Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29011) Torda79


Torda79
újonc

Ez minden amit a UPC szolgáltatás címén adni tud az előfizetőknek. Ezen a csodálatos hállózaton szolgáltatnak internetet - telefont -és kábeltévét.
A szolgáltatásuk valójában kimerül a számlázásban, a csak írásban elvégzett munkában, és a hazudozásban. Már csak azt szeretném tudni, hogy megvárják, míg a másik három oszlop is kidől( kirohad) a helyéről? Akkor malyd méltóztatnak valamit csinálni? Mert, sokszor előfordult már, hogy napokig semmilyen szolgáltatás nem volt, de teljes hónapot számláznak az előfizetőknek, pofátlan módon. Reméllem a 2015-ös esztendőre a jellemüket is megtalálják a szétrohadt hállózatuk maradványai között, és befejezik végre az arcátlan hazudozásaikat is!

Meg ez a csodálatos kidőlt oszlop. Ezeket a hibákat december másodikán bejelenettem, szóban a Monori kirendeltségen, ill. telefonon is. A cég jellemes alkalmazottja december 4.-én lezárta a hibajegyet. Majd a cég közölte, hogy a hibát elhárították, az esetet kivizsgálták, és minden rendben van. A hibákat ismételten bejelentette, és azóta sem történt semmi! A képek 2014.12.19.-én készűltek. December 2.-a óta , összessen négy alkalommal jelneztem a cég felé a képeken látható hibákat. Valamint , negyedik éve folyamatossan szólok a vezetékeket lefelé húzó ágak miatt.Ahogy az egyik tanult karbantartó mondta: - az jó van, nem báncsa! :W








a negyedik bejelentés időpontja: 2014.12.10. iktatószáma: CC-2940646/1-2014. Amire azóta sem sikerűlt válaszolni, és cselekedni sem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.