Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48564) csabi63 válasza maki1976 (#48543) üzenetére


csabi63
senior tag

Ez egy random sablonszöveg, de nem is tudom mit vártál. Van belőle nekik egypár, valamelyiket megkaptad válaszként. Okosabb nem leszel tőle, de ha telefonon felhívod őket, akkor sem. Egyetemen tanulják a mellébeszélést, ha meg kifogynak az ötletből, nem tudnak semmiről. Ha tudnak sem beszélnek, mert seggbe rúgják őket. Majd a góré eldönti, mikor lehet publikus egy infó.

Amire lehet számítani. Másik box lesz, mert ahol UPC létezik,mindenhol van legalább kettő. Nálunk jelenleg több is, és tudtommal még senkitől nem vették el erőszakkal ami nála van. Ha eddig megfelelt a jelenlegi, nem kell lecserélni a Kaon-ra. Hoznak majd valami más alternatívát ide is. Egyszer biztos. Én pedig úgy gondolom, hogy a reklámözön nem lesz hatástalan, és rengetegen fognak cserélni. És rengetegen elégedettek is lesznek vele. Ha a hibákat kijavítják, persze.

Amire nem lehet számítani. HD csatornák. Kerek-perec megmondták (nekem, de másnak is), hogy nem érdekli az embereket. Ebben hajlamos vagyok hinni nekik. Az átlag néző le sem sz@rja a felbontást. A tévé jó nagy legyen, az a fontos. Elenyésző kisebbségben lehetünk az igényeinkkel. Ha félmillió ember reklamálna miatta, arra biztos odafigyelnének. De a hádé plusz pénz, ráadásul ugyanaz megy rajta mint a másikon. Az okos magyar ilyen könnyen nem hagyja átverni magát. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.