Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82801) mikung válasza tomp (#82800) üzenetére


mikung
aktív tag

Nem kizárt hogy egy szomszédod a koaxot használja földnek.

(#82802) Kicsirics77 válasza mikung (#82801) üzenetére


Kicsirics77
veterán

simán lehet, hogy egy hibás készülék van a koaxon valahol ami miatt feszültség jut a koaxra.
mondjuk én nem kötöttem volna a konnektor földre semmiképpen sem.
simán kinyitnám a dobozt és visszakötném a földelést, de ugye ha kötbért fizetnek, akkor emeljék meg a valagukat és csinálják meg rendesen.

.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--

(#82803) tomp válasza Kicsirics77 (#82802) üzenetére


tomp
félisten

Úgy érzem nem az én munkám a dobozban lévő földelés visszakötése. Amúgy is mivel el lett vágva így új kábel kellene hozzá. Na meg nagy lakattal van lezárva amihez ugye csak a UPC-nek van kulcsa.
Jó hát máshogy hogyan vezessem le a túlfeszt? Megint zárjam magammal a kört és üssön meg mint legutóbb? :DDD
Ahogyan szedtem most szét a bejövőt és hozzáértem a koax+izolátorhoz már az is ütögetett. Na mondom akkor az izolátort nem fogom meg és úgy szedem szét...

(#82804) Amazonas válasza tomp (#82803) üzenetére


Amazonas
senior tag

Esetleg még az életveszélyre is hivatkozhatsz a kötbér mellett, hátha gyorsabban emelődnek az ülepek...

(#82805) mikung válasza Amazonas (#82804) üzenetére


mikung
aktív tag

Az hogy dereng a fáziscerka még nem feltétlen jelent 230V 32A -t.

(#82806) Amazonas válasza mikung (#82805) üzenetére


Amazonas
senior tag

"jól hallható pattanás volt"
"hozzáértem a koax+izolátorhoz már az is ütögetett"

Nekem ezek azért jóval többnek tűnnek a fázisceruza-jelzésénél... De egyébként sem kell feltétlenül 230 V ahhoz, hogy megb*sszon az áram...

Szerk.: DISCLAIMER - nem vagyok villanyszerelő. De szerintem akkor sem egészséges, amiket tomp leírt....

[ Szerkesztve ]

(#82807) Intruder2k5 válasza norbertoth (#82793) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ezzel ráérünk még 2-3 hónapot, de elnézve a két topik forgalmát, azt gondolom nem lenne jó összevonni ezt és a Vodafone topikot. Inkább - ahogy fentebb is írták - lenne egy Vodafone mobil topik, és egy Vodafone otthoni, vagy kábeles szolgáltatások topik. Amúgy a keresőszavak közé már beírtam tavaly a Vodafone-t, szóval ha rákeres valaki, akkor a RIOS kidobja a UPC topikot is.

(#82808) mikung válasza Amazonas (#82806) üzenetére


mikung
aktív tag

Én sem vagyok villanyász, de sztem ha életveszélyre hivatkozik, az ügyintéző körberöhögi, esetleg kiküld egy szerelőt aki ha megállapítást nyer hogy ez akkor életveszély ha egy szívbeteg 80+ -os papóka elsózott húsleves után még wczés előtt egyik kezével megfogja a gázcsövet, másikkal a koaxot ... még a kiszállást is ráverhetik.

De nyugi, a rákötött földelésre anno két választ is kaptam egymás után ugyanattól a munkatárstól :

- Ha valaki ráköti a földelést a koaxra azt kizárják a szolgáltatásból és jogi útra terelik és ...

Mondom, ok akkor keressétek meg a szomszédot aki úgy gondolta hogy a 60 éves panelban így pótolja a föld hiányát ...

- Hátőőő, erre nincs kapacitás ...

:U

(#82809) tomp válasza Amazonas (#82806) üzenetére


tomp
félisten

Pontosan! Tudom, hogy a koax csíp mivel ugye a jel az áram. De az csak "fura" érzés. Most konkrétan üt!
Vajon mennyi lehet a normális feszültség a koaxon?
Különálló DVB-T bemeneten a TV-nél fel van tüntetve, hogy a csatlakozás tápként is szolgál az antennának. Oda van írva, hogy 13-19V. De gondolom a kábel tv hálózathoz nem kell ennyi.

