Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82049) kezo0 válasza kenwood (#82039) üzenetére


kezo0
addikt

Egyetlen szóval sem állítottam, hogy ezek a korlátozások a szolgáltató miatt vannak, tudom, hogy működik a dolog. Én csak jeleztem, hogy amennyiben a „rögzítés” lényegében egy távoli szerverről történő, valószínűleg korlátozásokkal terhelt műsorvisszanézést fog jelenteni, akkor van okunk aggódni, mivel a helyi rögzítés gyakorlatilag korlátozásoktól mentes volt (azt hiszem egyetlen egy alkalommal futottam bele eddig olyan üzenetbe, hogy az adott műsor rögzítése nem engedélyezett – kopp, kopp, kopp). Ennyi.

Még két dolog:
– Az, hogy 15 perccel egy sportesemény kezdete után érsz haza, és akkor elindítod a visszanézést az elejéről, jelenleg csak egy-két sportesemény (pl. Forma-1, ahol eleve tiltott a komplett visszanézés) esetében nem működik. A legtöbbnél simán működik, legyen az kézilabda vagy országúti kerékpár, M4, Sport TV vagy Eurosport, én is gyakran élek ezzel a lehetőséggel, ha elfelejtek rögzítést beállítani valamire.
– Az akárhány órás rögzítési limit számomra sem érthető, hiszen minden műsor csak egyszer „van rögzítve” a szolgáltatónál, én pedig csak előre megjelölöm, hogy a rögzített anyag mettől meddig terjedő részei fognak majd érdekelni. Mennyivel jobban hangzana, ha azt mondanák, hogy „korlátlan időtartamú rögzítési lehetőség”! ;) Inkább az lenne logikus korlát a részükről, ha azt határoznák meg, hogy mennyi ideig tárolják a kedvedért a rögzített műsorokat, vagyis az élő sugárzás után mennyi ideig nézheted meg, amit felvételre beállítottál. Remélem, itt lesz eltérés a sima műsorvisszanézési lehetőséghez képest, mert az 1 hét néha bizony kevés. Gondoljunk csak arra, amikor az ember pár műsort megnézne, amelyek a külföldi nyaralása alatt kerültek adásba.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.