Hirdetés

2024. március 30., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72656) mattheus válasza 4Grider (#72625) üzenetére


mattheus
őstag

Szia!

Igen ebben tökéletesen igazad van, hogy a fórum pont arra hivatott, hogy válaszokat adjanak egy adott témakörben. Én abból indultam ki, hogy egy ilyen pörgősebb topic esetébe könnyen átsiklik az emberek figyelme egy kevésbé fontos témában, így privát segítséget kérve, gyorsabban lezongorázható és a végén az eredmény publikus formában a fórumon megosztható.

Sajnos laikusságom az előző hozzáoszlásomban is megmutatkozott, mivel nem elé, hanem mögé kell raknom majd a routert :B, de örülök, hogy ennek ellenére átment az infó :D A kérdés az, hogy a Connect BOX 'Modem' üzemmódja egyenlő az általad említett Bridge üzemmóddal ? Elolvastam a hozzá kapott leírást, a UPC online tudástárát + felhívtam a 1221-et, de semmit, de semmi plusz infót nem kaptam, csak annyit, hogy tegye Modem módba (kapcsolja ki a Wifi üzemmódot), ha másik routert kíván használni.

Ezen kívül, hogy mire kell figyelni a beállításoknál stb. semmit nem találtam . Egyébként azt tervezem, hogy ha a dolog végére érek, akkor írok belőle egy tudástár cikket.....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.