Hirdetés

2019. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-21 18:14:03

LOGOUT.hu

UPC Magyarország Kft. (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74301) blakey válasza HartgeH3-2.8 (#74297) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Lehetséges.
Biztos, aki engem felhívott az +200HUF-al drágábban adta volna az 500-as netet és a meglévő csomagot, semmiképpen sem tudott volna olcsóbb ajánlatot adni a meglévő 240-es mellé. Felhívtam őket és a lemondást választottam, -6e Ft-tal kedvezőbb ajánlatot kaptam 300-as nettel a 240-es helyett és minden korábbi szolgáltatás ugyanúgy megmaradt, tehát nagy a kettő közti különbség.

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#74302) tomp válasza HartgeH3-2.8 (#74293) üzenetére


tomp
(PH! nagyúr)

Én úgy vagyok vele, hogy lakossági használatra a Gbit teljesen felesleges. Minek? Gyorsabban töltsön be a Netflix? Vagy a torrent? Hát basszus. Közben a szolgáltató többi részlegének a technikai szinte meg zuhan...
Viszont a 20Mbitnél magasabb feltöltésre én is azt mondom, hogy szükséges lehet! Sőt! Felhő szolgáltatók és streamek idejében a 20Mbit édes kevés...
Telefonon nyomok egy speedtestet és kapásból dupla az up az hát na... Van amikor felhőbe való feltöltést inkább mobilról megosztott neten végzem mert a dróton fele annyi a sebesség.

(#74303) LouiS22 válasza gduck (#74285) üzenetére


LouiS22
(PH! addikt)

torrentország jobban teljesít :D

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#74304) pjen válasza tomp (#74302) üzenetére


pjen
(PH! nagyúr)

Voda sebességtext:fel:0.43MBit/s
Le :15,6MBit/s

Ping:16ms
Alatta a konklúzió:a te böngészési sebességed szuper gyors lesz.Hát ennyi.

Ugyanez UPC WIFI.Fel 21
le :8
Ping:8
Mindez egy szintel a CB Alatt,közben vasbeton födém.

[ Szerkesztve ]

(#74305) Cifu válasza tomp (#74302) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy vagyok vele, hogy lakossági használatra a Gbit teljesen felesleges.

Van egy sanda gyanúm, hogy nem álltál még neki 60-80-100 GB (GigaByte) méretű játékokat letölteni "lassabb" kapcsolaton. Kicsit retró érzés volt már a 120Mbit-es neten, mikor egy játék megvétele után a Steam közölte, hogy két és fél óra múlva már le is fog érni. Gondolom mennyire mókás lehet annak, akinek csak 30 vagy 50Mbites elérése van... :DDD

Közben a szolgáltató többi részlegének a technikai szinte meg zuhan...

Izlések és pofonok, de én például már vagy 2-3 éve nem nézek TV adást. 15-20 éve még poén volt a Discovery meg a National Geographic, de most ahogy legutóbb láttam, kb. 10 percenként tolnak reklámot és önreklámot (programajánlót). Meg egyébként is, ugyan már ne nekem kelljen 2019-ben a TV műsorhoz idomulnom, hanem nézhessem akkor az engem érdeklő műsort, amikor éppen időm van (lenne) rá. Mivel a szolgáltatók ezt nem erőltetik, csak a velük kvázi konkurens Netflix, aztán jött ugye az HBO GO, és társai, akkor kezdett el egyre több emberben felmerülni, hogy jéééé, ezt lehet így is? Anyósnál néha poénból nekiállok a 100+ csatornát végigpörgetni, és minden egyes alkalommal meggyőződöm arról, hogy ez az, amire nekem már tényleg nincs szükségem...

Ahogy neked a Gbit, nekem a TV szolgáltatás felesleges...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#74306) delon


delon
(fanatikus tag)

Hogyan tudom a Connect Box ba a 2,4 és az 5 ghz es wifihálózatot elkülöníteni hogy ne egy ssid legyen hanem 2 és én tudjam az eszközzel eldönteni melyikhez kapcsolodjak.
jelenleg a telefonok kiválasztják a jobb at de a laptop ami tudja az 5 ghz et az folyamatosan a 2,4 re csatlakozik

Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.

