Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7451) Intruder2k5 válasza blakey (#7450) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én nem hiszem... Figyelj, böngészésnél nem érződik, hogy a neted 8 megás, vagy éppen 80 megás! Akkor mi a fenének adnak el ilyen csomagokat, ha nem lehet kihasználni? Az ember nyilván nem azért vesz 50-120Mbps net előfizetést, mert az origo-t akarja gyorsabban olvasgatni! Ezzel ők is ugyanígy tisztában vannak! Mellesleg ilyen "korlátlan" netcsomag, ami valójában nem is korlátlan, csak a UPC-nél van, mert sem a DIGI, sem az Invitel, sem a T nem cseszteti ilyen levelekkel az ügyfeleit! Ismerős DIGI 80/25-el havi 2.5 terrát tölt csak fel, és soha senki nem tette szóvá a szolgáltató részéről! Arról már nem is beszélve, amit már ezerszer kiveséztünk itt, hogy ez a 300GB nevetséges határ, a 120-as csomaggal talán 4-5 óra alatt átléphető a havi korlát! Mert oké, legyen határ, de valami ésszerű... Mondjuk ki kellene számolni, mi az az adatmennyiség, ami full sávszéllel töltve havonta elérhető adott csomaggal, és legyen annak valamennyi százaléka! Na de nem 0,5%-a, mert most körülbelül ez a helyzet!

[ Szerkesztve ]

(#7452) blakey válasza Intruder2k5 (#7451) üzenetére


blakey
titán

Lehet félreérthető voltam, de még 1X nem írom le. Tisztában vagyok, hogy ha valami korlátlan akkor azt elvárom, hogy az legyen, de a upc-nél egyelőre nem korlátlan (még ha annak is hirdetik, hiszen le van írva, hogy átlagolnak és figyelik a forgalmat), de T-nél se (van forgalom figyelő), ott is volt egy korlát, onnan jöttem át. A túlzást meg szerintem értitek, hogy mire írtam :D.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7453) Intruder2k5 válasza blakey (#7452) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, de én meg pont azt írtam, hogy a "túlzás" fogalmának is más-másnak kellene legyen, csomagonként! Vsz egy olyan havi limit, ami néhány óra alatt elérhető, az nem túlzás, hanem baromság, és pofátlanság a szolgáltató részéről! Szerintem UPC-nél a 29-es körzetes DSL-es előfizetőkre a 300GB vonatkozik, de nekik vért kell izzadni, hogy ezt elérjék! Nem a limit tényével van nekem a nagy bajom - bár ez sem túl fair, ha már nincs feltüntetve a reklámban is - , hanem a mértékével! Itt végeredményben még 20-25%-os kapacitással sem használhatod a netedet folyamatosan, mert a nagyobb csomagoknál még így is könnyedén átléped a limitet! Na ez az, ami eléggé elfogadhatatlan!

[ Szerkesztve ]

(#7454) blakey válasza Intruder2k5 (#7453) üzenetére


blakey
titán

De azt te sem gondolod komolyan, hogy minden szolgáltató úgy számol, hogy az "átlag user" folyamatosan GB-okkal tolja a cuccot, mindennap "megnéz" 100-200GB-nyi Blu-ray-t?
Abban igazad van, hogy ha korlátlan akkor legyen az, de az ilyen mértékű forgalom minden szolgáltatónak szemet szúr. Valószínű, hogy a GB világában lassan tényleg nem lesz korlát, de ettől még a forgalmat figyelni fogják.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7455) Intruder2k5 válasza blakey (#7454) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szerintem a szolgáltatónak itt semmilyen véleményezési joga nincs, én azt nézek, és annyit amennyit én akarok! A más szolgáltatóknál fennálló korlátozással sem értek egyet, éppen ezt írtam fentebb fentebb, hogy a DIGI-nél Invitel-nél tuti nincs korlát! Haver DIGI-s, róla tudom, hogy gond nélkül használja folyamatosan az upload-ot, és átlagban biztosan kijön neki 60-70%-os kihasználtság, ha nem több! Az Invitel topikban megkérdezheted, ott sincs limit! De akkor én is még egyszer leírom, nem is annyira a limit tényével van a baj - ha ezt egyébként jeleznék mindenhol -, hanem a mértékével! Egyszerűen ha ők ragaszkodnak ehhez a 300GB-hoz, csomagtól függetlenül, nem figyelembe véve a sebességet, akkor ne adjanak el olyan csomagot, amivel ez játszi könnyedséggel túlléphető, hanem akkor mondja azt, hogy itt van havi x ezer ft-ért a netcsomag, ami ugyan tök olcsó, de cserébe lassú, és korlátolt! Csak ez ugye nem illik a marketingbe, mert oda kellenek a nagy számok! Hogy nézne ki, a Fiber Power 5 felirat a plakáton..?! Szerintem ez az 5Mbps ami körülbelül reális lenne a 300GB-hoz! EZ így most olyan, nem engedik használni azt, amit kifizetsz!

