Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57561) russel87


russel87
csendes tag

Sziasztok!

240/20 UPC-s internettel rendelkezem. Ha torrentezek, akkor a böngésző nem vagy alig tudja betölteni az oldalakat. A torrentezést úgy kell érteni, hogy kb. 500 KB/s-el megy a feltöltés általában.

Már 3. UPC router büszke tulajdonosa vagyok. Eddig 2db Connect Box „fogyasztottam el”, alig 2 hónap alatt. Ezekkel állandóan szakadozott a kapcsolat, amit az ügyfélszolgálat elismert. Utána kaptam ennek a „híres” Connect Box-nak az elődjét. Ezzel már a kapcsolat nem szakadozott, de ha futot a µTorrent, akkor a böngész „meghal”. Még a telefonok is átálltak mobilhálózatra a gyenge internetkapcsolat miatt.

Ekkor megelégeltem a dolgot és átállítottam ezt a „hiper-szuper routert” modem üzemmódba és beállítottam hadrendbe a réges régi TP-Link TL-WR740N router-emet, amit még az Invitel-hez használtam. Itt is ugyanezt a problémát tapasztaltam. Felraktam rá a DD-WRT és láss csodát, ezzel megszűnt a probléma. Nem szakadozott az internet, betöltötte az oldalt a böngészőm.

Ezután elterveztem, hogy veszek egy gigabites routert, mivel én nem elégszem meg a Tp-Linkem által nyújtott 10/100 hálózattal. Vettem egy D-link Dir-842. Megkaptam, nagy boldogan beállítom és 10 perc múlva az arcomra fagyott a mosoly, megint nem tölti be az oldalt, ha futtatom a µTorrent.

Ki, mit tippel mi lehet ez az anomália ennél UPC internetnél? Az Invitel-el ilyen problémám soha sem volt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.