(#74307) viktorhu válasza Cifu (#74305) üzenetére


viktorhu
(PH! addikt)

Én sem értem, hogy mit lehet csinálni 2019-ben még a lineáris tévézéssel, miközben a 77 éves anyukám is a youtube-on keres néznivalót. Itthon meg valamikor nyáron kábelrendezgetés közben kihúztam a set top box kábelét, azóta meg még senkinek sem hiányzott, így nem is került vissza, mert az ember már nem úgy néz filmet meg sorozatot, hogy akkor lássuk, mit adnak a tévében. A nyolcvanas években persze mi is karikázgattuk szorgalmasan a tévéújságot, de azóta megváltozott a világ, csak nem mindenki vette észre.

(#74308) gduck válasza Cifu (#74305) üzenetére


gduck
(őstag)

Régi szép idők, amikor még hétvégén kellett melóba bemennem, hogy enyém legyen a full sávszélesség és 6,5 óra alatt lejöjjön a 45MB-os F1 játék :D

Amúgy pont a Steam/XBOX szerverek nem szokták premierkor a rohamot bírni, ezért is találták ki a megjelenés előtti letöltést ;)

[ Szerkesztve ]

(#74309) tomp válasza pjen (#74304) üzenetére


tomp
(PH! nagyúr)

Telenor 4G
fel: 30-45Mbit/s
le: 30-70Mb/s
ping: 20
és márciusig lesz fejlesztése a szolgáltatónak.

Cifu
Felőlem legyen Gbites koax a hardcore ügyfeleknek de akkor legyen full HD-s csomag is a szintén hard core ügyfeleknek de egyforma áron. Ha lehetne csak HD-t kérni én a sima Goldot nem kértem volna de nem engedték úgy... :DDD

(#74310) ates2


ates2
(senior tag)

BP V. központi hiba van órák óta,másnál van valami probléma ?
Letöltés 0-30Mbit fel 0

[ Szerkesztve ]

(#74311) LouiS22 válasza viktorhu (#74307) üzenetére


LouiS22
(PH! addikt)

Javaslom kicsit keresgess statisztikákat, lehet meglepődsz majd, hogy világszerte mennyit töltenek tévézéssel az emberek, és olyan garázscégek, mint mondjuk az amazon mennyit költ tévés (tehát lineáris!!!) hirdetésre. Még mindig a legnagyobb tömeget elérő, hitelesen mért (Nielsen, gondolom hallottál már róla)) hirdetési platform.

Netflix, HBO Go pedig havi előfizetési díjért igénybe vehető szolgáltatás vö szobaantennával fogható csatornák (ingyen). És egyébként ha majd keresgetsz, vess egy pillantást a Netflix utolsó negyedéves jelentésére is...

A világ valóban megváltozott, de nem olyan tempóban, mint ahogy azt te gondolod. Kár a tévét temetni, jó ideig velünk lesz még - nemcsak itthon, külföldön is.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#74312) Apaxp válasza delon (#74306) üzenetére


Apaxp
(senior tag)

Haladó beállítások/vezeték nélküli/biztonság és itt az 5GHz SSID-t átnevezed olyanra amilyenre akarod. De az is elég ha a jelenlegi név végére odaírod hogy 5GHz.

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 10 Pro dual sim, Acer E5-573G-330E

(#74313) viktorhu válasza LouiS22 (#74311) üzenetére


viktorhu
(PH! addikt)

Nem temetem a tévét, tudom, hogy sokan leragadtak nála, csak egyáltalán nem tartom praktikusnak. Sokkal jobb megoldások vannak filmnézésre és információszerzésre is.

(#74314) pjen válasza viktorhu (#74313) üzenetére


pjen
(PH! nagyúr)

Neked,de a nagy többség máshogy gondolkodik.Haza megy a melóból,csinálja az otthonit és közben háttér tévézik.Esetleg lépked a csatornák között,stb.

