Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57837) nz72 válasza ArthurShelby (#57827) üzenetére


nz72
csendes tag

Szervusztok!
(Részben az előzményre reagálok.)
Monorierdőn is végre lecserélhetővé vált az ADSL optikára! A 240-es net szenzációs, főként a 2Mbites ADSL-hez képest! Sebességcsökkenést 2 hét alatt még nem tapasztaltam, pár perces megszakadás azonban néhányszor előfordult, de ezt betudom annak, hogy még nem 100%-os készültségű a hálózat a községben.

A tévé-szolgáltatás minősége is nagyon jó, az eszköztől már kevésbé vagyok kibékülve. Alig tudtam valamit a Horizon MBox-ról, de persze a szerelők is rábeszéltek, hogy milyen jó lesz az nekem. Hát nem. Nagyon nem! Kezdjük azzal, hogy a távirányítójának a gombkiosztása és azok elhelyezkedése nagyon szerencsétlen! Egyszerűen nem tudom megszokni a rosszul elhelyezett és pici gombokat! Sötétben esélytelen kezelni. Ráadásul az alja íves, így egy kézzel/ujjal nem lehet kezelni, mert azonnal elborul!
A Mbox csak nagyon korlátozottan szabható személyre, ez a mai világban különösen dühítő! A csatorna-sorrendet nem lehet megváltoztatni, a szükségteleneket törölni! Kedvenc-lista ugyan készíthető, de egy gombbal azt nem lehet elérni, csak a főmenüből. A sorrend itt sem szabható meg! Egyszerűen nem értem, miként lehetett ilyen felhasználó-ellenesre készíteni a szoftverét. Tiszta őskor.
A videótár bár elvileg 2 hónapig próbaidős, de nálam egy film sem érhető el. Mondjuk ahogy néztem a választékot, sok értelme nincs a gyors net mellett...
A műsorvisszanéző funkciót már próbáltam, az azért néha jól jön. Ezt az egyetlen pozitívumát találtam a Mboxnak.

Utánaolvasva a dolgoknak átdugtam a lapostévébe (Samsung LE32C630) a koax kábelt. A UPC oldalának segítségével be tudtam fogni a féltucat kódolatlan csatornát! A tv használati utasításával ellenetétben szerencsémre a digitális csatornák sorrendje is megváltoztatható és szabadon törölhető. No ez már sokkal felhasználóbarátabb használatot tesz lehetővé! Ráadául nem kell plusz távirányító (a béna gombjaival) és kiiktatok egy 10W-os energiavámpírt.
Holnap bemegyek ez ügyfélszolgálatra és megtudakolom, miként lehetne lecserélni a Mboxot Ci Card adapterre. Biztos örülni fognak nekem...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.