Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46821) Lizardman


Lizardman
tag

Sziasztok!

Egy érdekes kérdést vetnék fel, hátha valaki tud benne segíteni.

A problémám (ami igazából csak bosszantó dolog mint sem valódi probléma) ott kezdődött, amikor az Ubee típusú UPC-s Modememmel megpróbáltam PS4-en a Share Play funkciót (tudom, sokaknak nem mond semmit, lényeg, hogy P2P online játék, mindenféle szerver nélkül).
Egész egyszerűen hozzám sosem tudott senki csatlakozni, pedig minden rendben volt (sebesség, stabilitás, stb.) Persz mondanom sem kell, hogy én tudtam mindenkihez csatlakozni. Elég sok kört lefutottam egyik barátommal (szintén UPC-s, ugyan olyan internet csomaggal, és modemmel), mire rájöttünk, hogy maga a Modem szar vmiért, ugyanis nálam az ő modemével megy ez a bizonyos Share Play funkció, nála pedig nem az én modememmel (ahogy ugye előtte nálam sem).

Próbáltam egy másik fajta UPC-s modemet is bekötni, hisz ez mégis csak a barátomé (ez egy Technicolor típusú), de ezt viszont pedig nem engedi a rendszer beregisztrálni. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és állításuk szerint alapból nem lehetséges a modem csere xy okból kifolyólag. Említettem nekik ezt a barátommal történt modem cserés dolgot, és csak azt tudták mondani, hogy ez sem lenne lehetséges... Hát pedig azóta is az ő modeme van nálam, és működik minden.

Szumma szummárum, két kérdésem lenne:

- Ki lehet valahogy játszani a rendszert, hogy be tudjam regisztráltatni ezt az új modemet erre a címre is?
- Ha nem, akkor tudnátok olyan lehetőséget mondani, amivel teljesen KO-ra tudnám tenni a routert, hogy kérhessek egy másikat? Persze fizikai behatások nélkül!

Köszönöm előre is a segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.