Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77014) ztsoft válasza cocka (#76974) üzenetére


ztsoft
őstag

Szia!

Előre leszögezem, hogy már jó ideje nincs nálam Horizon HD box, így, az azóta történ változásokat nem követtem. De, mivel kezdetek óta volt nálam (tesztelő voltam, már ezt is leírhatom bünti nélkül :D), így elég sok mindent ki is próbáltam rajta.

Az a bizonyos USB portja legalább 3.0-ás vagy csak 2.0-ás? Plusz ez a bizonyos port a hivatalos álláspont szerint nem használható sem SSD-vel, sem pendrive-val.

USB 2.0-ás. Teszt jelleggel egy 4 GB-os pendrive-ra készítettem HD adásból felvételt, simán elfogatta.

Csak azért kérdem, mert pl. a műsorvisszanézős adásoknál még ha az élő adásban volt is felirat, a visszajátszottban sosincs.

Sajnos, régebben (mint írtam, már nincs nálam ilyen eszköz) a visszanéző butított verzióban működött a Horizon HD box-on (pl.: a hang csak 44.1 kHz-es mintavételi frekvencián ment a 48 kHz helyett, a többcsatornás hangot el is lehetett felejteni, talán a kép is rosszabb volt, de ez csak egy megérzés), így az is lehet, hogy a felirat is kikerült a stream-ből (ezt akkor nem néztem meg).

Azt nem tudom, hogy azóta ez változott-e, de akkor azt az infót kaptam, hogy a hardver ennyit tud (amit nem is kétlek, látva a tudását).

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.