(#74315) Toth_Jani válasza pjen (#74314) üzenetére


Toth_Jani
(senior tag)

Mondjuk a háttér tévézéshez TV sem kell, Windows alatt a Horizon Go alkalmazás megnyit kicsibe kirakni valamelyik sarokba, és böngészés közben folyamatosan jönnek a........ reklámok.

(#74316) pjen válasza Toth_Jani (#74315) üzenetére


pjen
(PH! nagyúr)

Ezt például mond asszonynak,mikor főz.Egyébként a horizon go ugyanúgy tévézés,hiszen előfizu nélkül nem megy,akkor már egyszerübb egy Tv.Nekem nincs túl sok gondom a reklámokkal,szünetben kimegyek egy sörért,megnézem a leveleimet,vagy bármi.

[ Szerkesztve ]

(#74317) tomp válasza viktorhu (#74313) üzenetére


tomp
(PH! nagyúr)

Olyannyira nem praktikus, hogy már a mobilszolgáltatóknak is megéri tv szolgáltatást adnia...
Nem leragadtak hanem egyszerűen ez az elsődleges platform.
Sportnak is az elsődleges platformja a tv.

(#74318) LouiS22 válasza viktorhu (#74313) üzenetére


LouiS22
(PH! addikt)

A te felhasználói igényeid másmilyenek, de jelenleg (és még nagyon sokáig) te a nagyon-nagyon pici kisebbség maradsz ezen a téren. És ennek rém egyszerű oka van: a jelentős többség nem hajlandó egy fillért sem fizetni azokért a szolgáltatásokért, amiket te említettél, illetve tökéletesen megfelel neki a lineáirsan adott kontent is (a bátrabbak már elkezdték használni a catch-up szolgáltatásokat, ami jó irány). A (S)VOD fizetős, és bár rengeteg tartalmat kapsz cserébe, több okból sem tudja kiváltani itthon a tévét. Ennek pedig két oka van: (szigorúan SVODról írok, ez jelenleg a Netlfix és az HBO GO, Amazon-ra tényleg csak nagyon elvetemültek fizetnek elő): az HBO-t leszámítva nem lokalizált a kontent. A magyarnak meg szinkron kell és kész. Ezzel lehet vitatkozni, de így van. A tévé meg ingyen van - és mielőtt jön a felhördülés: nem, te a tévécsatornáknak egy fillért sem fizetsz, te egy harmadik félnek fizetsz, aki ezért cserébe ilyen-olyan konstrukciókban meghatározott számú tévécsatornát juttat a lakásodba.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#74319) boneyard


boneyard
(tag)

Sziasztok! Mióta van Horizon boxnál, h a jobb/bal nyilakat nyomva tartva visszanézéskor perceket lehet ugrani? Vagy mindig is volt csak nekem nem tűnt fel?

(#74320) Ghostman78


Ghostman78
(senior tag)

Connect boxxal sztem valami nem okés :U
Wifi térereje erőteljesen csökkent, "alig jön át sáv"
Ez 3 telefonnal és 1 tablettel is így van.

Kábelen hibátlan, 500mbit megvan.
Természetesen a connect box fizikai helye maradt ott ahol mindíg is volt, köré nem nekerült semmilyen
"akadály"

Mit tudok csinálni ? Cserét kérek ?

(#74321) AtHoS válasza Ghostman78 (#74320) üzenetére


AtHoS
(PH! nagyúr)

Mivel semmit nem írtál mit tettél a probléma megoldása érdekében, így első körben azt tudod tenni, hogy újraindítod a CB-t

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#74322) kezo0 válasza boneyard (#74319) üzenetére


kezo0
(őstag)

Sosem volt Horizon boxom, de a régebbi Cisco boxon ez mindig is működött. A menüjében beállítható külön az előre- és külön a hátraugrás időtartama. Nálam pl. a jobb nyílra 5 percet ugrik előre, a bal nyílra 1 percet hátra. Így elég könnyű egy felvett/visszanézett anyagban navigálni, sőt, ez élő tv-adásban is működik.