(#82810) oppo


oppo
csendes tag

Sziasztok!

Működik még az hogy hűségidő lejártakor lemondást választva kapok kedvezőbb árat? (Konkurencia van) Illetve telefonon vagy ügyfélszolgálaton érdemes próbálkozni? Mert telefonon nincs lemondás gomb választási lehetőség.

(#82811) Beniii06 válasza tomp (#82800) üzenetére


Beniii06
őstag

Az imént szétkaptam a bejövő ágat és a koaxot földeltem a konnektor földelésével.

Na ez az amit TILOS csinálni, a törpefeszültség külön év. osztály és semmiféleképpen sem szabad a 230-as védővezetőre kötni!!! Azonnal kösd le!

[ Szerkesztve ]

"Got any other secret weapons?"

(#82812) Amazonas válasza mikung (#82808) üzenetére


Amazonas
senior tag

A poén, hogy pont most kerestek nemrég telefonon, hogy pénteken jönnének általános hálózatellenőrzésre. Mondom, majd ha esetleg legközelebb hamarabb szólnak, akkor meg tudom oldani, hogy délután itthon legyek. Jó, akkor majd egy későbbi időpontban keresnek.

(#82813) tomp válasza Beniii06 (#82811) üzenetére


tomp
félisten

Nem kötöttem rá csak hozzáérintettem 1 pillanatra, hogy a túlfesz távozozzon! Eleve hogyan is földeljek fixen egy koaxot? A réz huzal belül van és mivel visszakötöttem így az ugye nincs szabadon. A koax csavaros vége nem érintkezik vele. Azzal nincs gond.

(#82814) Beniii06 válasza mikung (#82805) üzenetére


Beniii06
őstag

Egypólusú fázisceruzát, tudod ami a boltban 200 Ft, már kb két évtizede úgy tartják szakmán belül, hogy életveszélyes kategória és egy valamire való szakember már kétpólusút használ(az másik kérdés, hogy a kétpólusú tud egypóluson is mérni, részletkérdés).

"Got any other secret weapons?"

(#82815) Beniii06 válasza tomp (#82809) üzenetére


Beniii06
őstag

Ennél egy kicsit komplikáltabb a dolog, maradjunk annyiban, hogy te nem a feszültséget érzed, hogy "üt", hanem az áramot, ami ilyen 10-25mA között érezhettél valószínűleg, izomgörcsként, ilyen 80-100mA szíven, agyon keresztül menve instant halál. Az másik kérdés, hogy a feszültség és az áram között ok-okozati viszony van, tehát törpefeszültségen belül "elvileg" biztonságban vagy, ezt szakemberek kiszámították már.

"Got any other secret weapons?"

(#82816) Beniii06 válasza tomp (#82813) üzenetére


Beniii06
őstag

Ha a belső eret érinted a földeléshez, akkor földzárlatot csinálsz, azért pukkant akkorát. Ha nem tudod mit csinálsz, inkább ne csináld! :W

Földelni a külső vagyis a fóliát,hálót tudnád, de azt is tilos csinálni konnektor védővezetőjével!
Most nem konkrétan rólad van szó, de ezeket muszáj tisztázni, főleg egy nyilvános fórumon, mert ha valaki ezt is elolvassa amiket írtál, még elhiszi, hogy milyen szakszerű, közben erősen a tákolás kategória, ami mellesleg árammal történik!

Szerintem a te hibabejelentéseid azért nem vették komolyan, mert mindig új hibát vetettek fel veled, ahelyett, hogy ameglévőt nyitottad volna újra. Ennyi idő alapján már járna kötbér, de így lezárják, hogy nincs hiba és kész + akit kiküldenének, addig nem engeded el, amíg nem csinálja meg a földelést a szekrényben, én itt látom a megoldást, nem a házi barkácsolásban. Ne javitsd ki a hibát magad, hanem pont aza lényeg, ha kijönnek lássák a hibát, neked is erőteljesebb hangnemben kellene telefonálni, akár küldjenek mást vagy ilyesmi.

"Got any other secret weapons?"