(#7456) blakey válasza Intruder2k5 (#7455) üzenetére


blakey
titán

Mint írtam, ha valami korlátlannak van meghírdetve, akkor az legyen is az, de a upc-nél nem korlátlan, ill. a marketing eszméletlenül tud játszani a szavakkal (tudom, mert részben én is benne vagyok). Az, hogy te mit csinálsz éppen azt sajnos nem tudod titkolni, minden infó látható a másik végen, semmi sem titkos, a szolgáltató biztosítja a szolgáltatást, ilyen-olyan módon, látja, hogy a forgalom milyen ip-ről jön, stb, tehát nem véletlenül küld levelet, tudja, hogy milyen forgalomból ered, egyszer volt nekem is 400-500GB-os forgalmam (T) egy hónap alatt, de nem küldtek semmit, igaz, mind "normális" forgalom volt.

Azt hiszem, hogy továbbra sem érted, hogy mit "akartam" mondani.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7457) Tommy1982


Tommy1982
tag

Már megint nincs jel a TV-n és modem SNR-je felugrott 41-42-re. :W

(#7458) blakey válasza Tommy1982 (#7457) üzenetére


blakey
titán

A 41-42 nem is lenne vészes, de, hogy nincs jel a tv-n már érdekesebb. Net van?

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7459) Tommy1982 válasza blakey (#7458) üzenetére


Tommy1982
tag

Igen van meg telefon is, épp csörgetem az ügyfélszolgálatot.

(#7460) Tommy1982 válasza Tommy1982 (#7459) üzenetére


Tommy1982
tag

Sajnos nem sikerült életre kelteni a box-ot, péntekre küldenek szerelőt, központi hiba nincs, lehet csere lesz.

(#7461) Intruder2k5 válasza blakey (#7456) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Még ha látja is, semmi köze nincs hozzá!!! Én kifizetem a szolgáltatást, ő meg biztosítsa, és a történet itt véget is ér! Amúgy létezik titkosított adatátvitel is, amit nem lát a szolgáltató! Persze tudom, hogy az IP címeket látja, amivel a kommunikáció zajlik, de az adatok mivoltába nem lát bele! Illetőleg még mindig, semmi köze nincs hozzá, mert a szolgáltatást kifizettem!

Látom, hogy ebben a kérdésben megegyezni nem fogunk, mert mindketten nagyon másképp látjuk a dolgokat! Értem én mit akarsz mondani, csak én viszont úgy gondolom, hogy a szolgáltatónak nem hatásköre minősíteni, hogy egy forgalom normális, vagy se!

[ Szerkesztve ]

(#7462) blakey válasza Intruder2k5 (#7461) üzenetére


blakey
titán

Nem megegyezésről van szó, hiszen tudom és értem, hogy mi a cél, de…, és akkor sorolhatnám az összes ilyen "szolgáltatót" ahol korlátozva vagy, szabályok mindenhol vannak és lesznek, kifizetsz egy szolgáltatást de egyben vállalod a korlátot is, hiszen a upc alkalmazza a "fair use policy"-t hiszen egy-egy extrém felhasználó zavarhatja a másik felhasználó forgalmát. DSL esetén nincs ilyen gond, hiszen ott nem akadályozza a másik forgalmát, de szerintem ezen kár "vitatkozni", upc-nél egyelőre ez van, akinek nem tetszik és lehetősége van váltani akkor tegye.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7463) Intruder2k5 válasza blakey (#7462) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát igen, a gond sajnos azzal van, hogy kevés helyen van konkurencia! Nálunk például nincs más lehetőség, csak Invitel ADSL, az meg nem vetélytárs! Sem árban, sem sebességben! Persze, ha hoznák az optikát, vagy jönne ide is DIGI, azonnal váltanék!