"Beam me up, Scotty! There's no sign of intelligent life down here...”

(#74323) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
(PH! addikt)

Azért köszönet mindenkinek a válaszért, elképesztően jók a Prohardver fórumok ezért imádom :R

A topikban lévő segítőknek, pedig szintén hálás köszönetem szeretném kifejezni, hogy ennyire lelkiismeretesen itt vagytok, és mindenkinek türelmesen választ adtok a kérdéseire, nyűgjeire. :R

Még annyit, hogy az én esetem egyedi. Non profit a közösségünk, egy fillért nem kapunk senkitől, tehát mindent saját zsebből csinálunk. Az otthoni felhasználásra még a 240 is tökéletes :K

Otthon a 2db One X, meg a 4k tv, mégis "függöd" a 300 forintos game pass-t

(#74324) boneyard válasza kezo0 (#74322) üzenetére


boneyard
(tag)

Igen, azt tudtam, h Ciscon van ilyen funkció, ezért is hiányoltam eddig Horizonból, mert így baromi nehéz volt előre ugrani, ha mondjuk másfél óránál kilépett a visszanézésből és újra előre kellett tekerni. Szerintem ez elég új feature lehet, mert eddig sehogy se tudtam előhozni. Viszont, ha ez így van, akkor tök jó, hogy fejlesztik, csak küldjenek már róla egy hírlevelet, hogy ne x idő után véletlenül találjon rá az ember. Ha vki Horizon boxos megerősíti, hogy már régebben is működött, akkor nem szóltam.

(#74325) czanga


czanga
(senior tag)

Sziasztok.

Továbbra is 3 vételi helyre van csak lehetőség (tehát 3 media box a TV alá vagy 3db Card), vagy már változott ez, és tudnék a meglévő 3 eszköz mellé kérni egy negyediket is?

Utoljára bejelentkezve: 2005, és azóta folyton itt dekkol.

(#74326) kabelmania27 válasza czanga (#74325) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Üdv!
Nem változott.
Három eszközön tudsz mindent nézni a többi eszközön a kódolatlan dvb-c adásokat és az analógot.

(#74327) czanga válasza kabelmania27 (#74326) üzenetére


czanga
(senior tag)

Köszönöm :R :R

Utoljára bejelentkezve: 2005, és azóta folyton itt dekkol.

(#74328) pjen válasza czanga (#74327) üzenetére


pjen
(PH! nagyúr)

Esetleg a horizon go lehet a negyedik.

(#74329) Jim-Y


Jim-Y
(PH! nagyúr)

Sziasztok. Egyszer mar irtam ide, hogy UPC-skent nem tudok visszatolteni torrentre, es kaptam olyan segitseget, hogy a ConnectBox modemben allitsak be port-forwardot amit megtettem de nem javult meg tole a dolog. Tud ebben esetleg valaki segiteni? Udv

(#74330) kabelmania27 válasza Jim-Y (#74329) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Üdv!
Nézd meg a modem oldalán elérhető-e a modem üzemmód ha nem my upc oldalon vagy 1221-en kapcsold ki az ipv6-ot.

(#74331) viktorhu válasza LouiS22 (#74318) üzenetére


viktorhu
(PH! addikt)

Értem én, hogy az épp elkapott Szülejmánnak is nagy piaca van, és lehet, hogy akinek ez kell, annak tényleg kényelmetlen lenne más módon beszerezni a néznivalót, hogy azt is akkor nézhesse, amikor kedve van hozzá, és nem amikor épp adják. Viszont aki kicsit igényesebb, az hiába is áll neki random módon háromszor végigkapcsolgatni az összes csatornát, mert kicsi az esélye annak, hogy talál is valami értelmeset - ha véletlenül mégis, akkor meg már annak a fele lement, mire odakapcsolsz.