(#82817) cocka


cocka
veterán

Amúgy két dolog, ami számomra kissé aggasztó, a vodafone-os linkelt lapon ugyanazok a netcsomagok vannak, amik a UPC-nél most is. Ennyiben ki is merül majd a megújulás, hogy ugyanazt kapod mint eddig, csak piros köntösben?

Másrészt ez az agresszív mobilinternet-tukmálás, ami a kommunikációjukban történik szerintem elég visszatetsző. Elhiszem, hogy baromi akciós meg stb.. de ha sose voltam vodafone ügyfél és nem is akarok lenni, akkor engedessék már meg, hogy továbbra se tudjak a mobilszolgáltatásaikról, mert nem érdekel. A vezetékest meg rejtegetik, mintha csak egy szükséges kolonc lenne.

Hát ahhoz képest, hogy már hónapok óta megy az átállás és szűk 2 hónap van a teljes fúzióig, elég minimál infók vannak még mindig.

A vodafone TV (HU) működni fog saját androidos boxszal is vagy felejtős? Mondjuk abból kiindulva, hogy a jelenlegi app elvileg okostelefonokkal is kompatibilis, valószínűleg nem lesz túlságosan eszközfüggő. Mármint natívan nem, az más kérdés, hogy gondolom egy accounttal max. hány eszközön engedik majd használni.

(#82818) tomp válasza Beniii06 (#82816) üzenetére


tomp
félisten

De mondhatni muszáj voltam csinálni valamit, hogy tudjak TV-t nézni...
Nyilván tákolás volt mivel csak hirtelen felindulásból csináltam valamit ami hatására megjavult ideiglenesen.
Mindig leírtam, hogy az előző technikusi "javítás" nem volt tartós így megtehették volna, hogy az előzőt nyitják újra. De nem. A 2 technikusi kiszállásnál ugyan az az illető jött ki.
Mivel ráköti az osztó előtti koaxot a mérőre ami ugye földeli a hálózatot már meg is szűnik a hiba. Amúgy mindig mutattam neki és látta is.
Első mérés osztó mögött: rossz! Osztó előtt: jó! Újra osztó mögött: már itt is jó!
Akkor ennyi. Hiba elhárítva...
Legutóbbi kiszállásánál még mutatta is az elvágott földelést miszerint "ennek sem így kellene itt lógnia" Még kérdeztem is, hogy nem kellene esetleg visszakötni? Hááát most nem tudja...
Modem jelszintjeit is mutatom, hogy a modem is jelzi a nem okés hálózatot. Ő azzal nem tud mit kezdeni, nem szokták nézni a modem jelszinteket nem ért hozzá...
WTF? :F
Az biztos ha felhívnak, hogy küldenek egy újabb technikust majd közlöm velük, hogy nem kell a lakásba bejönni mivel NEM itt van a hiba. Nézzék csak végig a hálózatot ha kell küldök NMHH-s szakembert is. Úgy hátha könnyebb lesz kijavítani a hibát! Anno az egyik mobilszolgáltatónál már igénybe vettem az NMHH segítségét és a szolgáltató rögtön kezesbárány lett.

(#82819) Amazonas válasza cocka (#82817) üzenetére


Amazonas
senior tag

Gyanítom, hogy az elején az a minimálterv, hogy lehetőség szerint minél kisebb fennakadással és sikerrel fusson le az integráció. A "megörökölt" ügyfelek nagy része is nyugodtabb, ha a változások csak lassan jönnek, ha már elkerülhetetlen - az emberek már csak ilyenek, ezt piackutatási eredmények is igazolják + egy jelentősen kibővült előfizetői réteget kell újra "megszondáztatniuk", hogy mit szeretnének igazán.
Emellett, valószínűleg a mobilszolgáltatásokon nagyobb a lóvé, vagy pedig még egyelőre nem készültek el a számítások, hogy milyen csomagárakon lenne jó buli nekik a vezeték, hiszen a meglévő UPC-árakat még a Liberty Global számította ki a saját vállalati metodikája/tényezői alapján. Persze, mindez csak feltételezés. Egy ilyen vállalati átvételkor sok csontváz szokott egyébként is kihullani a szekrényekből...