(#7464) Gubek-Einste


Gubek-Einste
Topikgazda

Mára kaptam meghívást a UPC-től egy székház látogatásra és szóba került a forgalom korlát is:
1; Megerősítették, hogy nem alkalmazzák, vagy ha még is akkor szélsőséges esetben.
2; Nem nagyon hitték, hogy 3-4 nap alatt csak feltöltésből összejön a 300 GB.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#7465) Criton válasza Gubek-Einste (#7464) üzenetére


Criton
veterán

Engem is hívtak az alábbiakra:

• cégbemutató, cégtörténet
• találkozó a webteam tagjaival (ők reagálnak a közösségi oldalakon keresztül)
• fejállomás megtekintése, technikai eszközeink, megoldásaink ismertetése

"Nem nagyon hitték, hogy 3-4 nap alatt csak feltöltésből összejön a 300 GB."
Nekem pont az ellenkezőjét mondták.

(#7466) Gubek-Einste válasza Criton (#7465) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Kb 2,5 órás program volt, élveztem.
Nekem a webteam nem hitte el akik vezeték a találkozót.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#7467) Intruder2k5 válasza Tommy1982 (#7460) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Délután nálunk is volt megint egy 5-10mp-es kimaradás a szolgáltatásban, és nézem, hogy ezt követően feljebb ment körülbelül 1dB-t az SNR a modemben! De még így is gyalázatosak a jelszintek!

(#7468) Tommy1982 válasza Intruder2k5 (#7467) üzenetére


Tommy1982
tag

Nálam nagyon sokáig nem ment a TV, fel is hívtam a 1221-et, és azt mondták, hogy nincs most karbantartás, holnap jön a szerelő, és megmutatom neki, az elméletben nálunk lehetetlen 42-es SNR-t. Ami még érdekes az egészben, hogy végén még megpróbálkoztam még egyszer áramtalanítani a boxot, de már a koaxot is kihúztam belőle majd vissza, és ekkor megjavult :U
Jah az SNR ma estére az állandó 34-ről felment most megint 36-ra, mi történik már itt? :Y

(#7469) Intruder2k5 válasza Tommy1982 (#7468) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ez nyilván nem "karbantartás" eredménye, hanem valami kontakthibáé, vagy tudom is én mié, de nagyon amatőr banda ez, hogy lassan egy éve nem tudnak mit kezdeni vele! Mondjuk igazából meg sem próbálják... Ráadásul a múltkor meghirdetett karbantartás is simán elmaradt, amikorra ígérték a központ cseréjét, és, hogy onnantól megoldódik itt minden gond! Gát nem így lett, azóta is minden ugyanolyan szar!

Downstream Channels

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -5.1 dBmV 34.7 dB
Channel 2: -6.3 dBmV 35.1 dB
Channel 3: -5.5 dBmV 34.8 dB
Channel 4: -5.1 dBmV 35.0 dB
Channel 5: -4.7 dBmV 35.0 dB
Channel 6: -5.0 dBmV 34.8 dB
Channel 7: -5.6 dBmV 34.7 dB
Channel 8: -6.8 dBmV 34.0 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 48.5 dBmV
Channel 2: 48.5 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV

[ Szerkesztve ]

(#7470) Criton válasza Intruder2k5 (#7469) üzenetére


Criton
veterán

Nálam ilyen: (de volt már ennél jobb is)

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 8.3 dBmV 38.6 dB
Channel 2: 8.4 dBmV 38.6 dB
Channel 3: 8.3 dBmV 38.2 dB
Channel 4: 8.4 dBmV 38.4 dB
Channel 5: 7.9 dBmV 38.9 dB
Channel 6: 7.9 dBmV 38.7 dB
Channel 7: 8.2 dBmV 39.0 dB
Channel 8: 8.5 dBmV 39.0 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 48.2 dBmV
Channel 2: 47.2 dBmV
Channel 3: 47.2 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV

(#7471) Intruder2k5 válasza Criton (#7470) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nálam meg sosem lesz ilyen! Legalábbis, ahogy jelenleg kinéz a helyzet... Sőt, ha továbbra sem fognak semmit lépni az ügyben, akkor szerintem úgy saccra, 20-25 fok körüli hőmérséklet környékén lehet már szakadozni fog a net is! De nyáron 35-ben tuti!

(#7472) Tommy1982 válasza Intruder2k5 (#7469) üzenetére


Tommy1982
tag

Most volt itt a szerelő, és a Pace HD boxoknál valami típushiba van és néha eldobja a jelet, ilyenkor kikapcs, kábel kihúz és vissza. Ezek után többnyire megjavul, de ha nagyon sokszor csinálja, akkor lehet kérni cserét.

(#7473) Intruder2k5 válasza Tommy1982 (#7472) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nekem szerencsére nem csinálja! Viszont, ha cserét kérsz, akkor meg idebaxnak egy SD boxot, mivel csak arra van előfizetésed, és annak állítólag még a távirányítója is valami rusnyaság!

