilyet. Bar gondolom a lakossagi resz vonatkozik mindenkire, mert mar nincs UPC. :D

Tehat:

- Ha betelefonalok, hogyaszondja: "Kiskezetcsokolom, szeretnek hosszabbitani ugy hogy ez es ez legyen az uj csomagban, illetve szeretnek a jelenlegi boxom helyett Vodafone TV boxot meg a mediakartyam helyett is szeretnek egyet kerni" akkor nagy valoszinuseggel fognak adni?

Hallottam, hogy tobbeknek sikerult Vodafone TV boxot szerezni sajat beuzemelessel. Milyen varazsigek kellenek ehhez (azon kivul, hogy nagyon-nagyon szepen kerem)? Ha ez igy tenyelg megy, akkor mi szallitja ki? MPL?

Cisco HD DVR boxrol valtanek: Koax is van, meg UTP is, meg amugyis megoldok mindent a sajat magam oldalan ha kell. Kerdes, hogy bekotes utan kell-e nekem az ugyfelszolgalat, s ha igen, akkor megintcsak milyen varazsigekre fogjak nekem aktivalni a cuccot?

Koszi!

Udv. core2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.