(#74332) gduck válasza viktorhu (#74331) üzenetére


gduck
(őstag)

Szerencsére elég sok csatin van már visszanéző funkció ;)

(#74333) pjen válasza viktorhu (#74331) üzenetére


pjen
(PH! nagyúr)

Ha kicsit igényesebb,csinálhatja úgy mint a nővérem.Amit meg akar nézni annak nagyrészét felveszi,így aztán nagyrészt az előzőnapi válogatást nézi.A reklámokat eltekeri.Napi öt perc ráfordítással megvan.Azt néz és akkor amit akar.

(#74334) Jim-Y válasza kabelmania27 (#74330) üzenetére


Jim-Y
(PH! nagyúr)

Koszi, megnezem :R

(#74335) Fancy-boy


Fancy-boy
(őstag)

A 14 napos elállás pontosan hogyan működik?
A szolgáltatást nem szeretném lemondani, csak az előzőt vissza, viszont a korábbi csomag már megszűnt.
Nincsen már TV Gold és 120-as net. Így is vissza lehetne állítani? :R

Az 1 év hűség lejárta után, ha nem hosszabbítok, tehát hűség nélkül megy tovább, akkor a havidíj változatlan marad vagy emelkedni fog?

[ Szerkesztve ]

(#74336) Crisp Rat válasza Fancy-boy (#74335) üzenetére


Crisp Rat
(PH! nagyúr)

Nálam is ez volt, hogy akkora a csomag, hogy már nem tudnak pluszt adni, csak plusz költséget. Viszont így ~1700 Ft-tal emelkedne a költség, ami már elég nagy összeg, és így is bőven 13600 a vége.
Néztem a 300-as netes csomagot is, de a plusz dolgokkal sem lennék nagyon a mostani költség alatt.
Kapok néhány plusz csatornát is, de nem nagyon vagyok kisegítve.

Azt a részt viszont nem értettem, hogy egy rendelet miatt emelkednek az árak, el is felejtettem megkérdezni.

Így viszont most 14 napom lesz nekem is, hogy átgondoljam kell-e ez így vagy van-e más alternatíva?

I dream about magic. And dragons. Do better today than did yesterday. Some people are so empty they can't even fill a soul gem. https://www.mixcloud.com/S_t_e_v_e_S/

(#74337) procontra


procontra
(újonc)

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Van egy új lakás, UPC van bekötve, a nappliban van a Connect Box, 4 helységbe (nappali, háló,gyerek1,gyerek2) behúzva a cat5e kábel. Eljött az igazság pillanata, szeretnék az aljzatokban internetet.
A kábel doboz az előszobában van, holnapra már lesz abban is 220.

A Upc szerelő lepattintott, hogy oda csak egy switch kell, meg kell krimpelni a négy kábelt, azt már megy.
Az építtető szakija meg azt mondja, hogy át kell a dobozhoz vinni a boxot, aztán krimpelni, azt már megy is.

Nekem az lenne a jó, hogy a nappliban lévő kettéosztott kiállás (net, kábeltvévé) működne, hogy ne kelljen a médiaboxot átvinnem (kábeltévé, hdmi miatt) és működjenek a szobai aljzatok.

Tudnátok ebben segíteni? Vagy szakembert ajánlani?

Előre is köszönöm

(#74338) kabelmania27 válasza procontra (#74337) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Üdv!
Annál a doboznál ahonnan a négy szobához elindul az utp tegyél egy gigabites switchet, nappaliba összekötöd a modemet az utp aljzattal, ha nincs meg a gigabit vagy nincs internet akkor nem jól van bekötve az aljzat.
Antennaszerelő vagy villanyszerelő tud segíteni ha nem boldogulsz, szomszédoktól/közös képviselőtől érdeklődj vagy google-val keressél rá.

[ Szerkesztve ]

(#74339) zsiga68 válasza procontra (#74337) üzenetére


zsiga68
(fanatikus tag)

Ez egy kicsit elgondolkodtató írás lett. Nem értem mi a gond. Ha megvan hol a router akkor onnan kell kiindulni a kábelekkel a megfelelő helységekbe. Gondolom a tv is a nappaliba került. Ha pedig már előre be van húzva az összes kábel akkor csak van egy közös pont ahol találkoznak és akkor oda kerül a router. Minek a swich?