(#7474) Criton válasza Tommy1982 (#7472) üzenetére


Criton
veterán

Nálam valami Cisco kütyüt adtak, mert nálam sem volt jó a Pace box...

(#7475) Gubek-Einste


Gubek-Einste
Topikgazda

#7473 Intruder2k5 Minden box-hoz ugyan az a 2 távírányító van, szürke és fekete.

#7474 Criton A Cisco box az HD DVR, a szürke Pace sima SD, a fekete HD így aztán te hogyan kaptál Cisco-t Pace helyett?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#7476) Intruder2k5 válasza Gubek-Einste (#7475) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én ezt nem tudom, csak egyszer olvastam!

(#7477) Criton válasza Gubek-Einste (#7475) üzenetére


Criton
veterán

Pace-ból nem tudtak mást adni, meg valami nem stimmelt a Pace-val, így csak erre tudtak cserélni, meg aztán HD-t is akartam, előfizettem.

(#7478) STC Speed


STC Speed
őstag

Olyan február óta rossz volt a net estefelé szakadozott,elment,egyik nap nagyon sokáig nem volt tv adás és internet.Az értékek változtak.
Ezek nagyon jók ugye?

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 3.5 dBmV 36.6 dB
Channel 2: 3.1 dBmV 36.2 dB
Channel 3: 2.6 dBmV 35.8 dB
Channel 4: 3.3 dBmV 35.9 dB
Channel 5: 2.5 dBmV 36.1 dB
Channel 6: 2.6 dBmV 36.1 dB
Channel 7: 2.4 dBmV 35.8 dB
Channel 8: 2.6 dBmV 36.0 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 42.5 dBmV
Channel 2: 42.2 dBmV
Channel 3: 42.4 dBmV
Channel 4: 44.2 dBmV

(#7479) Intruder2k5 válasza STC Speed (#7478) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, ezek teljesen korrekt értékek!

(#7480) djdaniel


djdaniel
senior tag

Üdv!

Mitől van az hogy állandóan el megy az internet ? webstar modemet már ki cserélték, utána jó volt 2-3 hétig, most megint el megy mindennap 1x az internet, és akkor vezetékes telefon sincs.
Fogalmam sincs hogy mibe lehet a hiba, mikor kint volt a szerelő, ilyen nagy izéra rádugta a kábelt, de nem talált hibát.
Esetleg az elosztót kellene ki cserélnem ? , úgy-e bejön a kábel a lakásba, és ketté van osztva .
ilyen az elosztó flomatik van rá írva.
Internet fiber power 25-ős, internet meg vezetékes telefon csak az egyik szobába van.

[ Szerkesztve ]

(#7481) blakey válasza djdaniel (#7480) üzenetére


blakey
titán

Lehet, hogy valahol a vezeték megszakadt, nálunk is hasonló volt és kiderült, hogy megrágta valami a fő kábelt és a doboznál rossz volt egy-két csatlakozás is. :D
Ilyenkor "zajos" a kábel és sajnos a net meg a telefon akad vagy épp nincs.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7482) Intruder2k5 válasza djdaniel (#7480) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A szakadás után jó lenne megnézni a modem logot! Ha bemásolod ide, lehet valaki ki tud hámozni belőle valamit... Könnyen előfordul, hogy a modem frekit akar váltani, és eközben leszakad a hálózatról... Ha nem jön vissza magától a net, akkor előbb másold ki a logot egy txt file-ba, és csak aztán indítsd újra a modemet, hogy a szakadást lássuk a log-ban, mert reboot után törlődik az egész...

[ Szerkesztve ]

(#7483) djdaniel válasza Intruder2k5 (#7482) üzenetére


djdaniel
senior tag

Intruder2k5 ; hol tudom megnézni a modem logot :F

blakey ; én panelba lakom, az alagsorba van az a upc szekrény/ doboz.

(#7484) Intruder2k5 válasza djdaniel (#7483) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A http://192.168.100.1 címen...

(#7485) blakey válasza djdaniel (#7483) üzenetére


blakey
titán

Attól még megsérülhet valahol a kábel.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7486) djdaniel válasza blakey (#7485) üzenetére


djdaniel
senior tag

blakey ; végignéztem, nem sérült egyik kábel se, hülye legyek ha értem hogy mitől megy el :W

Intruder2k5 ; rendben, befogom másolni a logot.

Köszönnöm a segítségeteket!

