Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50043) #54715584


#54715584
törölt tag

Felhívtam őket. Módosításkor nincsen kötbér, csak lemondáskor.
Viszont módosításkor nem éri meg lefelé módosítani ha csomagban van az ember. A számlámon nem csomag név szerepel, így most döbbentem rá, hogy valójában csomagom van, közben meg meg voltam győződve, hogy semmi gond nem lesz a lefelé módosítással.
Ha valamit lefelé akarunk módosítani, a többi szolgáltatás ára emelkedik meg azzal a mértékkel. Sőt, még másik szolgáltatás sem fér bele ugyanabba az árba. Tehát ha egyszer felfelé vált valaki, pénzben nem éri meg lentebb menni, mert kevesebbet nem fog fizetni, inkább többet.
Tisztességes ügyfél voltam, nem voltam elégedetlen, hogy le akarok mondani előfizetéseket, nem is lett eredménye. Nem is lett volna értelme, mert nálunk csak ők érhetőek el, más szolgáltató nem, így eleve nem lett volna hiteles, működési anomáliám meg nincsen.
De egyébként meg respect az üfsz-nek, mert nagyon türelmes volt, bő 20 percet beszéltünk, és szépen elmagyarázta a különböző lehetőségeket is. Majd abban maradtunk, hogy nem változtatunk semmin, mert nem lenne értelme/olcsóbb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.