Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71432) vaakuum


vaakuum
addikt

Help pls!

Upc net van odahaza, más szolgáltatás nincs (tv, telefon, stb). Van a UPC által adott wifi-s router, ami alkalmanként eldobja a wifi jelet, és olyankor csak vezetéken működik. Olyankor a tápkábel kihúz-bedug az egyetlen módja, hogy ismét legyen wifi.

A router rendszeresen van áramtalanítva hajnalban (korábban szerelők azt mondták, jó az, ha néha kikapcsol) ezért kapott egy időzítős dugaljat, és negyed órát minden hajnalban áramtalan, aztán újra bekapcsol.
Nem hiszem, hogy ez lehet az oka, szerintem működnie kellene ettől függetlenül. De nem tudom tetszőlegesen reprodukálni a wifi modul leállását.

Feltételezem a router a ludas, mert tegnap délelőtt is csak vezetéken volt hajlandó működni, aztán az áramtalanítás után ismét észhez tért. Mennyire jellemző ez a tünet másoknál? Elvileg szombaton jön szerelő, jó lenne, ha nem csak kijönne meg hazamenne azzal, hogy éppen nem találni hibát!

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.