(#7487) Intruder2k5 válasza djdaniel (#7486) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Most egyébként milyen modemed van akkor?

(#7488) blakey válasza djdaniel (#7486) üzenetére


blakey
titán

Nem feltétlenül lakáson belülre értettem, de természetesen ott célszerű kezdeni, ha ott minden rendben akkor jön a főkábel, az elosztó szekrény és az odavezető kábel is. Bárhol megsérülhetett, esetleg rossz a csatlakozás, megtört, stb. Szerintem hívd a upc-t ha nem javul. Modem jelszint milyen?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7489) djdaniel válasza Intruder2k5 (#7487) üzenetére


djdaniel
senior tag

2perce el ment a net, most ki másoltam, onnan amit linkeltél.
csak a system-nél dobot ki adatokat, lognál ezt írja ki ; This feature is not enabled.
Name
EPC2203

Modem Serial Number
207077176

Cable Modem MAC Address
00:18:68:d5:fe:11

Hardware Version
1.0

Software Version
v202r1262-080915-sip

Receive Power Level
1.9 dBmV

Transmit Power Level
44.5 dBmV

Cable Modem Status
Operational

Vendor
Scientific-Atlanta, Inc.

Boot Revision
2.1.6lR6

Software Revision
v202r1262-080915-sip

ilyen a modem, [link]

(#7490) blueT válasza djdaniel (#7489) üzenetére


blueT
csendes tag

Gödöllő, Szőlő utca... "Megnyugtatásul" írom, hogy az utóbbi pár napban órákon keresztül nálunk sem volt se Internet, se digit TV (ma délután is így volt). Ennek oka szerintem az lehet, hogy még mindig nyomoznak, cserélgethetnek a szerelők valamiket. A digit TV még mindig akadozgat, javult viszont az Internet használhatósága (kb. este 7-től fél 9 9-ig az utóbbi 2 hónapban használhatatlan volt).

(#7491) edem1986


edem1986
csendes tag

Sziasztok!

Ismerősöm szeretné konfigolni a nála lévő cisco epc3208 at. Sajnos nem tudom nekem még nem volt ilyennel gondom. Tudja valaki mi az alap jelszó és felhasználó név ennél a routernél? Előre is köszi

Üdv EdEm

(#7492) blakey válasza edem1986 (#7491) üzenetére


blakey
titán

Üresen kell hagyni, legalábbis a 3925-nél úgy van.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#7493) Intruder2k5 válasza edem1986 (#7491) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Az EPC3208-at nem lehet, és nem is kell konfigolni! Az alap név/jelszó üres/üres, de ezzel csupán a MAC cím lesz látható pluszban az eddigiekhez képest!

(#7494) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#7493) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Még látható a telefon státusza is belépve.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#7495) Intruder2k5 válasza Gubek-Einste (#7494) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, de a többi menü sajnos csak offline állapotban érhető el...

(#7496) Criton


Criton
veterán

mióta melegebb van ennyit változott a jelszintem:

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 7.6 dBmV 37.5 dB
Channel 2: 7.7 dBmV 37.7 dB
Channel 3: 7.6 dBmV 37.1 dB
Channel 4: 7.7 dBmV 37.2 dB
Channel 5: 7.2 dBmV 37.8 dB
Channel 6: 7.3 dBmV 37.9 dB
Channel 7: 7.6 dBmV 37.8 dB
Channel 8: 7.7 dBmV 37.9 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 47.0 dBmV
Channel 2: 47.9 dBmV
Channel 3: 47.2 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV

(#7497) ntrbot


ntrbot
csendes tag

Hali!
Na bekötötték módosítás után a kábeltv-t két boxal 3mas elosztóval ilyenek a jelszintek. Ezek jók? (Családi ház)

[ Szerkesztve ]

A legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben.

(#7498) pjen válasza ntrbot (#7497) üzenetére


pjen
félisten

Szia.A kép jó?hisz az a lényeg.A jelszinteket szerintem akkor nézd ha nem jó a kép.

(#7499) ntrbot válasza pjen (#7498) üzenetére


ntrbot
csendes tag

Jó eddig. A netet akartam kérdezni hozzá hogy ezek rendben vannak e mert előtte nem tudom mennyi volt. :D Csak tegnap kicsit lassan hozta be az oldalakat viszont meg votl a sebesség.

A legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben.

(#7500) blakey válasza ntrbot (#7497) üzenetére


blakey
titán

Az upstream magas, gondok lehetnek, alacsonyabbnak kéne lennie, a többi oké. Nincs csilapító a modem előtt?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.