[ Szerkesztve ]

(#82820) pjen válasza Beniii06 (#82811) üzenetére


pjen
félisten

Nekem van hármas osztóm amin van földelő csavar. :)

(#82821) Beniii06 válasza tomp (#82818) üzenetére


Beniii06
őstag

Ahogy ezt így nekem megfogalmaztad, nyugodtan mond be hangrögzítőre a UPC-nél, mondd, hogy neked ez így nem jó és mész a békéltető testülethez és a nmhh-hoz is, kikéred a felvételt, hogy érezzék komolyan így gondolod és a többi helyen is megteszed a megfelelő lépéseket.

"Got any other secret weapons?"

(#82822) SlayR0113 válasza cocka (#82817) üzenetére


SlayR0113
tag

Mert majd külön akarják behypeolni a netes csomagok és egyebek bővítését/szintlépését, nálam nem rég kötötték be a net+tv témát és mondták, hogy már teszt alatt vannak a fejlesztések pár hónapon belül keresni fognak a változásokkal kapcsolatban.

(#82823) Beniii06 válasza pjen (#82820) üzenetére


Beniii06
őstag

Az is rá van írva, hogy a konnektorra kell rákötni? Szerintem nem.

"Got any other secret weapons?"

(#82824) pjen válasza Beniii06 (#82823) üzenetére


pjen
félisten

Az valóban nincs.

[ Szerkesztve ]

(#82825) pjen válasza Beniii06 (#82823) üzenetére


pjen
félisten

Érdemes például a VFC 0421SF et megnézni.

(#82826) cocka válasza Amazonas (#82819) üzenetére


cocka
veterán

Akkor remélem az a csontváz is kihullik a szekrényből, ami alapján diszkriminálják az előfizetőket aszerint, hogy ki hol lakik.

Miért kell mondjuk Kelet-Magyarországon 2k-val vagy mittomén hány ezerrel többet fizetni ugyanazért a szolgáltatásért, amit mondjuk Győrben vagy Budapesten olcsóbban is megkap?

(#82827) pjen válasza Beniii06 (#82823) üzenetére


pjen
félisten

Pl:VFC0421SF,de nem satosban is van ilyen.

(#82828) tomp válasza Beniii06 (#82821) üzenetére


tomp
félisten

Ne aggódj, mondani is fogom ha nem akarnak dolgozni...
Borogattam már asztalt egy másik szolgáltatónál. Az bevált akkor.

(#82829) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Tableten néztük volna a tv-t horizon goval. Minden jó volt aztán egyszer csak arcunkba vágta a gyerekzár kódot. UPC oldala is egy hulladék, mert hiába nyomok rá a Gyerekzár funkció a Horizon Go mobilalkalmazásával pontra csak egy főmenübe dob át. :W Mit kellene állítani?

(#82830) villifog válasza mikung (#82808) üzenetére


villifog
tag

A UPC hálózata földelt. Ami azt jelenti, hogy az aknákban levő szerelvények: erősítő, leágazó, tápbecsatoló össze van kötve az aknában külön levert földelő szondával.
A dobozban levő szerelvényeket is földelni kell !!!
Mi lenne akkor ha egy 40 lakásos panelban valaki véletlenül hozzáérintené a fázist a saját elosztójára (fém részére), vagy a koax csati fém részére? Te is találkozhatnál fázissal egy másik lakás elosztójánál, koax csatlakozó fém részénél amennyiben nem lenne a koax hálózat földelt.
Ha egy panelnél pl: rákötöd az elosztódat a földelő sínre (szakszerűen), azzal nem vétesz, hanem véded a hálózatodat. Tulajdonképpen ez olyan mintha EPH-t csinálnál.
Tulajdonképpen egy számítógép TV-kártyája is leföldeli a koax hálózatot, a számítógép földelésén (tápegység) keresztül, akkor szerinted nem lehetne tv-t nézni számítógépen keresztül (TV kártya) mert kizárnak a szolgáltatásból?
Mint ahogy pjen fórumtárs is írta vannak olyan elosztók amiknél ki van alakítva egy földelési lehetőség.

(#82831) Bridgeman válasza oppo (#82810) üzenetére


Bridgeman
csendes tag

Simán.Csak legyél határozott,megéri.Én is így csináltam,mint ahogy itt sokan már javasolták.
Válaszd az 1. gombot (új szolgáltatás megrendelés) majd utána 4.(lemondás).

