Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72394) riccsa6


riccsa6
újonc

segítséget szeretnék kérni.
2017 szeptemberétől 120-as netem van telefon és tv előfizetéssel + CB. Augusztusig semmi baja nem volt (2,5 hónappal ezelőttig), majd nyaralásból visszatérve használhatatlan volt a wifi, 1-2 hét elteltével pedig a lan is elkezdett haldokolni.
A UPC öt alkalommal járt nálam, kicseréltek minden csatlakozót, kábelt, CB-ot. Az első CB csere után a telefon vonal is meghalt, de maradt a probléma, ezért kaptam egy 3. CB-t, de a net azóta is használhatatlan.
A méréseik alapján a jelszintek már megfelelőek, de a CB időnként nem tud kommunikálni a UPC-vel (a kimenő jele hal meg teljesen).
A pontos hibajelenség: wifi-n nem tölt be semmi, totál meghal, PC-n (kábeles csatlakozással) szintúgy nem tölt be semmi, viszont pl Discord hibátlanul működik mellette és torrent is pörög max sebességgel. Általában 1-2 modem restart helyreállítja a netet kis időre.

Van hogy napokig 5 percenként indítom újra a modemet és nagyon ritkán 3-4 napig semmi hiba, de a rácsatlakoztatott eszközök és a futtatott programok változatlanok.

Már teljesen tanácstalan vagyok (a UPC meg pláne..) ezért ha bárki találkozott már hasonló hibával és van valami ötlete mi lehet a gond annak nagyon hálás lennék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.