[ Szerkesztve ]

(#74340) p87


p87
(senior tag)

Barátnőm ma váltott TV+net+telefon csomagot erre a Happy home 300 premium csomagra.
Horizon Hd mediaboxa van, a korábbi 60 valahány csatorna helyett elvileg 115+33HD csatornának kellene lennie, de nem változott semmi.
Már csinált gyári visszaállítást ahol újrakereste a csatornákat de ugyan azok vannak, nincs változás.
Nem aktiválják egyből szerződéskötéskor a csomagot vagy mi lehet?

(#74341) maujuri válasza p87 (#74340) üzenetére


maujuri
(tag)

72 óra van a váltásra, de általában szinte azonnal megtörténik. Ezek szerint nem mindíg.

(#74342) p87 válasza maujuri (#74341) üzenetére


p87
(senior tag)

Köszi! Érdekes a net az átváltott, kapott fehér connect box-ot is.

(#74343) Gubek-Einste válasza p87 (#74342) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

Meg kellene ereszteni egy telefont.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-N18U

(#74344) Levi123 válasza p87 (#74340) üzenetére


Levi123
(senior tag)

Szia,
pont így jártam egy előző csomagváltásnál ahol bővült a tv csatorna. Nem történt semmi a beltéri ki bekapcs stb. után.
Felhívtam az ügyintézőt nézte és nem volt bekapcsolva. Ahogy mondta a telefonba, hogy melyik csatornára kapcsoljak rákapcsoltam és amikor kérdezte, hogy most nézzem meg már jó is volt.
Mondja, hogy a többi csatorna is kész, mondom nézzük végig, erre mit ad isten mit nem mégis kimaradt a film box :) azt mondja akkor ezt is bekapcsolja - dejó, hogy 3.-ra csak sikerül :)

Szerintem hívd fel őket és ott a TV előtt próbáld végig, hogy meg van-e mind addig ne tedd le a telefont (időt spórolsz magadnak).

[ Szerkesztve ]

Levi

(#74345) Ghostman78 válasza AtHoS (#74321) üzenetére


Ghostman78
(senior tag)

mit lehet tenni ?
nyilván reboot a Cb-nek
megtörtént, helyzet változatlan

holnap kijönnek csekkolni, modem cserét kértem...

(#74346) p87 válasza Levi123 (#74344) üzenetére


p87
(senior tag)

Köszi! Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű és telefon lesz a vége.

(#74347) fokukac válasza Ghostman78 (#74345) üzenetére


fokukac
(PH! nagyúr)

Hát mondjuk elsőre megnézhetnéd egy szakirányú programmal, hogy milyen wifi-k vannak a közelben, és milyen hullámsávokon / csatornákon, milyen erősséggel adnak, mennyire zavarják egymást... És, hogy a Te CB-d milyen csatornákon van.
SZerintem bármilyen wifi-s problémánál kb. ez kéne, hogy az első legyen.
Símán lehet, hogy lett egy új eszköz a szomszédban, ami bezavar.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74348) zsiga68


zsiga68
(fanatikus tag)

És nem árt átállítani 20Mhz-ről 40-re a router wifit.

(#74349) Ghostman78 válasza fokukac (#74347) üzenetére


Ghostman78
(senior tag)

köszi túl vagyok rajta, nem vagyok fedésben senkivel

routert cserélték, újjal már okés

(#74350) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
(PH! addikt)

Konkrétan olyan lassú az internet, mint a betárcsázós korszakban, a speedtest mérni nem tudja, akkora pocket loss veszteséggel, hogy inkább le sem írom. Most van az, hogy 18 év után el fogunk búcsúzni egymástól. (Képet se tudok feltölteni) :(((

[ Szerkesztve ]

Otthon a 2db One X, meg a 4k tv, mégis "függöd" a 300 forintos game pass-t

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.