Nekem a Balaton a Riviéra

(#82832) scream


scream
veterán

Hali!

Egy olyan kérdésem volna, hogy holnap megyünk be UPC fiókba, szerződés hosszabbítás alkudozás miatt - már megint... - mert megint a már meglévő csomag árát magasabbra emelik, mint a mostani plusz magasabb, mint egy új belépőnek. Ez már a "kedvezményes" ajánlatukra vonatkozik, telefonon kerestek, hogy ennyiért tudják a továbbiakban biztosítani ezt a csomagot.

Az valid lépés részünkről, hogy most a feleségem nevén van a szolgáltatás, azt lemondjuk és az enyémen újat kötünk ugyan arra a címre (így olcsóbb)? Van bármiféle kitételük, hogy nem lehet adott címre újrakötni egy ideig csomagot vagy hasonló? (Bár költözés esetén ez butaság lenne) :F

[ Szerkesztve ]

(#82833) F_Zolee válasza F_Zolee (#82829) üzenetére


F_Zolee
veterán

Megoldódott.

(#82834) woodworm válasza cocka (#82826) üzenetére


woodworm
veterán

Ne kelet-nyugat a megkülönböztetés alapja, hanem a jelenlévő vagy hiányzó konkurencia a területen. Én is kelet-magyarországi vagyok, mégis 7600 a csomagdíjam.

(#82832) scream

Nem a kötelező törvényi szöveget érted félre? Nem szabadna emelkednie a csomagdíjnak a szerződés lejárta után. A számla végén lévő összehasonlítás törvényi kötelezettség és az üfsz ajánlatát sem kell elfogadnod. Ha nem reagálsz, akkor a jelenlegi áron fut tovább a szerződés.
Jobb árat telefonon, a lemondás menüpontot választva tudsz kiharcolni.

[ Szerkesztve ]

(#82835) Sn00k


Sn00k
veterán

Sziasztok,

Van ra lehetoseg hogy tabletten keresztul a horizon go-t kikuldjem a tv-re lightning to hdmi adapter-en keresztul? Magyaran szeretnem a tableten levo tv musort(horizon go) kikuldeni a tvre.

3njoy the Lif3

(#82836) scream válasza woodworm (#82834) üzenetére


scream
veterán

A mostani ár 4700 Ft, az új 4800 Ft lenne, míg az új belépő 1 évre, neten kötve 4374 Ft-ra jön ki.

Mivel a telefonban a magasabb árnál nem tudtak jobb ajánlatot adni, így reagált feleségem és azt mondta, hogy ebben az esetben nem kérjük tovább a szolgáltatást.

Most mi legyen a következő lépés? Bemegyünk holnap délután fiókba, megpróbálunk kialkudni ott erre a meglévőre egy jobb ajánlatot vagy felmondjuk azt ténylegesen és utána az én nevemre kötünk egyet? (Itt még nyitott a kérdés, hogy van-e bármilyen időszak, amíg adott címre nem lehet új szerződést kötni más névre)

(#82837) stevve


stevve
nagyúr

Sziasztok!

kb. 2 hete elég jelentős lassulást tapasztalok letöltésben. Connect boxom van, összesen 6-7 eszköz van a hálózaton, de igazán 2 telefon és 2 laptop van használva - mind wifin. Bufferbloatra gyanakodtam és valóban, a dslreport szerint is F. A MAC OS laptop Intel wifivel még úgy, ahogy kezeli, de a Killer wifi nevéhez hűen letérdel egy-egy nagyobb letöltésnél.

Csatoltam a pingplotterrel mért eredményt, az első ugrási pontnál nagy a ping és a packet loss és a sima netspeed + ping is megbukik, amint elindul a teszt - jönnek is a 2-5000 ms delayek.

Elég régen lett kábelezve, telepítve, olyan 4 éve, de az elosztókat megmozgattam, nem változott semmi. Érdemes szerelőt hívni vagy inkább keresgéljek új routert?

[kép]

[ Szerkesztve ]

(#82838) mikung válasza villifog (#82830) üzenetére


mikung
aktív tag

Ez biztosan nekem akart jönni ? :)

(#82839) villifog válasza mikung (#82838) üzenetére


villifog
tag

- Ha valaki ráköti a földelést a koaxra azt kizárják a szolgáltatásból és jogi útra terelik és ...

