Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46416) Gubek-Einste válasza jeffo (#46412) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

- Disney Channel, Universal Channel csatornák sztereóban jönnek-e, elfogadható hangminőséggel?
Kérem ellenőrizze le valaki sztereó tévével vagy fejhallgatóval, esetleg rögzítés után visszanézve. Egyes sorozatoknál, filmeknél elképzelhető, hogy monóban jöhet a Universal, de a reklám, ajánló mindig sztereó szokott lenni (T-nél próbálva). A Disney-n meg a reklámok alatt szokott a cseh blokk monó lenni, meg néha egy-két régebbi sorozat epizód, de általában sztereó.

A hangba nem nyúlnak bele a szolgáltatók, ha ugyan az lesz mint a másiknál volt.

- Universal Channel magyar vagy angol nyelvű? A UPC üzletben kapott papíros csatornalista angol nyelvűnek jelzi, ahogyan a Comedy Central Extra-t is. Elírás lenne? Más szolgáltatónál magyar hang van (T, Digi, utóbbinál teljesen monó a hang a műholdon).
Az UC-n van mind a kettő, CCE angol de van magyar felirat ( és még több másik is).

- Analóg kábeltévé mennyire jó választás olyan helyre, ahol csak az alapcsatornák kellenek (pl. M1, Duna, TV2, RTL)? Elképzelhető, hogy a közeljövőben lekapcsolják az analógot, mint mondjuk a T-nél mostanában sok helyen?
(Felmerült, hogy 3 helyett 2 boxot kérnénk, és 1 helyre csak sima koaxszal analóg lenne, így megspórolnánk az 1 box árát, mert szempont az is, minél olcsóbb legyen. Mondjuk erre az ügyfélszolgálat talán jobban tud válaszolni, de ma az üzletükben járva ezt elfelejtettem megkérdezni.)

Egyenlőre még vannak analóg csatornák de nem lehet tudni, hogy meddig lesznek még.
Ha CRT tévé lenne nézve akkor megfelelő lehet az analóg is de ha LCD/Plazma/LED tévén akkor inkább a kódolatlan digitálist nézd.

- A nem felvevős, alap mediabox-on lehet-e csatornaváltást programozni?
(Van külső felvevőm /Panasonic dvd felvevő, Hyundai Mbox felvevős médialejátszó/, ha beprogramozom rögzítésre ezeket amíg munkában vagyok vagy éjjel, akkor meg lehet-e oldani, hogy a box átkapcsoljon meghatározott időben másik csatornára, mint mondjuk a Digi beltéri egységen az Előjegyzés funkcióval?)

Van MEMO funkció de még nem használtam, azt tudom, hogy jelzi ha következik az adott műsor de, hogy automatikusan átkapcsol-e azt nem tudom.

#46413 net91
Keress rá a 112/120/128 MHz-re mert sok tévé ott nem keres automatikusan.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.