Erre reagálva.

(#82840) mikung válasza villifog (#82839) üzenetére


mikung
aktív tag

Mármint a ki nem épített földelését pótolja a UPC koaxával.

(#82841) villifog válasza mikung (#82840) üzenetére


villifog
tag

Akkor nem fogalmaztál elég pontosan, így mindjárt más.

(#82842) kezo0 válasza scream (#82836) üzenetére


kezo0
addikt

Olyat nem engednek, hogy lemondás után rögtön szerződjél másik néven ugyanarra a címre, mint új előfizető, az új előfizetőknek meghirdetett áron. Ha ezt lehetne, mindenki eljátszaná, ahol többen élnek egy háztartásban.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#82843) scream válasza kezo0 (#82842) üzenetére


scream
veterán

De akkor sem, ha a mostani szerződés határozott idejű? :F Akkor milyen jogcímen tagadja meg az új előfizetős árat, ha nem határozatlan idejű szerződés kerül lemondásra, hanem kifut a határozott idejű?

[ Szerkesztve ]

(#82844) kezo0


kezo0
addikt

Hátha írnak valami újat is:

Elrajtolt a Vodafone TV

scream: Nem hát. Mert akkor sem vagy új előfizető. Törődj bele, ezt más szolgáltatók is így csinálják. Sehol sem azt díjazzák, ha már régen náluk vagy, hanem új előfizetőket igyekeznek szerezni a kedvezményes árral. De ilyen árat az újak is csak egyszer kapnak, aztán már számukra sem érvenyesíthető, amikor lejár az első szerződés.

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#82845) woodworm válasza scream (#82836) üzenetére


woodworm
veterán

Ez csak internet?
Ha nem fogadod el az ajánlatukat, akkor marad a jelenlegi előfizetésed. Egy évben egyszer emelik az infláció mértékével.
Ha jobbat akarsz, akkor nem a telefonos megkereséskor kell alkudni, minimális mozgástere van és jutalékra dolgozik, hanem neked kell hívni az ügyfélszolgálatot és a lemondás menüpontot kell választani. Ott sokkal nagyobb mozgásterük van és jobb árakat fognak mondani, még ha az új belépőknek szánt árral nem is midig tudnak versenyezni.

(#82846) scream válasza woodworm (#82845) üzenetére


scream
veterán

Net + telefon - de a telefont soha nem is használtuk, annó, amikor megkötésre került, így volt olcsóbb.

Köszönöm a tanácsokat és infókat, holnap hívom őket. :R

(#82847) gduck válasza kezo0 (#82844) üzenetére


gduck
addikt

"Hátha írnak valami újat is:"

Írnak ;) PL. a "HDD méretét" :D Kíváncsi vagyok mennyire lesz stabil ez a szerveres felvevős dolog...

"például a felvételek is (NPVR), melyekből legfeljebb 90 órányit lehet tárolni legkésőbb 90 napig."

[ Szerkesztve ]

(#82848) kezo0 válasza gduck (#82847) üzenetére


kezo0
addikt

Igen, erre én is felfigyeltem. És, hogy magyarországi szerveren tárolják az anyagokat. (Tudtommal a Horizon-os szerverek Csehországban vannak.)
Vajon az a 90 órányi felvétel HD vagy SD minőségű anyagban van számolva?

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#82849) lszlogal


lszlogal
senior tag

No én most megrendeltem a Vodafone TV-t és internetet. Mivel Telekom hálózaton vagyok, így először ugye Telekomos jön behúzni a kábelt, és elvileg közvetlenül utána köt a Vodafone. Erre kíváncsi leszek. Érdekes, hogy a Vodafoneos ügyintézők elég gyakorlottak, szóval nem a monitorról olvassák fel a megadott szöveget (sajnos sok olyan van, hogy a callcenteres beparázva veszi fel a telefont - lehet csak jót fogtam ki)

[ Szerkesztve ]

(#82850) maki1976 válasza lszlogal (#82849) üzenetére


maki1976
tag

szia! megkerdezhetem, h mennyi az ára?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.